Osnivanje forumskog plenuma

U biti krsta je za jedan masovni forum još uvik relativno slobodna. Danas se teži uniformiranosti i totalnom jedno7mlju, pa krsta tu još dobro stoji, zaista se svaka mišljenja mogu pročitali bez baniranja, brisanja u sl.

то је тако јер 'крста' 'мења став' ...на смену 'фаворизује' ..групе .. ставове ....

само из циља омасовњавања учешћа .. јер прилив средстава је пропорционалан масовнијем учешћу ....

Принцип Крсте је сличан некој коцкарници ..све/сви учествују ...а кућа добија

da vas je ucio baja ne mrznji vec emocionalnoj inteligenciji da ljubis bliznjeg brata svoga bez obzira na veru, ko zna kakav bi ti baja danas bio.

zato si papagalo ćaci :rotf:
Srbi su ti Zaime ba vrlo vrlo i jako jako sebični ljudi.Srbin voli sebe na prvom mestu na drugom mestzu sebe i na trećem mestu sebe.Ništa drugo Srbin ne voli pa ni druge Srbe .A da voli Turke,poturice,muslimane,ustaše,mudžahedine,talibane,šiftare,Bošnjake 1995 tek mu to ne pada na pamet i takve predloge sa indignacijom odbacuje.
Ali imaš moje obećanje da će vas Srbi neću da kažem voleti nego možda više uvažavati kad se ostvari ideja iz uvodne poruke ove teme.Na tebi je Zaime da razmiliš.
https://forum.krstarica.com/threads/moje-resenje-za-bosnu.980410/

Srbi su ti Zaime ba vrlo vrlo i jako jako sebični ljudi.Srbin voli sebe na prvom mestu na drugom mestzu sebe i na trećem mestu sebe.Ništa drugo Srbin ne voli pa ni druge Srbe .A da voli Turke,poturice,muslimane,ustaše,mudžahedine,talibane,šiftare,Bošnjake 1995 tek mu to ne pada na pamet i takve predloge sa indignacijom odbacuje.
Ali imaš moje obećanje da će vas Srbi neću da kažem voleti nego možda više uvažavati kad se ostvari ideja iz uvodne poruke ove teme.Na tebi je Zaime da razmiliš.
https://forum.krstarica.com/threads/moje-resenje-za-bosnu.980410/
ako si ti srbin onda sam ja aboridzin...zato nam i ovako i ide kada su takvi slicni tebi referenca ljudskosti, morala, postenja, a posebno emocionalne inteligencije.

samo cepaj srbine... ode ti srpska na dobos, a ti pjevaj sa drugim bajom, ko iz onog vica onaj sto je bio pjevac na grancici :hahaha:

Back