Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

tehnicko

nastavniac:dacu ti 1 bez da te pitam

tehnicko

nastavnica:zatvori vrata sa spoljasnje strane

matematika

dotakao se nastavnik neke teme o pljackanju i kaze on

nastavnik:ja kad bih imao prodavnicu i video da je neko krade uzeo bih stanglu i sastavio bih ga

odgovaram ja geografiju

sa zapadne strane britanije nalazi se atlantsko more

a nastavnik:da to je bas veliko more

E ovo je bilo fora..poshto u prodavnici kad nemaju ono sitno da vrate kusur,oni daju npr. umesto dva dinara,daju zhvaku od dva din ili tako..
i jedan lik kupio neshto,to bilo 12din. i on umesto 12din. da im 10din. i zhvaku od dva :lol:
a ona prodavachica ga gleda u chudu..
a on u fazonu ''kad vi mozhete da mi vratite zhvaku umesto kusura,mogu i ja da vam platim zhvakom'' :D:
)
ahahahahha. . .. omg . .

Ja:Da li znas sta je bog rekao dobrim jebacima?pa naravno da ne znas.
Goga:casovno vreme.
Razredna:Rengla-ringla.
Aleksandra:sta ti,ovaj vi,oces od mene
Goga:aspiracija nadoilazi-nadolazi inspiracija
MArija:otisla sam da se iskovrnem
Darko:hristos se rodi,Ja:hvala,i tebi.
Adam:uozbilite se;potrebno je da imate svesku A tjetri formata,leniri,i tehnitjki pribor:D
Gaja:i onda deca necU da me slusaju
Marko:sila i pritisak su u vazalnom odnosu
Anja:bivsina guza-guzina bivsa
Ana:trazila sam od deke mraza da mi je ispuni(zelju)
itd,itd:DDDD

Bili smo na ekskurziji i 2. dana obilazili nesto gde je Karadjordje nesto radio (bilo je rano ujutru, mi neispavani, pomalo mamurni, itd., nismo ni pamtili sta je bilo). I nas vodic pocinje pricu o tome sta je Karadjordje tu radio. Naravno, prvo ide kratak uvod o tome ko je uopste bio Karadjordje. Vodic:"...Karadjordju su to ime dali crnci!":mrgreen:
Ista ekskurzija, isti vodic (jadan covek, sta je sve provaljivao). Vozimo se busom i on preko razglasa objasnjava gde idemo. Isli smo u muzej vazduhoplovstva. Polako pristizemo, a sa nase desne strane gomilaaaa aviona. Vodic:"Sa vase desne strane vidite velikiiii brod!":lol:
Za kraj te ekskurzije kad smo prolazili pored mosta sa kog je skocio Branko Radicevic, vec pomenuti vodic objasnjava: "Na ovom mostu je Branko Radicevic izvrsio ubistvo!":klap:

Back