Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

''Он је умро, и онда је жив дошао кући, и после се бацио јер је мислио да је његов син погинуо, али се уствари његов син вратио мртав кући, и касније је владао Микеном.''

или ''Сутра немате пречас, али ако ја дођем, онда ћете га имати''

Evo sad me podseti ona tema "da sam" na ovaj biser:

Istina cuo sam ga od najboljeg ortaka, tako da je iz druge ruke ali sta sad

Bleje tako moj ortak i jos dvojica njegovih likova i vide neku dobru ribu i jedan kaze: "Brate, da sam zensko bio bih lezbejka"

Tisina nekoliko minuta tek cujes onog drugog: "Ja da sam musko bio bih *****"... :eek:

:eek:

Kaže nastavnik veronauke: "Šta je to darežljivost?"
Strahinja: "Kad se neko svima daje..."

Nastavnik: "Slobodane, šta jedino ti nisi imao devojku do sada?"
Boba: "Ne nastavniče ja sam gej."

Nastavnik: "Ajde golube gukni."
Stanislav: "Gu."

Dragana: Nastavnice, Tanji ste upisali 5, a ona je dobila 3...
Peshitj: Pa tjuti Dragana...
Natsavnica: Shta si rekao???!! Pa STOKO jedna, ti nisi normalan!!! Ne mozhe ona imati vetju ocenu nego shto je dobila... e budaletino jedna blentava!! Shta si ti dobio na kontrolnom??
Peshitj: 3
Nastavnica: E sad tju 2 da ti upishem u dnevnik, sram te bilo kretenu jedan..!

nije provala, al je u svakom sluchaju bolesno...............

nastavnica francuskog objasnjava kada se stavlja clan ,,de,,i kaze:,,npr.ona je jela hleba,i tada nemamo kolicinu,,.a moja drugarica:,,a kada bi rekla ona je pojela 2 hleba odjednom,tu bi se stavljao drugi clan,,.
ta ista drugarica se takodje na francuskom izdrala iz zadnje klupe dok smo prevodili lekciju:,,to znaci da mi ga je dao!!!,, -tada je nastalo valjanje na casu...a drugarica je gledala odusevljeno misleci da je samo ona uspela da prevede tu recenicu...

objasnjava nama ova iz italijanskog sta znaci neka rijec, i govori da moze da ima vise znacenja i objasnjava, ali sve neke moderne rijeci, i mi sad svi blesimo u nju i ocekujemo da nam prevede ne malo prostiji jezik.. i sad ja je donekle svatim sta oce da kaze i razderem se : ''ma to ti je bolan ko kod nas niđe veze'':lol:
citavo odjeljenje popadalo od smijeha... :)
i jos mi posle veli zena kad smo se smirili da je to pravo znacenje...:lol:

Poslednja izmena:
nastavnica matematike posle chasa kad sxvati da ye svi belo qledayu: "Ma, shta me bre qledate k'o da sam stavila ikebanu na qlavu !? "

nastavnica istoriye: Izvini, ali oprosti..."

nastavnica matematike yednom ucheniku:
"Mozda ti imash dva metra, a ya yedva metar i cevap, ali ko kaze da ne moqu da te biyem !?"

Zena ye caaar :):):)

Ma može žena biti najbolji nastavnik matematike na svetu, car ili šta god, ali džaba kada ti ne znaš gramatiku svog jezika. Jer ovakvo pisanje je već bruka... iako je to kul. :roll:

Back