Christina Bg 92
Ističe se
- Poruka
- 2.139
у коју школу идеш
u 13. bg gimnaziju....shto pitash ????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
у коју школу идеш
matish nastavnik: shta treba da se uradi da bi se to uradilo?

@ marge
setjash se onog kontrolnog shto nam je divna dala da pregledamo....-u starom rimu ljudi su platjali struju...- xaxaxaxaxa...![]()
![]()
![]()
odgovarao moj drug iz osnovne istoriju i apsolutno nishta nije znao.....i nasha istoricharka mu pomazhe da izvuche barem 2 i pita ga, kao najlakshe pitanje,ko je napisao hamurabijev zakonik...a on nema blage veze.....istoricharka ga u neverici pita - koja reka teche ispod savskog mosta.....i mi mu svi dobacujemo -drina, drina, drina...i lik najozbiljnije kazhe- pa, drina, naravno........![]()

u petak nama ona iz srpskog priča nešto o vuku karadžiću, a mi samo što ne zaspemo koliko žena smara i svi ćute, ''slušaju'' je, a ivan iz svega mozga se dere: ufff... kako nastavnice smarate- pa to je prizor... mi se valjali od smijexa, a žena samo što ne propade u zemlju od blama![]()
Mi se svi zalimo kako nishta ne kontamo a matematichar:
-Ma to je trilijalno,prosto i jednostavno....
Shta tu nju ima da bude blam? :shock:
Pre vas treba da bude sramota, nevaspitanu derishchad.
:shock: :shock: :shock:
ops:Shta tu nju ima da bude blam? :shock:
Pre vas treba da bude sramota, nevaspitanu derishchad.
:shock: :shock: :shock:

Ma ja njoj nista ne verujem! Da se to stvarno desilo profesorica bi ga izbacila ili nesto slicno, a ne da crveni...

@ marge
jesu li se se smilovali tvoji profesori i pocheli sa shtrajkom ?????

Nisu i nece.... Kreteni... Bar necemo nadoknadjivati...
па нико неће надокнађивати сем ако не губи часове (код мене су само скраћени ништа нисам губио)
Znam, brate ali ako udare generalac, moracete nekako da nadoknadite...