PROTIV VUČIĆA SE VODI SPECIJALNI PSIHOLOŠKI RAT! Vojislav Šešelj otkrio KO STOJI IZA PRETNJI PREDSEDNIKU I NJEGOVOJ DECI!

Kad će vreme pokazati?Vjekoslav je na političkoj sceni preko 30 god.Za sada je vreme dokazalo da je lik crveni vojvoda,koji je imao zadatak od Jugoslovena iz udbe da oblati srpsku desnicu u vreme kada je bilo moguće da se ona ponovo pojavi na našoj političkoj sceni.Njegov zadatak je bio da je ocrni tako da je svaki Sbin desničar posmatran u očima sveta kao ISIS-ovac danas.Šta je Vjekoslav dobro uradio za Srbe za sve ove godine?Koji su rezultati njegove politike?Rušenje Kapetana Dragana i gubitak Krajine?Srbi u BiH su bar skapirali sa kom imaju posla pa su na vreme škartirali i njega i njegove.Lik je izdanak hrvatske službe u Srbiji

Све веома наивно ПОЈЕДНОСТАВЉУЈЕШ - али НИЈЕ ТАКО......... све је то много компликованије....... али ја овде немам ни времена а ни могућности да ти то до детаља објашњавам да би схватио. Једноставно схвати да у политици није све по систему: "ЏА или БУ" - све је много, многооооо компликованије.........

Poruka: 113.519
Па шта ??? Сељанчуро - то је за период од 2005. године ------- тј. за 14 година....... узмеш и поделиш 113.519 са 14 - и онда можда нешто и схватиш........ овако ћеш наставити да провоцираш...

Па шта ??? Сељанчуро - то је за период од 2005. године ------- тј. за 14 година....... узмеш и поделиш 113.519 са 14 - и онда можда нешто и схватиш........ овако ћеш наставити да провоцираш...
:ok:

Овако резонује само неко ко не познаје Шешеља - ја га случајно познајем и знам да он увек јавно говори ИЗ СВОГ УВЕРЕЊА...... уопште није склон некаквом шибицарењу и играријама - једноставно то је његово мишљење. А своје мишљење формира на основу валидних података и информација - уопште није наиван.
Он је увек био такав чак и онда када се није бавио политиком.

Каквих информација ? Па човек је говорио да је убијена певачица у Борчи љубавница Томислава Николића.
Лупета к'о Максим а људи се ложе јер се овај представља као неки доктор наука,па им то ваљда нека гаранција да је оно што говори истинa

seselj-informer-naslovna.jpg

Back