PROTIV VUČIĆA SE VODI SPECIJALNI PSIHOLOŠKI RAT! Vojislav Šešelj otkrio KO STOJI IZA PRETNJI PREDSEDNIKU I NJEGOVOJ DECI!

https://informer.rs/vesti/politika/...o-stoji-iza-pretnji-predsedniku-njegovoj-deci

Bome Vjekoslav se stavio u službu Vučiću i vlasti. Ne sjećam se u zadnjih 30 godina, kad je tako lizao dupe nekom.
Овако резонује само неко ко не познаје Шешеља - ја га случајно познајем и знам да он увек јавно говори ИЗ СВОГ УВЕРЕЊА...... уопште није склон некаквом шибицарењу и играријама - једноставно то је његово мишљење. А своје мишљење формира на основу валидних података и информација - уопште није наиван.
Он је увек био такав чак и онда када се није бавио политиком.

Овако резонује само неко ко не познаје Шешеља - ја га случајно познајем и знам да он увек јавно говори ИЗ СВОГ УВЕРЕЊА...... уопште није склон некаквом шибицарењу и играријама - једноставно то је његово мишљење. А своје мишљење формира на основу валидних података и информација - уопште није наиван.
Šta bi tek pričao da je Vučlerov vučlerouvlakač

Шта буљиш, Мито?

Па он звучи као да је члан СНС. Зар си заборавио шта је рекао на аеродрому после повратка?
Кхм......... заборавио сам.......шта је рекао???

Кхм......... заборавио сам.......шта је рекао???
Па...претио је свим издајницима свпским.

А од Вулета већег издајника нема. Можда Чеда једино.

Па...претио је свим издајницима свпским.

А од Вулета већег издајника нема. Можда Чеда једино.
Njihov plan je da se Pretvaraju da su normalni dok se ne promeni odnos snaga u svetu (anglosi izgube, a rustrandi ascendiraju).

Pogresno si ga procenio.Poznajemo ga i mi godinama u Zemunu,iskljucivo glada svoje durpe.U stanju je zbog licne koristi da uradi neverovatne stvari, Seselj je velika enigma ,videce se to nesto kasnije ko ga je doveo u Srbiju i sa kojom namerom,za koga je sve radio i sa kim saradjivao, Trenutno sa jednim protom iz Zemuna ima nekoliko firmi po BGD .mada mislim da je on 100% vlasnik.

То што уме да прави хаос... то не ценим у вештине.

Био је дворски кловн (постоји и бољи израз) и током 90тих... Мора неко да наступа лудачки да би власт изгледала фино и културно. У једној руци штап, у другој шаргарепа. Као да обе руке не припадају једној глави... :roll:

А о теми... сваких 3 месеца или слично таблоидно блато урла о атентату или припремама... Притом, нико не може да се сети било каквог ухапшеног, још теже оптуженог, а списак осуђених не постоји.
То што јуре ту и тамо пар пљувача са интернета... :roll:

Ако неко заиста нешто и спрема, неће то јавити на фејсу, није толико глуп.

Komunjarski udbaš, ajmo dalje

То што уме да прави хаос... то не ценим у вештине.

Био је дворски кловн (постоји и бољи израз) и током 90тих... Мора неко да наступа лудачки да би власт изгледала фино и културно. У једној руци штап, у другој шаргарепа. Као да обе руке не припадају једној глави... :roll:

А о теми... сваких 3 месеца или слично таблоидно блато урла о атентату или припремама... Притом, нико не може да се сети било каквог ухапшеног, још теже оптуженог, а списак осуђених не постоји.
То што јуре ту и тамо пар пљувача са интернета... :roll:

Ако неко заиста нешто и спрема, неће то јавити на фејсу, није толико глуп.

Па не бих ја то тако олако означаво као кловнерај - боље да се подсетимо како је ликвидиран Ђинђић - исто су му се овако ругали због претњи....... у тим стварима не треба бити неозбиљан и површан.

Па не бих ја то тако олако означаво као кловнерај - боље да се подсетимо како је ликвидиран Ђинђић - исто су му се овако ругали због претњи....... у тим стварима не треба бити неозбиљан и површан.
Konkretno tvoj premijer Nikolić je rekao

Ona groleskna budala verovatno podržava i ovo

Back