- Poruka
- 16.622
ne razumem
mada volim profesionalca
nejma veze, ali nista nije bilo zlonamerno cisto i za svaki slucaj.
odo ja da gledam neku bajku po stoti put.
pozdrav ma.. xi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne razumem
mada volim profesionalca
tutokompleto je rec iz mog posta koju si verovatno propustio da procitas
gledam ove grafikone majstore...
beograd ucestvuje u deficitu srbije sa 70 posto, izvozi svega 20 postom uvozi 45...
ono "razmena" ne znaci nista.
70 posto deficita srbije eeeeeej!!!!!
parazitski, nema sta
Ajde nam ti sada reci sta bi ti radio sa parama? Ja se apsolutno slazem sa tobom, pod sledecim uslovima:Ne živim u Beogradu, živim u unutrašnjosti Srbije, kako to popularno kažu oni koji žive u BG.
Činjenica je da se najjveći profit, pare, dešavanja, kakva god da su, dešavaju u glavnom gradu. Jel to mora tako?
I ostali gradovi po Srbiji vole da se u njima nešto dešava, da u njima bude neko od mnogobrojnih Ministarstava da zasedaju do beskonačnosti, da vide crne slušbene mercedese iz Vlade Srbije.
I drugi gradovi po Srbiji vole da svoj prihod od poreza u Opštini troše u svojoj Opštini a ne da se sve sliva u Beograd pa da se posle deli na kašičicu. Naravno sve je ovo u skladu sa zakonom i propisima.
Jel mislite da je ovo uredu?
E pa bravo majstor, onda ti u Zlatiborskom okrugu i ostani, nemoj da se priblizavas Bgd, nemoj da trazis pare iz budzeta, pa lepo sam sebe izdrzavajte!tema je na vrhu,i mogu reci da sam jedan od onih SRBA koji MRZI ne samo BG vec i ono sto on sad predstavlja.Ja sam iz Uzickog regiona,i mogu reci da sve to sto se radi u Srbiji je nevidjena sramota.Zamislite vi samo situaciju malo kako je to sve krenulo i kako se klupko odmotavalo i odmotava...
posle II svetskog rata Drug nas Voljeni TITO i njegova bag.ra su svu onu drugu bag.ru iz celokupne eksjuge doveli u BG i od njih stvorili GRADJANE beogradjane a svi mi ostali barem tako je bilo u Srbiji mi smo bili SELJACI,mi smo bili gradjani drugog reda,tako da kako je se neko skolovao i naravno bio clan CK SKJ tj SKS u tom momentu bi bio pozvan-podrzan i upucivan na dalje skolovanje u taj jbe i posn beograd jer naravno tamo su bili GRADJANI i oni koji su ucili Titovim stopama to nisu mogli biti SELJACI ...
Sve nam je takav zivot bio braco Srbi dok nije "COPO Krepo" a kasnije nastade frka u vezi podele plena ha ha ha...Milka Planinc,Mika Spiljak i druga gospoda...naravno od Srba nebi neki veliki procenat ali to nije sad tema.Ali vazno je u Srbiji reci da si ti iz BG jer tad si kao GRADJANIN,nemoj da je se nejko slucajno usudio iz unutrasnjosti da to kaze gde ces vece Sramote vi SELJACI vi niste iz BG i svi mi znamo da su iz BG gradjani!
Tako ih je COPO i njegova bag.ra ucila i znate sta je naj smesnije u svemu tome ha ha ha...da je COPO dao srbima da uveravaju srbe da je tako,naravno Psihologija je jaka stvar za ucene a za one druge glupost i ... zato je i postojalo ovo znaju oni stariji: "cuti i ne pricaj gluposti,hoces da dodju nocas da me zovu na vezbu,hoces da ostanes bez Oca" itd. ili ono "ovde i zidovi imaju usi" itd. samo se setite vi stariji koji znate za ove klince napaljene to je nesto neshvatljivo ali tako je bilo!
Svaki dinar koji je se stvorio isao je za taj POS.ra.i KOMUNISTICKI BG,naravno sve za druga COPA i njegovu partiju,setite se Stafeta ha ha ha...pa vojne parade itd.pa izgradnja tog vajnog Novog BG od mocvara vidite sta se radi ha ha ha... ziveli drugovi Brigadiri ha ha ha...
Ja sam da se UKINU bilo kakve uplate doplate itd. za BG neka sami sebi grade i proizvode,stvarno nemam nista protiv da bog da jeli sa zlatnim Kasikama,ali ne iz moga i nasih Dzepova i onda GLUME neku gospodu,GOSPODO ZARADITE SAMI ZA SEBE.I dosta vise tog komunizma,sve to treba UKINUTI po kratkom,svaki grad je svoj sef i tacka a ne neko neke KLOSARE da IZDRZAVA a oni onda izigravaju GOSPODU i okrecu ledja SRBIJI,toj istoj koja ih i HRANI i OBLACI!
Svaka cast svima ali ISTINA na VIDELO a svi znamo sta je ISTINA!
ZIVELA SRBIJA

sad ce ti se javiti ovi sto nisu iz srbije ......tema je na vrhu,i mogu reci da sam jedan od onih SRBA koji MRZI ne samo BG vec i ono sto on sad predstavlja.Ja sam iz Uzickog regiona,i mogu reci da sve to sto se radi u Srbiji je nevidjena sramota.Zamislite vi samo situaciju malo kako je to sve krenulo i kako se klupko odmotavalo i odmotava...
posle II svetskog rata Drug nas Voljeni TITO i njegova bag.ra su svu onu drugu bag.ru iz celokupne eksjuge doveli u BG i od njih stvorili GRADJANE beogradjane a svi mi ostali barem tako je bilo u Srbiji mi smo bili SELJACI,mi smo bili gradjani drugog reda,tako da kako je se neko skolovao i naravno bio clan CK SKJ tj SKS u tom momentu bi bio pozvan-podrzan i upucivan na dalje skolovanje u taj jbe i posn beograd jer naravno tamo su bili GRADJANI i oni koji su ucili Titovim stopama to nisu mogli biti SELJACI ...
Sve nam je takav zivot bio braco Srbi dok nije "COPO Krepo" a kasnije nastade frka u vezi podele plena ha ha ha...Milka Planinc,Mika Spiljak i druga gospoda...naravno od Srba nebi neki veliki procenat ali to nije sad tema.Ali vazno je u Srbiji reci da si ti iz BG jer tad si kao GRADJANIN,nemoj da je se nejko slucajno usudio iz unutrasnjosti da to kaze gde ces vece Sramote vi SELJACI vi niste iz BG i svi mi znamo da su iz BG gradjani!
Tako ih je COPO i njegova bag.ra ucila i znate sta je naj smesnije u svemu tome ha ha ha...da je COPO dao srbima da uveravaju srbe da je tako,naravno Psihologija je jaka stvar za ucene a za one druge glupost i ... zato je i postojalo ovo znaju oni stariji: "cuti i ne pricaj gluposti,hoces da dodju nocas da me zovu na vezbu,hoces da ostanes bez Oca" itd. ili ono "ovde i zidovi imaju usi" itd. samo se setite vi stariji koji znate za ove klince napaljene to je nesto neshvatljivo ali tako je bilo!
Svaki dinar koji je se stvorio isao je za taj POS.ra.i KOMUNISTICKI BG,naravno sve za druga COPA i njegovu partiju,setite se Stafeta ha ha ha...pa vojne parade itd.pa izgradnja tog vajnog Novog BG od mocvara vidite sta se radi ha ha ha... ziveli drugovi Brigadiri ha ha ha...
Ja sam da se UKINU bilo kakve uplate doplate itd. za BG neka sami sebi grade i proizvode,stvarno nemam nista protiv da bog da jeli sa zlatnim Kasikama,ali ne iz moga i nasih Dzepova i onda GLUME neku gospodu,GOSPODO ZARADITE SAMI ZA SEBE.I dosta vise tog komunizma,sve to treba UKINUTI po kratkom,svaki grad je svoj sef i tacka a ne neko neke KLOSARE da IZDRZAVA a oni onda izigravaju GOSPODU i okrecu ledja SRBIJI,toj istoj koja ih i HRANI i OBLACI!
ZIVELA SRBIJA
Ja sam prvi za to da Beograd ne bude glavni grad i da se administracija i vlada presele shto dalje..
Mi sebe mozemo da izdrzavamo u bilo kom smislu ali VI u BG,pocrkacete ko pacovi,a to sto kazes BUDZETA mislis na onaj koji uzimaju ZUTI i grade obilaznice oko tog ... "ROBA SRBA" ne znam razmisli sta i kako govoris! Naravno kad skoro trecina zivi u bg pa Srbiju ko jbe vazno je da se ima u BG aaaaalllloooooooooooooooooo pogledaj malo po svetu to nema nigde! tolik azastupljenost i tolika MUZA vec samo u Srbiji!
Ja bih uveo da se u Srbiji glavnim gradom proglasi vise gradova tako da se napravi rotirajuci sistem sto znaci: jedan grad je glavni na Drzavnom nivou a drugi na Republickom i naravno sve to nekih 10 god. pa se onda menja i naravno sve institucije se povlace u istom smislu

E pa meni bi bilo drago da se vi Zlatiborci odvojite i da ne budete vise na teretu budzeta, te da se masa iz istog relocira na pametan nacin. Nego treci put - sta znaci rec BEOGRADIZACIJA?pa samo nekome ko je neObrazovan i zaostao moze pasti na pamet da neko je samo za te zivotne namene opredeljen.U mom zlatiborskom okrugu ima da krenem prvo od zemlje koja se ima obradjivati,Stocarstvo od koga se ima vise namenska mogucnost koriscenja,Turizam,Industrija koja postoji i koja je razvijena kako masinska,metalna,predhranberna, itd. tako da ako bi nam se prohtelo a verujte da biimali bolji zivot mogli bi se otrgnuti ko Sipci i traziti OTCEPLJENJE od BG lopova i gulikoza ...da li je potrebno jos nesto reci!
Nasem seljaku se sve sto stekne svojim trudom i radom stavljaju toliki GLOBNICKI racuni na vrat da je to neobjasnjivo,kupuju se maline i sve ostalo i placa tek kad vreme prodje i dinar izgubi na vrednosti i cene skoce itd.
Sto to LOPOV dji.las i druga BG GOSPODA neuze neko pa ne oformi taj IMT tako sto bi dali nasim seljacima Traktore na Kredite da mogu zemlju obradjivati i Vi u BG imali sta da rtadite nego aj da se zatvori IMT i da se proda a seljake ko njih ...J....e,
E pa nece tako biti,gladovace te Vi blago nama,ali Djilas i Tadic nece oni ce imati ali da pitam tebe i tvoje u tom BG sta ce onda Vi da radite majcin sine! Bolje pare u poljoprivredu da su dali a ne tamo neke zaobilaznice eto potrebne za BG a SRBIJA da placa PLACAJTE SAMI mi necemo da placamo za vas!NISTA!!!
pusti me te statistike, nego m i kazi ovako iz glave koje su to firme beogradske koje nesto proizvode i sta proizvode? . koje su to firme znaci?
pusti me te statistike, nego m i kazi ovako iz glave koje su to firme beogradske koje nesto proizvode i sta proizvode? . koje su to firme znaci?

nego uzmes lepo pa procitas koliko firmi sta kako proizvode, posluju...tema je na vrhu,i mogu reci da sam jedan od onih SRBA koji MRZI ne samo BG vec i ono sto on sad predstavlja.Ja sam iz Uzickog regiona,i mogu reci da sve to sto se radi u Srbiji je nevidjena sramota.Zamislite vi samo situaciju malo kako je to sve krenulo i kako se klupko odmotavalo i odmotava...
ZIVELA SRBIJA
te informacije se ne traze u glavi yebtnego uzmes lepo pa procitas koliko firmi sta kako proizvode, posluju...