Протестом до чистијег ваздуха

Гледам , ево на РТ био снимак протеста за чистији ваздух . Гледам тако , лепо ови говоре потребан је чист ваздух и тако у маси једна старија другарица критикује одговорне за загађен ваздух , власт јел тако ..док иза ње групица младића повикује:" Лопови , лопови трујете нам ваздух"

то што они скандирају не би био проблем да сваки од њих нема цигарету у руци ..мислим , пушиш загађујеш себе и друге а онда кривиш јелте лопове на власти ..који апсурд

ако желиш чиста плућа и ваздух ПРЕСТАНИ ДА ПУШИШ !

закључак на основу оног што сам видела јесте следећи , апсолутно политизован протест боле их она ствар за чист ваздух када готово сваки учесник протеста има цигарету у устима.
E па прошло је ваше комунистичко време када су пушачи могли на радном месту да пурњају до бесвести, стварно сте били стока.
Сада пушачи не угрожавају друге, осим можда своју породицу, али то је њихов проблем.

Тако да наркомани било да су дуванџије или дрогоши, немају везе са овом темом, али било би добро за њих лично и њихове породице, да се скину са тих ср%ња.

Колико ретардираних дебила верује да загађење неко сипа из авиона. Ваљда им је тако наређено да се не би спомињало загађење прљавих фабрика и термоелектрана које немају филтере.

Neki su podmetnuti da to pricaju, a vecina su korisne budale....

Puna podrska za proteste , nadam se da ovo nece biti jedini vec da ce se omasoviti to pa i radikalizovati dok nesto ne urodi plodom jer vazduh svi mi udisemo i nase elementarno ljudsko pravo je pravo na cist vazduh , znaci mi cak ne moramo ni da imamo drzavu, ni da imamo posao, ni da imamo vojsku, pravnu drzavu, nista od toga ne moramo da imamo ali cist vazduh i cistu vodu moramo da imamo.

Nazalost ne sumnjam da onih krezavih sendvicara kao sto je recimo taj zandar , ne shvatajuci i da ce i ti sami sendvicari i sluge rezima uhlebljeni po drzavnim institucijama isto poceti da obolevaju i crkavaju od plucnih i respiratornih bolesti ukoliko se nesto brze bolje ne uradi po tom pitanju.

Back