beronja_cortex
Primećen član
- Poruka
- 879
Један је писао на Фејсу да су пандури лоши итд и онда сутра га ухапсе
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jer i na gej paraduU pravu je covek opravdao bih i upotrebu sile protiv nevladinih organizacija.
Pendrek iz raja izasao.
Moz premijerka malo.mene uhititia jer bi smio premijerku uhititi
E па прошло је ваше комунистичко време када су пушачи могли на радном месту да пурњају до бесвести, стварно сте били стока.Гледам , ево на РТ био снимак протеста за чистији ваздух . Гледам тако , лепо ови говоре потребан је чист ваздух и тако у маси једна старија другарица критикује одговорне за загађен ваздух , власт јел тако ..док иза ње групица младића повикује:" Лопови , лопови трујете нам ваздух"
то што они скандирају не би био проблем да сваки од њих нема цигарету у руци ..мислим , пушиш загађујеш себе и друге а онда кривиш јелте лопове на власти ..који апсурд
ако желиш чиста плућа и ваздух ПРЕСТАНИ ДА ПУШИШ !
закључак на основу оног што сам видела јесте следећи , апсолутно политизован протест боле их она ствар за чист ваздух када готово сваки учесник протеста има цигарету у устима.
ja ove nisam video!?Počeo RTS da javlja o protestima.
Moz premijerka malo.mene uhititi
Unatoc zrakoplovskim razlikama
Колико ретардираних дебила верује да загађење неко сипа из авиона. Ваљда им је тако наређено да се не би спомињало загађење прљавих фабрика и термоелектрана које немају филтере.
e sto radi mirijevac odavno mi na ignore jer avanzovo u partiju27E na strani zagađenja kao i obično.
# krv nije voda