Protesti: Srbija vs Soros; i ciljevi buduće opozicije

Da ja mislim da velika vecina naoda ne zeli u EU... Ne zeli sluzba, ne zeli ovaj lopovski sistem... Mediji degradiraju EU i razvijeni svet... Ne zele ni oni...Cak slike pored clanaka evropskih politicara su birane da budu "gadne".... Narod se drzi na tom nivou prostakluka... Ne zeli ni vlast u EU, ona je na laznom putu da bi imala podrsku sveta i pristup pristupnim fondovima...
A sto se tice Bugara oni ce kupovati nase fabrike za tridesetak godina... Naravno nikada nece biti u centru Evropskog kapitala, ali bice daleko ispred nas, koliko je danas ispred nas Slovenija, Ceska ili Slovacka, toliko ce biti i Bugarska.... Mi smo zarobljeni iznutra, a ne spolja...

ponavljas se a bez ikakvog utemeljenog razloga, samo po osecaju
sad ne verujem u prorocanstva i proroke...
verujem da ces ako kazem da ja imam takodje osecaj da cemo MI za 30god da posedujemo Sofiju , da ubacis u pricu Vucicevog brata, cenu kvadrata u kulama i stotine udavljenih onomad u poplavama u Obrenovcu koje su Vucic i njegov burazer svojerucno zakopali naravno krisom

Samo portparol , glasnogovornik.
Iza njega stoje neki mnogo jači, Soroši, Rotšildi, Morgani, Kraljevske kuće ... a iza njih ...
iza njih je đavo lično
ili nešto vrlo slično
Soroš, Rotšild sva ekipa
zlikovci iz dečjeg stripa
mediji su svi pod njima
gde je vatre tu je dima
ova banda svetom vlada
al im vlast sad opada
suverenisti je sada ruše
spasiće se ljudske duše
5G mreža i vakcine
od korone cure sline