- Poruka
- 236.590
Protesta protiv američkih predsednika bilo je i pre.
No, ne sećam se da ih je bilo ovako brzo zbog poteza novog predsednika.
Kakva je Trampova perspektiva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u videu imas samo 2 intervjuisanih, 2 babe iz vasingtonske mocvare dzabalebarosa koji su popili otkaze, a od kojih se jedna hvali da voli zelenskog, dryga mrzi ilona maska, jedna bi zaratila sa putinom cak kao da je babi neko branio da se prijavi u legiju stranaca ili nesto sliucno i ratuje u ukrajini za zelenskog
i opet ne mogu da savladaju ukrajinu
saznacemo mi sve tokove novca u fasingtonu, a onda ficfiric neka se cuvaSoroš.mp3
Rade, rade. U dva dana je izgubljeno više para nego ikad.u videu imas samo 2 intervjuisanih, 2 babe iz vasingtonske mocvare dzabalebarosa koji su popili otkaze, a od kojih se jedna hvali da voli zelenskog, dryga mrzi ilona maska, jedna bi zaratila sa putinom cak kao da je babi neko branio da se prijavi u legiju stranaca ili nesto sliucno i ratuje u ukrajini za zelenskog
ako proverimo trampovu politiku carina, vidimo da je vec delotvorna, dok je bajdenova samo donosila smrt i razaranje, satisfakciju baba sa tds
Trump derangement syndrome
Trump’s Tariffs Are Working — Here Are All The Countries Already Backing Down
u videu imas samo 2 intervjuisanih, 2 babe iz vasingtonske mocvare dzabalebarosa koji su popili otkaze, a od kojih se jedna hvali da voli zelenskog, dryga mrzi ilona maska, jedna bi zaratila sa putinom cak kao da je babi neko branio da se prijavi u legiju stranaca ili nesto sliucno i ratuje u ukrajini za zelenskog
ako proverimo trampovu politiku carina, vidimo da je vec delotvorna, dok je bajdenova samo donosila smrt i razaranje, satisfakciju baba sa tds
i opet ne mogu da savladaju ukrajinu
Sad ti se ne dopadaju protesti?saznacemo mi sve tokove novca u fasingtonu, a onda ficfiric neka se cuva
Vi ćete saznati??saznacemo mi sve tokove novca u fasingtonu, a onda ficfiric neka se cuva
To je već prava akcija ko 2017.ценим да ће Трамп организовати контра протест.![]()
Pravda za babe. I baba je ljud.u videu imas samo 2 intervjuisanih, 2 babe iz vasingtonske mocvare dzabalebarosa koji su popili otkaze, a od kojih se jedna hvali da voli zelenskog, dryga mrzi ilona maska, jedna bi zaratila sa putinom cak kao da je babi neko branio da se prijavi u legiju stranaca ili nesto sliucno i ratuje u ukrajini za zelenskog
I ti nesto pametno da napisesНЕМА ТЕОРИЈЕ ДА Свргнете Легално Изабраног Председника С.А:Д.!
Hoce da kaze kako ste povezani internacionalno, vi blokaderi. Skoro kao nekad proleteri...Koji mi? Ljudi sa Krste?
Šta si pio da i mi uzmemo isto.