НиколаТ
Primećen član
- Poruka
- 529
Eraser у којим ниским побудама ти налазиш потребу да вријеђаш човјека као што је патријарх Павле који је оличење правих људских вриједности.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eraserhead:Za mene srpski nisu ni ubice, ni kriminalci, ni pedofili a ni par drugih stvari kojih se setim kada razmislim o tome šta mrzim. mada razumem ako tebi jesu ipak ta fraza "sve srpsko" je iskovana u vreme kada je Arkan bio model dobrog Srbina, a Ceca dobre srpkinje.
Zato me baš interesuje šta znači fraza "sve srpsko".
Ти си тако `природно талентован` за опажања или шта...?Eraserhead:Spiskovi se kače na forumu, a ti kažeš da te to ne pogađa to najviše govori o tebi i tvom fašizmu. I onda to porediš sa ubijanjem Srba i pljuješ na njihovu nesreću. Zaista tragično.
Inače, ja reagujem na svaki teroristički napad bilo da se radi o ubijanju Bošnjaka u Srebrenici ili Srba na Kosovu. Ali reagovati ne znači lupati u vaš tam-tam i hvaliti se svojim patriotizmom već znači pomoći ljudima dole.
Onaj ko ne reaguje si ti osim kao i ostali nacionalisti u fazonu "držte me ili odoh da branim Kosovo".![]()
sunflowerv:Koliko shovinista na jednom mestu.Strsno. A ti "Nikola T" koliko shvatam ne zivis u Srbiji nego u RS i prekini vec jednom da nam dovodis radikale na vlast, ako ti se vec toliko svidjaju vodi ih tamo kod sebe pa neka te i dalje brane a nas neka ostave na miru. Toliko ste napaceni da ovo postaje tragedija.
OrthodoxCelt:Србин ниси само по крви! Србин си по души!
Ако неко вређа оног ко покушава да прочисти наше душе...чини огроман грех..Ја нисам ту да му судим... има неко горе ко ће да му суди...