Protest zbog vredjanja patrijarha Pavla

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eraserhead:
Za mene srpski nisu ni ubice, ni kriminalci, ni pedofili a ni par drugih stvari kojih se setim kada razmislim o tome šta mrzim. mada razumem ako tebi jesu ipak ta fraza "sve srpsko" je iskovana u vreme kada je Arkan bio model dobrog Srbina, a Ceca dobre srpkinje.;)

Zato me baš interesuje šta znači fraza "sve srpsko".

А видиш ја никог не мрзим, мржња је нешто најгоре што може да те задеси...
Али не подносим убице, издајице, криминалце, гејове и педофиле који се изјашњавају као Срби, јер су они све супротно од тога...
Не знам ни за Цецу ни за Аркана,... али опет Цеца окупи више људи него неке политичке партије...

Osudjujem i kacenje spiska Jevreja na forum. Sto? Da to mozda ne treba staviti na udarne vesti B92, kao onog nesrecnog Izraelca sto je dobio 2 samara na koncertu? Jos ako tome dodamo par opasnih grafita gde napaljeni klinci prosipaju svoju filozofiju... onda tome treba posvetiti posebnu emisiju i to emitovati preko satelita, da bi svet dobio potpuniju sliku o tome kako smo mi 'genocidni, zlocinacki, prljavo pokvaren i zao' narod.

Ne mislim da se trebaju ratni zlocinci braniti, treba mi da im sudimo. Hag se pokazao kao smejurija.

Pricaj sta zelis, masa klinaca, u Beogradu pogotovo, vidi sebe evropejskim i naprednim ukoliko govori protiv srpstva, ukoliko napada SPC, a ujedno brani npr homosexualce, ali i neke druge bolesne tekovine zapada...
Kao antitezu imas celavce koji bi sekli svo sto nije srpsko.

Svejedno, extremi i jedni i drugi. I LDP i nacisticki orijentisani klinci. Sve to ide na stetu ovom narodu.

Da, B92 forsira antisrpski stav. Ako ne verujes, izadji na ulicu, raspitaj se sta govore obicni ljudi...

Da zavrsim, svi kojima jer ovaj neukusni grafit cool, pokazuju koliko su puni ljubavi za SPC, koliko su svesni svog nacionalnog identiteta, koliko vole istorijsku najvazniju tekovinu svog naroda...

Србин ниси само по крви! Србин си по души!
Ако неко вређа оног ко покушава да прочисти наше душе...чини огроман грех..Ја нисам ту да му судим... има неко горе ко ће да му суди...

Eraserhead:
Spiskovi se kače na forumu, a ti kažeš da te to ne pogađa to najviše govori o tebi i tvom fašizmu. I onda to porediš sa ubijanjem Srba i pljuješ na njihovu nesreću. Zaista tragično.

Inače, ja reagujem na svaki teroristički napad bilo da se radi o ubijanju Bošnjaka u Srebrenici ili Srba na Kosovu. Ali reagovati ne znači lupati u vaš tam-tam i hvaliti se svojim patriotizmom već znači pomoći ljudima dole.

Onaj ko ne reaguje si ti osim kao i ostali nacionalisti u fazonu "držte me ili odoh da branim Kosovo".:lol:
Ти си тако `природно талентован` за опажања или шта...?
Управо ти говорим да то није за поређење!Тражиш од нас да осудимо постављање спискова и нечињење тога називаш фашизмом.А,ниси себи нашао за сходно да замериш кад се десе много горе ствари од постављања спискова на које ти нећеш да реагујеш.Обичан си лицемер!

Koliko shovinista na jednom mestu.Strsno. A ti "Nikola T" koliko shvatam ne zivis u Srbiji nego u RS i prekini vec jednom da nam dovodis radikale na vlast, ako ti se vec toliko svidjaju vodi ih tamo kod sebe pa neka te i dalje brane a nas neka ostave na miru. Toliko ste napaceni da ovo postaje tragedija.

sunflowerv:
Koliko shovinista na jednom mestu.Strsno. A ti "Nikola T" koliko shvatam ne zivis u Srbiji nego u RS i prekini vec jednom da nam dovodis radikale na vlast, ako ti se vec toliko svidjaju vodi ih tamo kod sebe pa neka te i dalje brane a nas neka ostave na miru. Toliko ste napaceni da ovo postaje tragedija.

Тачно ја сам из РС и имам право на своје мишљење и не постоји нити један разуман разлог због чега би ти то требало да смета јер ја немам моћ да било кога доведем на власт. А твој коментар ми није уопште јасан јер не схватам да ли ти смета вријеђање патријарха или жеља оних који се противе таквим шовинизму да дискусије на овом форуму вратимо у нормалне воде, и да било какве увреде на националној и религијској основи престану.

OrthodoxCelt:
Србин ниси само по крви! Србин си по души!
Ако неко вређа оног ко покушава да прочисти наше душе...чини огроман грех..Ја нисам ту да му судим... има неко горе ко ће да му суди...

Talibani kažem ja.
Nisi Srbin ni po krvi ni po duši nego po opredeljenju.
Neko srpsko dete da bude odvedeno u USA i odgajaju ga kao amerikanca neće se od ostalih razlikovati ni po krvi ni po duši. Može ceo život da ne sazna da je iz Srbije i da živi kao amerikanac.

Te nacionalističke teorije krvi i duše su za one koji nemaju sopstveni identitet pa moraju da se uklope u neku plemensku zajednicu.

Nemate ništa pametnije da radite nego da protestujete?
Šta je problem, reagovao sam, rekao da promeni avatar i sad čekam da vidim da li će tako uraditi. Inače, probajte da shvatite da mnogi od vas kažu slične stvari (ili urade), ali za nekog pol. neprijatelja i onda je to u redu. A kada se dira u svoje, odmah se primeti nepravda. Ova pojava ima par naziva.
Bilo kako bilo, katanac ovde. Idite malo podržavajte onog Huga ''Sančeza'' Čaveza, eno rekao je za jednog čoveka da je sam Đavo... Zamislite. Hajde lepo da osudite i taj potez...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back