Protest za spas ulicnih pasa

:lol:Tek sad vidim. Nemoj da se ljutis, stvarno nije za obelodanjivanje, mnogo ljudi bi bilo kompromitovano ni krivo, ni duzno, samo su zeleli dobro. To je onaj plavi kruzic koji se nazire izmedju crnih oblaka. Ali tebe to i ne zanima, vi u PA ste pod jurisdikcijom okej likova. KOliko se secam, vasu kafileriju je preuzelo lokalno drustvo za zastitu?

ma bre salim se,opusteno:)

ajaoj ko li je taj,ne dao mu bog da saznamo ko je i sta radi...
to bi trebalo stisnuti zube i snimiti to sto radi sa nekom kamerom,a onda je gotov....naravno kada se snimi dovoljno,prekines ga u poslu i sredish mu ruchnu operaciju nosa,za ulepsavanje pred sud....

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ljudi molim vas stavljajte linkove za onakve slike jadnih unakazenih pasa i sl, ja stvarno ne mogu tako nesto bez pripreme da vidim, a da mogu da izaberem najradije ne bih ni gledala, dovoljno mi je da procitam sta se desava. MOLIM VAS, pratim ovakve teme i ne zelim da prestanem da ih otvaram samo da mi ne bi izletela nepripremljenoj takva slika!!!!!!!!!!

Mislis na ono stene? I treba svi da vide, sto vise ljudi treba da vidi, treba ih terati da gledaju. A zamisli da se kuja sa slicnim "zahvatom" na nosu pre oko 5 godina toliko naplasila od ljudi da nisam mogla ni da joj pridjem da je nahranim a kamoli da joj sredim ranu. Izvini, malo sam :mad: posto sam procitala o tom liku. Mica je u pravu, treba prikupiti dokaze.

Mislis na ono stene? I treba svi da vide, sto vise ljudi treba da vidi, treba ih terati da gledaju. A zamisli da se kuja sa slicnim "zahvatom" na nosu pre oko 5 godina toliko naplasila od ljudi da nisam mogla ni da joj pridjem da je nahranim a kamoli da joj sredim ranu. Izvini, malo sam :mad: posto sam procitala o tom liku. Mica je u pravu, treba prikupiti dokaze.

znas sta ovde uglavnom svracaju ljubitelji koji znaju dovoljno i nas ne treba osvescivati, a te slike ne dolaze do onih kojima to treba gurnuti pod nos, a meni bude mnogo lose kad vidim tako nesto... nemamo svi isti stomak...

Back