- Poruka
- 82.950
Mr Molotov to sve rešava u najkraćem roku!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Velika Britanija više nije članica EU.
Jeste nato-a odlucuju zajedno.Velika Britanija više nije članica EU.
Zasto se nekada ne zapitate,koliko vi vakcinisani prenosite zarazu medjusobno,a i na nevakcinisane.Vi sigurno imate virus u sebi,a za nevakcinisane jos nije dokazano.Ti PCR testovi su cista lagarija za narod u svetu.Jel si za to, dobijemo sutra u Beogradu, sa još nekoliko pristalica anarhije i počnemo paliti automobile, gume, razbijati izloge? Ja se kladim, da u takvoj zemlji, kakva je Srbija, antifašistička i sa ljudskim pravima na nivou, da će policija, da nam pomogne i još nas počasti ćevapima i pivom. Ali nemaj se sad izgovarati, eto nam prilika, da dokažemo kako u EU policija bije "nedužne" ljude, koji samo žele slobodu. Jel može?
Nema ničega nasilno nametnutog. Ili se vakciniraj ili se testiraj, da si siguran, da ne širiš zarazu dalje u slučaju, da si zaražen. To bi morao shvatiti svaki koliko toliko normalan čovjek.
ti si u debelom zaostatku za gradivom, jer vise niko ne tvrdi da se vakcinama sprecava sirenje zaraze, vec eventualno samo tezi slucajevi, i to do soja pre omikrona, a sa omikronom cak ni to, jer tezih slucajeva skoro i da nema, niko nije jos umro od njegaZbog toga jer se jedino potpunom vakcinacijom može sprečiti širenje zaraze.
upravo tako, svi su saznali, samo ti ne, vidi trazi prevod sa engleskogTo zna svaki seljak,
Одакле искачете овакви неписмени? Ти сад очекујеш да те неко прочита?Sve lepo. Pravila postoje, da se ih poštuje. Dakle, anarhistima ne krši niko nihova prava na slobodu izbora ne se vakcinirati.
to vi u srpskoj cg pricate srpski, a linch prica hrvatski, potrudi se malo, pa ces razumeti. e si lenj, znamo da si iz cgОдакле искачете овакви неписмени? Ти сад очекујеш да те неко прочита?
Они су генерално неписмени, што би рекао Џони 'криво срастање'.to vi u srpskoj cg pricate srpski, a linch prica hrvatski, potrudi se malo, pa ces razumeti. e si lenj, znamo da si iz cg
- vakcinirati znaci: vakcinisati
- da ih se postuje znaci: da se postuju
cuti, vazno je da kaze da svaki seljak zna - moguce da su kompleksi, ali imamo i mi nase, si video intervju rade manjlovic? ja sam se valjao, i obecavam da cu vise paznje da obratim na narodnjake - RADA JE MOJ NOVI IDOLОни су генерално неписмени, што би рекао Џони 'криво срастање'.
Та није моја и нема шансе да испратим ту дебилану.cuti, vazno je da kaze da svaki seljak zna - moguce da su kompleksi, ali imamo i mi nase, si video intervju rade manjlovic? ja sam se valjao, i obecavam da cu vise paznje da obratim na narodnjake
E, nemo' se vredjamo. Poenta su njeni odgovori, pitanja, rasprava sa navodno novinarima, a ja sam samo cuo za nju, ne secam se ni 1 pesmeТа није моја и нема шансе да испратим ту дебилану.
Пре бих Дину Дворника назвао својим него те неке сподобе.
Sta kaze Viola fon Kravon?
Sve lepo. Pravila postoje, da se ih poštuje. Dakle, anarhistima ne krši niko nihova prava na slobodu izbora ne se vakcinirati. To je njihov slobodni izbor. Ali onda prihvati ograničenja, koja te slede.