Njegovo MI nismo MI , ko zna ko je onOvo je vest,ne vidim problem,zašto se uzrujavaš?Koji smo to MI koji nismo bolje zaslužili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njegovo MI nismo MI , ko zna ko je onOvo je vest,ne vidim problem,zašto se uzrujavaš?Koji smo to MI koji nismo bolje zaslužili?
Nije.Шта није?
Одговараш ми на последњу реченицу која је закључак, а где кажемо да је Бојбодина постала већински српска?
Nije.
Bila je većinski srpska pre najezde Ugara i kolonizacije Nemaca.
.....c....Била је већински жабља, а можда су, својевремено, и диносауруси шетали Бојбодином, тако да морамо да прецизирамо који историјски тренутак гледамо и зашто.
У овом случају, отварач теме жели да комшијама тј. сусједима, цркне крава, па се радује повратку окупаторских војника и њихових породица у Истру,
а ја направио паралелу да је и у Бојбодини било некада наших држављана који су служили окупаторску војску, а по ослобођењу су сви они, као и из целе источне Европе, протерани у Немачку (Њемачку), јер су служили злочиначком окупаторском режиму.
Дакле, сама Бојбодина је кроз векове стално мењала етнички карактер, али за ову нашу конкретну тему је временска одредница етнички састав становништва (првенствено Истре, а поредимо и Бојбодину јер су се сличне ствари дешавале) пре другог светског рата, а затим догађаји после ослобођења од фашиста и нациста.
У том контексту, тада, Бојбодина није имала апсолутну српску већину какву данас има,
тако да, ако желиш да помињеш различиту етничку структуру Бојбодине кроз историју, ипак ћеш морати да даш временску одредницу (као што сам је ја дао - пре и после другог светског рата), па и да напишеш одређени контекст, да разумемо,
а не само да напишеш:
"није".
Pa vidi,čim se bune znači da se nešto iza brda valja,pitanje je dana kada će se to i rešiti.A Hrvati su vrlo zgodno radili,malo ukradu(otmu) od jednih,malo od drugih(od Srba recimo) malo Broz poklonio i njima lepo.
Naudićemo samo sebi ako budemo zlobni i zavidni.
Koji ste to kao vi?Svi vec odavno znamo da VAMA ne treba da bude bolje
NAMA je svakog dana sve bolje
Dolaze nasa vremena
Neće.Па, види, ако њима успе та буна,
побуниће се и Фолксдојчери па ће и они да траже исто у Бојбодини што су некада имали.
Свако ко даје подршку оваквим покретима ради против интереса Србије и пропагира промену етничке и политичке структуре Бојбодине
напредњаци су баш решили да решетају Србију северно од Саве и Дунава како би изазвали нестабилност по сваку цену.
Стаће се томе у крај након прославе Дана државности Србије у престоници Крагујевцу.
Nismo sigurno VIKoji ste to kao vi?
Ti bi voleo da zarate, ginu ljudi bezveze ... šta je s tobom?Nije to ništa protiv interesa Srbije. I Italija i Hrvatska su fašističke zemlje, neka i sad malo nek se svađaju. Musolini je podržavao ustaški pokret prije Drugog svjetskog rata. Eto im ga. Osim toga Italijani su uzeli Kosovo i Crnu Goru, red je bio da budu kažnjeni. Oni su čak jeftino prošli. Samo šteta što Istra i Rijeka nisu pripojene Srbiji. Sad je dobro što se bune. Što se mene tiče, najbolje bi bilo da zarate.
Nisam pitao šta niste nego šta jeste.Nismo sigurno VI
Bolje da se ubijaju međusobno nego da ubijaju nas. Nije Italijanima puno žao zbog ekspanionizma u WW2, ubijali su nas 1999. O hrvatima šta da se priča. Oni još slave ustaše , pa i oluju. Da, želim da zarate i da ginu bezveze. Lijepe želje, recipročno - kao i oni nama.Ti bi voleo da zarate, ginu ljudi bezveze ... šta je s tobom?
aha. A granice Srbije nisu promenjene?Ne mogu. Kosovo nije pripojeno nijednoj drugoj državi.
Istrani se ne osećaju da su Hrvati. Hrvati ne misle da su Istrani pravi Hrvati. Ko god ode u Istru videće da nema bnlage veze sa ostalom Hrvatskom.
Narod u Istri je veoma nakjlonjen Italijanima. Ima ih koji jedva govore hrvatskim ali zato parlare Italiano besprekorno.
Mi možemo samo da gledamo i eventualno navijamo za neku stranu.
U Istarskoj županiji od 197.327 stanovnika njih se 76,4 posto izjasnilo Hrvatima po nacionalnoj pripadnosti, dok je popis zabilježio i 2.055 Albanaca (1,05 posto), 41 Austrijanca (0,02 posto), 4.838 Bošnjaka (2.48 posto), 20 Bugara (0,01 posto), 523 Crnogorca (0,27 posto), 112 Čeha (0,06 posto), 360 Mađara (0,18 posto), 488 Makedonaca (0,25 posto), 305 Nijemaca (0,16 posto), 59 Poljaka (0,03 posto), 531 Roma (0,27 posto), 32 Rumunja (0,02 posto), 186 Rusa (0,1 posto), 45 Rusina (0,02 posto), 143 Slovaka (0,07 posto), 1.515 Slovenaca (0,78 posto), 5,778 Srba (2.96 posto), 9.784 Talijana (5.01 posto), 50 Turaka (0,03 posto), 138 Ukrajinaca (0,07 posto), 4 Vlaha (0 posto), 11 Židova (0,01 posto) te 1.241 stanovnika koji su se izjasnili kao - ostali - 0,64 posto. Istrijana koji su se izjasnili regionalnom pripadnošću je 5.13 posto.
Ne baš fora, ali nema potrebe elaborati.То је као нека фора да одговараш са пар слова на чаршав од поста?
Па...јесте као смешно (смијешно), али суштински, не помаже нити негира оно што сам ја написао.
Šta si ti ovde pa da znaš šta sam ja mislio? Vidovita Zorka?Била је већински жабља, а можда су, својевремено, и диносауруси шетали Бојбодином, тако да морамо да прецизирамо који историјски тренутак гледамо и зашто.
У овом случају, отварач теме жели да комшијама тј. сусједима, цркне крава, па се радује повратку окупаторских војника и њихових породица у Истру,
а ја направио паралелу да је и у Бојбодини било некада наших држављана који су служили окупаторску војску, а по ослобођењу су сви они, као и из целе источне Европе, протерани у Немачку (Њемачку), јер су служили злочиначком окупаторском режиму.
Дакле, сама Бојбодина је кроз векове стално мењала етнички карактер, али за ову нашу конкретну тему је временска одредница етнички састав становништва (првенствено Истре, а поредимо и Бојбодину јер су се сличне ствари дешавале) пре другог светског рата, а затим догађаји после ослобођења од фашиста и нациста.
У том контексту, тада, Бојбодина није имала апсолутну српску већину какву данас има,
тако да, ако желиш да помињеш различиту етничку структуру Бојбодине кроз историју, ипак ћеш морати да даш временску одредницу (као што сам је ја дао - пре и после другог светског рата), па и да напишеш одређени контекст, да разумемо,
а не само да напишеш:
"није".
Šta si ti ovde pa da znaš šta sam ja mislio? Vidovita Zorka?
Za početak piši kulturno,nemoj se izmotavati,nisi mali.Piši nazive kako treba.Ja sam otvorio ovu temu sa ciljem pokazivanja nesloge u EU,i sa mogućim problemima u uniji.Па, види, ако њима успе та буна,
побуниће се и Фолксдојчери па ће и они да траже исто у Бојбодини што су некада имали.
Свако ко даје подршку оваквим покретима ради против интереса Србије и пропагира промену етничке и политичке структуре Бојбодине
напредњаци су баш решили да решетају Србију северно од Саве и Дунава како би изазвали нестабилност по сваку цену.
Стаће се томе у крај након прославе Дана државности Србије у престоници Крагујевцу.
Misli ne čitaš,u suprotnom bi se baš naljutio na mene.Написао си 12 000 постова.
Дакле, пуно својих мисли и своју душу си оставио на форуму.
Довољно да те сваки форумаш прочита.
Za početak piši kulturno,nemoj se izmotavati,nisi mali.Piši nazive kako treba.Ja sam otvorio ovu temu sa ciljem pokazivanja nesloge u EU,i sa mogućim problemima u uniji.