Protest u Beogradu u znak podrške Palestini

Da li podržavate blokadu Ormuskog moreuza?

• Da

glasova: 9 50,0%
  • Ne

glasova: 9 50,0%

• Ukupno glasova
    18
podržavaoce mudžahedina
treba malo razladiti vodenim topom , prijaće im na ovoj vrućini :mrgreen:

islam peace.jpg

Posle pčela i padanja u nesvest na pitanje šta je plenum, sada vam i Iranske rakete padaju na glavu? Vučić će nažalost vladati dok je živ jer ima takvih kao ti.
Изађи сине,одустани од ДАРТ Вајдера и прикључи се Оби ван Кенобију и Мастер Јоди.
Тамо је Тама брате-код нас је светла Будућност. :)

Nisam.Nema ni potrebe.Znam na čijoj su strani bili 90-ih,i da su mnogi alijini oficiri i vojnici bili Sandžaklije.
E,vidiš, upravo ovaj stav unazađuje sve Srbe. Zamisli da su mnogi rekli : e neću nikad u Nemačku, Austriju, Italiju, Ameriku jer su oni ubijali naš narod? Zašto imamo tu potrebu da komentarišemo nešto na osnovu :nekada davno, to se desilo, jest da sad ne znam kako je, nikad nisam bio?

Ali sada meni ovde mnogi nisu jasni. Do juče su klicali svima koji ''biju'' omraženi NATO svet, sada kada se neko isto izjašnjava, sad ni to ne valja. Izgleda da su takvi očekivali da samo Rusija ''bije'' NATO, ali ništa od toga. Naravno da je Rusiji u interesu da prodje oružje Iranu i indirektno bije Ameriku. Zato pitam, šta bi sa onolikim patriotama koje su se klele u AV i Rusiju a neistomišljenike nazivali ''zlim slugama zapada''? Koji je ovo apsurd il paradoks? Znate li vi za koga ste, protiv koga i zašto se vaša mišljenja menjaju češće nego gaće??

Do slaganja s takvim poput tebe mi uopšte nikad nije bilo stalo.

Заболе нас за вашег Чипуљчанина

Твоје мишљење је небитно

Ниси ни ти, ни он, а ни ваши Ђедовић правили универзитете по Србији, да би сте их сада гасили

:kafa:

Ali sada meni ovde mnogi nisu jasni. Do juče su klicali svima koji ''biju'' omraženi NATO svet, sada kada se neko isto izjašnjava, sad ni to ne valja. Izgleda da su takvi očekivali da samo Rusija ''bije'' NATO, ali ništa od toga. Naravno da je Rusiji u interesu da prodje oružje Iranu i indirektno bije Ameriku. Zato pitam, šta bi sa onolikim patriotama koje su se klele u AV i Rusiju a neistomišljenike nazivali ''zlim slugama zapada''? Koji je ovo apsurd il paradoks? Znate li vi za koga ste, protiv koga i zašto se vaša mišljenja menjaju češće nego gaće??
Meni nije jasno kako neko može sebe smatrati normalnim i civilizovanim i u isto vreme podržavati islamistički režim u Iranu? Da li stvarno ti mozgovi su mislili da će neko Iranu da ćuti i da čeka da ovi naprave nuklearno naoružanje? Posle neutralisanja Hamasa, Hezbolaha, pada Asada i rata sa Hutima normalan sled dogadjaja je da će Iran kao najstariji koji je sve prethodno naoružao biti kažnjen. Već dve godine traje rat protiv Iranskih proxija i svi du dobili po tamburi. Evo sad će i Iran.

Meni nije jasno kako neko može sebe smatrati normalnim i civilizovanim i u isto vreme podržavati islamistički režim u Iranu? Da li stvarno ti mozgovi su mislili da će neko Iranu da ćuti i da čeka da ovi naprave nuklearno naoružanje? Posle neutralisanja Hamasa, Hezbolaha, pada Asada i rata sa Hutima normalan sled dogadjaja je da će Iran kao najstariji koji je sve prethodno naoružao biti kažnjen. Već dve godine traje rat protiv Iranskih proxija i svi du dobili po tamburi. Evo sad će i Iran.
Ja bih to razumela da mi do juče nismo podžavali svakoga ko je napao NATO zemlje.

Ja bih to razumela da mi do juče nismo podžavali svakoga ko je napao NATO zemlje.
Ko to mi? Ovi što nisu sačuvali dedovinu preko pa glume neke Srbe po Beogradu? To nismo mi. Što bi ja podržavao ikada bilo koga? Ja pričam o logičnom sledu dogadjaja i o tome da je logično ne podržavati islamističke diktature. Ko god ratuje protiv takvih čini civilizaciji uslugu pa bili to Ameri, Izraelci ili neko treći.

Ko to mi? Ovi što nisu sačuvali dedovinu preko pa glume neke Srbe po Beogradu? To nismo mi. Što bi ja podržavao ikada bilo koga? Ja pričam o logičnom sledu dogadjaja i o tome da je logično ne podržavati islamističke diktature. Ko god ratuje protiv takvih čini civilizaciji uslugu pa bili to Ameri, Izraelci ili neko treći.
Većina srpskog naroda se tako izjašnjavala. U svoje ime, ja sam protiv ratova, bilo gde da se vode. Posebno ''ekonomskih'' ratova jer u njima i ginu nevini, bilo koji da su vere.

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...i-se-zaustavljanje-izvoza-oruzja-Izraelu.html

Momentano zaustavljanje izvoza oružja iz Srbije u Izrael, poruka je sa skupa podrške Palestincima u centru Beograda, koji je organizovala grupa Podrška narodu Palestine - Srbija.

1750628419811.png

Govornici su poručili i da u zamenu za izvoz oružja Srbija od Izraela dobija sofiaticirane sisteme za prisluškivanje svojih građana, a i da je preko te države uvozila zvučne topove, uz posredovanje firme "Jugoimport SDPR".

Јеси прочитао бар 3 Поста о Теми о Ирану ,коју сам ти тако несебично даровао да би сви Ми мало нешто научили?
НИСИ.
Тврдоглаво заступаш неке своје Ставове(за ко које не знамо ни шта ти уопште заступаш)истовремено вређаш овде редовне Дискутанте а тебе..тебе лично овде нико не познаје.
Онда не мош ником да замериш што те померамо.:D

Потпуно је небитно његово мишљење.

Има овде да попизди од незнања

Back