Протест "Стоп разбијању Србије" у петак у Новом Саду

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
razlika je u tome sto se u Americi svi osecaju kao Amerikanci, dok su u Vojvodini 90% Vojvodjana Srbi

ostali u Vojvodini imaju jak nacionalni identitet, pa cak i Rusini koji nemaju maticnu drzavu

Mislim da je 99% Srba u Vojvodini. Ne lupaj više.

- - - - - - - - - -

Mislis da ce stanovnicima vojvodine trebati 10 godina da skine sa grbace Pajtica i ekipu? Mislim da ce to ranije uciniti jer znaju da ih dupla administracija kosta duplo i da je to put do dobrih plata i mirnog zivota. :ok:

Da, tih dvestotinak plata pravi enormnu razliku na nivou cele države :dash:

Znate li vi šta je NEMOĆ?
Kada neko MORA da u Novi Sad dovede ljude sa svih strana - a pretežno IZ SRBIJE (Beograda, Kragujevca, Kruševca, Lazarevca...).
Da TI - u Novom Sadu - Vojvodini,
viču:
''Vojvodina je SrBija! Dole separatizam!''
Što vam govori - šta?
Pa da nemaju podršku u Vojvodini.
Da nemaju čak ni poverenja u Vojvođane.

I pored prilično konfuzne DS i LSV, SNS i dalje neće imati većinu u Vojvodini. Živi bili pa videli!

Свето, у томе и јесте проблем- аутономаша нема ни 7-8%, а држе све полуге власти.
Зато Пајтић не сме у јавни дуел него мјауче код Оље Бећковић.
А о ванредним да не причамо.

Kod Olje je lepo sve objasnio Bojan, a mogla si da čuješ kakvo je javno mnjenje i koliko je protiv Pajtića :D

Otvoreno upozorenje gospodinu Pajtiću: Došlo je vreme da Vojvođani zaštite Vojvodinu. Ako želite da Vi budete zastupnik građana Vojvodine, prvi korak koji morate preduzetije da „Pokrajinski odbor demokratske stranke“ pretvorite u „Demokratsku stranku Vojvodine“. Niko od nas više „nema sitno“ da glasa za stranke čija je centrala u Beogradu.

Otvoreno upozorenje gospodinu Pajtiću: Došlo je vreme da Vojvođani zaštite Vojvodinu. Ako želite da Vi budete zastupnik građana Vojvodine, prvi korak koji morate preduzetije da „Pokrajinski odbor demokratske stranke“ pretvorite u „Demokratsku stranku Vojvodine“. Niko od nas više „nema sitno“ da glasa za stranke čija je centrala u Beogradu.

Jace bre to... ne cuje te :D

Krezubi i neoprtazovani glupaci , tzv. autnomasi, prioisnuti teskim paorskim kompleksom, ali i licnim kukaviclukom, nisu smeli da izadju tim nekim mitingasima pred oci pre neki dan. Zato bljuju ovde po forumu. Mi ce mo ovamo da odvojimo Babnat, da ne bude vezan za ostatak vojvodine, sasvim sigurno, pa vi tamo gledajte sta ce te.

Opet debeli prsti?

Krezubi i neoprtazovani glupaci , tzv. autnomasi, prioisnuti teskim paorskim kompleksom, ali i licnim kukaviclukom, nisu smeli da izadju tim nekim mitingasima pred oci pre neki dan. Zato bljuju ovde po forumu. Mi ce mo ovamo da odvojimo Babnat, da ne bude vezan za ostatak vojvodine, sasvim sigurno, pa vi tamo gledajte sta ce te.

Ti si gori separatista od Čanka :D

ne treba mi nikakav link... citam komentare i tekstove na internetu... i nikada nisam cuo da pripadnik neke nacionalne manjine kaze 'Mi Vojvodjani', ali sam zato to cuo od mnogih politicara sa srpskim prezimenom

uostalom ti si sam ovde pisao da se kajes sto si se izjasnio kao Srbin, a ne kao Vojvodjanin

- - - - - - - - - -

Kakav link, vidis da se uzbudio pa koristi sapuriku umesto prstiju..

- - - - - - - - - -

Bucko,jel neko tebe nesto pitao ?

razgovaram sa covekom, ne sa tobom... opusti se

ne treba mi nikakav link... citam komentare i tekstove na internetu... i nikada nisam cuo da pripadnik neke nacionalne manjine kaze 'Mi Vojvodjani', ali sam zato to cuo od mnogih politicara sa srpskim prezimenom

uostalom ti si sam ovde pisao da se kajes sto si se izjasnio kao Srbin, a ne kao Vojvodjanin

Bucko, tvoj maximum inteligencije je -Taci je strani element na Kosovu...:hahaha: znam da si sovinista ali da si toliki Patrik:hahaha:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Pa poslusaj coveka,daje ti savet:hahaha:

- - - - - - - - - -

Da znaš da mi je sad posebno krivo...to je valjda urođeni inat, da im baš kontriram kad pokušavaju da me ponize kao i ostale Vojvođane.

Ajde ozbiljno,zemlja sa milion nezaposlenih je na ivici. Sutra ce i Ovca i Borca traziti da se odvoje od Srbije,jer nista ne funkcionise. Kakav patriotizam kad nemas i za hranu.Sad da se otvore granice i neko kaze idemo da naseljavamo Australiju,u Srbiji bi ostalo milion i po ljudi. Ovo je raspad od drzave. Tako da je ispravno i ovi sto su otisli i ovi sto ce tek da odu ,zasto da ih osudjujemo ,kakva im je perspektiva ovde.Da budu srecni ako rade za 250 evra.

Čak i neuspeli puč ima svoju cenu. Ako je na mitingu u Novom Sadu, 12. aprila 2013. g .bilo 25.000 učesnika (organizatori i MUP navode 30.000) onda je za 50 mesta po autobusu bilo potrebno 500 autobusa. Kolika je cena takvog jednog masovnog transporta u dinarima? Grad je bio oblepljen plakatima, čak i finim, u boji. Učesnici su dobili jednoobrazne zastave i transparente koji su prekrili vidik. Tu su još i sokovi, možda sendviči, tribina, ozvučenje… Koliko je to sve ukupno koštalo ? Drugo pitanje: ko je to sve platio? Ovo pitamo glavne učesnike i oni su dužni da daju odgovor: SNS, SPS, DSS… One koji, inače, najglasnije traže u Skupštini Vojvodine da pokrajinske vlasti polože račune o trošenju novca građana, u Razvojnom fondu Vojvodine i drugde. Ja ih u tome podržavam. Svako mora da položi račune. Ali, neka sada budu i sami principijelni i dosledni – neka polože javno i „transparentno“ račun ovog mitinga. U dinarima, koliko je koštao i ko ga je platio? U protivnom, smatraće se da su korišćeni DRŽAVNI RESURSI ZA PARTIJSKE CILJEVE. Transparentnost se ne može zameniti transparentima. Dakle, račun na sunce ! Meteorolozi najavljuju „sunčane periode“.
Jedno su „stvarni troškovi“. Kolika je , međutim „izgubljena dobit“ ? Potencijalni investitori, kada vide slike unutrašnjih nemira koje su obišle svet, biće dodatno obeshrabreni da ulažu u Srbiji. Koliko to košta? Pored Novog Sada, Dunavom prođe nekoliko stotina turističkih brodova godišnje, a u Grad pristane samo njih oko 70 ! Svi oni koji su videli masovno okupljanje i povorke, plakate gde se traži smrt, kloniće se, naravno ovog grada. A Novi Sad poružnjuje, čak se više i ne kreči. Sezona je a ni jedan ašov novog gradilišta nije poboden. Iza oblepljenih plakata, već sutra će se pojaviti oronuli zidovi. Da li će se popravljati ili prelepiti novim plakatima?

- - - - - - - - - -

Ja ne koristim te glupave izraze ,tako da nisam ja :D

Moras mu nacrtati;)

Da znaš da mi je sad posebno krivo...to je valjda urođeni inat, da im baš kontriram kad pokušavaju da me ponize kao i ostale Vojvođane.

То доказује да си Србин :D

- - - - - - - - - -

evo napisao je 'Retard te je napravio'... to je njegov maksimum, vise ne ocekuj

Поправља се.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back