Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nisu još uvek, ali Đilas je rekao da je doneta odluka da se to uradi do kraja avgusta i da od toga neće odstupiti ni za milimetar, imaš u jednom postu na prethodnoj strani
Nisu još uvek, ali Đilas je rekao da je doneta odluka da se to uradi do kraja avgusta i da od toga neće odstupiti ni za milimetar, imaš u jednom postu na prethodnoj strani
pa sta nije tamo nezdravo? zar mislis da je zdravo ziveti i kartonima ispod mosta? bez kanalizacije (ko zna gde nuzde) bez vodovoda, grejanja? naravno da je nezdravo.
Sta bi bilo kad bi ja neku kucicu sklepao na Terazijama (tu mi se bas svidja, a i posao mi je blizu)?!
U korenu saseci SVAKU (pa i na svojoj zemlji) nelegalnu gradnju, jer posle svake ovakve "gradnje" javljaju se problemi koji se posle resavaju na teret svih poreskih obveznika.!
То би било "еј па ниси ти циганин, немаш право на то". Дивљају зато што их подмукли запад и наша издајничка власт подржавају у томе.
У геноцидној хрватској су мањи од маковог зрна, такођер на окупираном КиМ. А у Италији увели законе којима забрањују да се цигани третирају као људи. Чешка и Словачка имају сличан третман цигана. Запад се једино буни кад срби нешто предузму против циганског дивљања.
То би било "еј па ниси ти циганин, немаш право на то". Дивљају зато што их подмукли запад и наша издајничка власт подржавају у томе.
У геноцидној хрватској су мањи од маковог зрна, такођер на окупираном КиМ. А у Италији увели законе којима забрањују да се цигани третирају као људи. Чешка и Словачка имају сличан третман цигана. Запад се једино буни кад срби нешто предузму против циганског дивљања.