Protest protiv ograđivanja Roma

Kako rešiti problem nekontrolisanog naseljavanja roma?

• Ukupno glasova
    60
  • Anketa je zatvorena .
Nisu još uvek, ali Đilas je rekao da je doneta odluka da se to uradi do kraja avgusta i da od toga neće odstupiti ni za milimetar, imaš u jednom postu na prethodnoj strani

A ok. Dobar je Djilas. ja se zabrinuh.

ja da legnem sad na terazijama na klupu (mada se ne secam da tamo ima klupa sto je steta) mene bi policija spandjala odmah.

A cigani su zauzeli bespravno busiju ispod mosta i nikom nista.

Imaju brate toliko sela napuistenih pa neka se tam vrate prirodi jer oni su ljudi od pesme i prirode.

A i nije im zdravo tu da zive.

A ok. Dobar je Djilas. ja se zabrinuh.

ja da legnem sad na terazijama na klupu (mada se ne secam da tamo ima klupa sto je steta) mene bi policija spandjala odmah.

A cigani su zauzeli bespravno busiju ispod mosta i nikom nista.

Imaju brate toliko sela napuistenih pa neka se tam vrate prirodi jer oni su ljudi od pesme i prirode.

A i nije im zdravo tu da zive.

Tako je rekao, ali čekaj dok se oni nacrtaju ispred skupštine grada, pa ćemo videti "kako ne odstupaju ni za milimetar"

Sta bi bilo kad bi ja neku kucicu sklepao na Terazijama (tu mi se bas svidja, a i posao mi je blizu)?!

U korenu saseci SVAKU (pa i na svojoj zemlji) nelegalnu gradnju, jer posle svake ovakve "gradnje" javljaju se problemi koji se posle resavaju na teret svih poreskih obveznika.!

То би било "еј па ниси ти циганин, немаш право на то". Дивљају зато што их подмукли запад и наша издајничка власт подржавају у томе.
У геноцидној хрватској су мањи од маковог зрна, такођер на окупираном КиМ. А у Италији увели законе којима забрањују да се цигани третирају као људи. Чешка и Словачка имају сличан третман цигана. Запад се једино буни кад срби нешто предузму против циганског дивљања.

Poslednja izmena od moderatora:
То би било "еј па ниси ти циганин, немаш право на то". Дивљају зато што их подмукли запад и наша издајничка власт подржавају у томе.
У геноцидној хрватској су мањи од маковог зрна, такођер на окупираном КиМ. А у Италији увели законе којима забрањују да се цигани третирају као људи. Чешка и Словачка имају сличан третман цигана. Запад се једино буни кад срби нешто предузму против циганског дивљања.

http://podblanc.com/ziganeuer-gegen-ungarn

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10379472&postcount=40

Back