Протест против цензуре

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Re: Boris Tadić - Ja sam se jedini ispričao za zločine SVOJE ZEMLJE!!!
Vratite mi temu moderacijo

Ако мислиш на ову изјаву.......написао сам на другој теми...
КУКАВИЦЕ СУ НАПРЕДОВАЛЕ....ВИШЕ НЕ ПОЛАЖУ ЈАЈА
У ТУЂА ГНЕЗДА....САД ИХ ТИТРАЈУ.
:hahaha::hahaha::hahaha:

Da, ta tema je namerno utopljena u Ademovu sa kojom veze nije imala, ja sam se fokusirala na tu rečenicu, Adem na sasvim drugo, a kolega moderator Mid...-ne umem da mu napišem nick neka me izine zbog toga-je otvorio istu temu sa drugim akcentom i ta je još egziatirala danas do 14h.

Pravo da ti kažem, nisam ni ja od tebe očekivao da ćeš da ideš od teme do teme, kao uvređeni balavi radikali da kukaš zatvorili mi temu, zatvorili mi temu...

Mislio sam da si iznad toga....:roll:

Otvori drugu, yebote... Izmeni malo naslov, stavi link... Missim...

А ти к'о увређени балави демократа идеш за Зебром ....

Da, ta tema je namerno utopljena u Ademovu sa kojom veze nije imala, ja sam se fokusirala na tu rečenicu, Adem na sasvim drugo, a kolega moderator Mid...-ne umem da mu napišem nick neka me izine zbog toga-je otvorio istu temu sa drugim akcentom i ta je još egziatirala danas do 14h.

Зебрице. Немој се чудите. Тако су једну моју тему приписали оном СРБИНУ Адему, а највећа фора је била.......ТЕМА НАПИСАНА ЋИРИЛИЦОМ, а испод Адем ЛАТИНИЦОМ. Мрско ми сад да тражим....Опуштено...:hahaha::hahaha::hahaha:

Зебрице. Немој се чудите. Тако су једну моју тему приписали оном СРБИНУ Адему, а највећа фора је била.......ТЕМА НАПИСАНА ЋИРИЛИЦОМ, а испод Адем ЛАТИНИЦОМ. Мрско ми сад да тражим....Опуштено...:hahaha::hahaha::hahaha:

Ma bar da su imali toliko obraza da su me obavestili na PP da imaju nameru da utapaju temu da mogu ko čovek da dam neko objašnjenje, argument protiv nego ništa, eto koliko nas poštuju kao forumaše, još samo da saznam ko je to uradio a saznaću

pa dobro sadashnja ekipa modva po meni je 100 puta bolja od one koje smo imali sa crtanim filmom i njegovim vlasnikom
taj bi te banovao shto mu vredjash dragog tadica
a chovekov najbolji pritajelj poslao pp obrazlozenje u lila boji:
fwenofnwe;jcfwdbfqwej;jkbfwej;fh34o;he3jwbgferkjg;berkjbgfwewrbghwkerjbfwekbfewrgfbrgbreigfl

treba gledati stvari s vedrije strane,momak je josh mlad plus DS-ovac,zaneo se malo
ne treba toliku frku da dizesh...deshavale su se ovde 100 puta gore stvari pa nikom nishta
treba samo da ih podyebavash na svakom koraku,to najvishe boli kad dodje do mentalnog rapsada sistema:mrgreen:

Ma bar da su imali toliko obraza da su me obavestili na PP da imaju nameru da utapaju temu da mogu ko čovek da dam neko objašnjenje, argument protiv nego ništa, eto koliko nas poštuju kao forumaše, još samo da saznam ko je to uradio a saznaću

Ја знам који је то МОД, али ћутим. Чекам још једну таку грешку,
а онда знам на коју адресу треба да се жалим.
ЗАСЛУЖИЛИ СМО ВЕЋИ ФОРУМ...
ПРЕВИШЕ ЈЕ ГРЕШАКА НА ОВАКО МАЛОМ ПРОСТОРУ....

REkao bih nesto ali ajde bolje da cutim:per::per:

Тако је, е.......нећемо се сагињати пред БоТиним, жутим......браниоцима......
Много је неправде......ко год је много жут увалимо му кроот

Ko je da je tražiću da ga smene, jer ako nije bio u stanju da vidi razliku između mojih i Ademovih akcenata onda nije u stanju ni da bude moderator

Апсолутно си у праву да твоја и Адемова тема немају заједничку поенту.

pa dobro sadashnja ekipa modva po meni je 100 puta bolja od one koje smo imali sa crtanim filmom i njegovim vlasnikom
taj bi te banovao shto mu vredjash dragog tadica
a chovekov najbolji pritajelj poslao pp obrazlozenje u lila boji:
fwenofnwe;jcfwdbfqwej;jkbfwej;fh34o;he3jwbgferkjg;berkjbgfwewrbghwkerjbfwekbfewrgfbrgbreigfl

treba gledati stvari s vedrije strane,momak je josh mlad plus DS-ovac,zaneo se malo
ne treba toliku frku da dizesh...deshavale su se ovde 100 puta gore stvari pa nikom nishta
treba samo da ih podyebavash na svakom koraku,to najvishe boli kad dodje do mentalnog rapsada sistema:mrgreen:

Izvukla sam akcent koji je toliko skandalozan i sramotan da je trbalo po tom osnovu da se sakupi sva kritička javnost ove države i prozovu Predsednika za diletantizam, svesna sam ja bila da če ta tema da izazove skandal jer je sama izjava koju je Predsednik dao toliko sramotna i skandalozna da sam ja počela da plačem od muke čitajući je

Izvukla sam akcent koji je toliko skandalozan i sramotan da je trbalo po tom osnovu da se sakupi sva kritička javnost ove države i prozovu Predsednika za diletantizam, svesna sam ja bila da če ta tema da izazove skandal jer je sama izjava koju je Predsednik dao toliko sramotna i skandalozna da sam ja počela da plačem od muke čitajući je

ma znam al poenta mog posta je da uvek mora medju modovima na politici da bude i bar jedan te opcije(nekad bili svi lol)
a bolje on nego neka ljigava budala ko pre

Али ово си у праву ... :ok::ok::ok:

БОНА !!!

Овим путем желим да у своје име и име свих који подржавају слободу говора, изразим своје незадовољство са укидањем теме наше колегинице Чедина_зебра....

Вратите тему !!!!!

Молим Вас, Ваше коментаре

Ne može ovako.

Postoji pp, nadam se da će stvar biti rešena u kratkom roku.

Brani moderacija Borisa Tadića od vlastitih izjava, zato i utapaju temu da se ne vidi kako bruka narod po svetu.
Živela demokratija.
Jel se vi to pravite ludi ili šta ? Tema nije ni obrisana ni zatvorena.

Ja sam je spojio s Ademovom jer je bazirana na istoj izjavi, istom članku ...

I sad kakva cenzura i bakrači ? Svi postovi stoje - odgovori, kritike, podrške ?!

Što lepo ne nazovete stvari pravim imenom ? Jel to teško ?

Zabrina sujeta o "posedovanju spostvene teme" ??? I to je cenzura ?
E svaka vam čast. A mogli ste da tražite promenu naslova samo, i kraj priče.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back