Протест - Нови Сад 17. фебруар

Да ли то значи, да заговарање расног мешања ПРОЛАЗИ, док се свака реч против расног мешања проглашава фашизмом, нацизмом, расизмом?!

:evil:

Prolazi, cak je i pozeljno, pogotovu od kako su nasom zemljom zavladale NVO.
Sve drugo je nacionalisticko (mozda i fasisticko), nazadno i prezreno, nije "in", kratko i jasno.

Tema je o protestu, među organizatorima istog su i organizacije koje su proglašene za klerofašističke ( Obraz ... )

A ok. Obraz mi je nekako mracna organizacjia. Kad mi neko kaze obraz odmah se setim nekog pravoslavnog manastira. Takodje imam asocijaciju na cetnike koji masni piju vino i jedu slaninu.

Ne volim Obraz jer je za nijansu blazi od Nacionalnog Stroja kojeg ne simpatise bas.

Obraz na kraju ima i smesan naziv. Mislim da ti osnujes organizaciju koja se zove Obraz u Srbiji u kojoj niko nema obraz, je u najmanju ruku neozbiljno. :cool:

Образ је једна сасвим фина организација :ok: за разлику од Чанковог циркуса и Чединог ЛСД-а и већине НВО :thumbdown: А што се тиче организовања протеста у вези Косова и Метохије, па то и није потребно... нека народ чува енергију па ако Бог да за пар месеци...година вратимо нашу територију са шиптарима или без њих

Образ је једна сасвим фина организација :ok: за разлику од Чанковог циркуса и Чединог ЛСД-а и већине НВО :thumbdown: А што се тиче организовања протеста у вези Косова и Метохије, па то и није потребно... нека народ чува енергију па ако Бог да за пар месеци...година вратимо нашу територију са шиптарима или без њих

Cuj ovo,fina organizacija.:hahaha::hahaha:Pa vodi ih kuci ako su toliko fini.

Back