Protest ispred Života

KAŽU MANJINE! KOJE MANJINE?
KAŽU DA NEMAJU PRAVA?
A GDE SU NAŠA PRAVA?
ONI SU IM DALI PRAVA NA UŠTRB NAŠIH?
DANAS JE SRAMOTA REĆI DA SI TO ŠTO JESI!
DA SI ŽENSKO NA ŽENSKOM FORUMU.
MUŠKARCI KOJI OVDE NEMAJU PRAVA I KOJI SE STALNO ŽALE SU KONTAMINIRALI NAŠE DRUŠTVO!
HOĆEMO I MI DA BUDEMO BESPRAVNI KAO ONI AKO JE TO NEDOSTATAK PRAVA.
Izvinjenje zbog kapsa, ali razumite politički govor je u pitanju...
Neću :lol:
plus me mrzi da protestvujem, kada sam već u sitan sat došla na forum.
Nije mi u interesu da mi sa obespravljenim pravima neko prikači 2 testisa između nogu, jer ipak skoro će leto, nije praktično :lol:

Ne voliš sebe.
Tužno.
Nikada neću razumeti devojke, žene, koje ne vode računa o svojim intimnim regijama i u šta ih pakuju.
Plate patike 200e, a veš krpe krpače...

E nek' si ti meni rekla da sam tužna.. ja često nemam ni za te od 250, a patike nosim jedne te iste već dve godine... tako da ne seri svega ti...
Iskazivala bih ja ljubav prema sebi na taj način da mogu.

Poslednja izmena:
KAŽU MANJINE! KOJE MANJINE?
KAŽU DA NEMAJU PRAVA?
A GDE SU NAŠA PRAVA?
ONI SU IM DALI PRAVA NA UŠTRB NAŠIH?
DANAS JE SRAMOTA REĆI DA SI TO ŠTO JESI!
DA SI ŽENSKO NA ŽENSKOM FORUMU.
MUŠKARCI KOJI OVDE NEMAJU PRAVA I KOJI SE STALNO ŽALE SU KONTAMINIRALI NAŠE DRUŠTVO!
HOĆEMO I MI DA BUDEMO BESPRAVNI KAO ONI AKO JE TO NEDOSTATAK PRAVA.
Izvinjenje zbog kapsa, ali razumite politički govor je u pitanju...
Tacno. Evo ja kao ruzan, debeo, smrdljiv, glup i zloban muskarac potpuno razumem tesku poziciju u kojoj se zene nalaze na ovom forumu. Dizem svoj glas protiv nepravde i obecavam da cu se cak i seksa odricati sve dok se obespravljene zene ne izbore za ravnopravan status sirom vaskolikog interneta. Ako treba zalagacu se i za njihovu dominaciju. :rumenka:

Tacno. Evo ja kao ruzan, debeo, smrdljiv, glup i zloban muskarac potpuno razumem tesku poziciju u kojoj se zene nalaze na ovom forumu. Dizem svoj glas protiv nepravde i obecavam da cu se cak i seksa odricati sve dok se obespravljene zene ne izbore za ravnopravan status sirom vaskolikog interneta. Ako treba zalagacu se i za njihovu dominaciju. :rumenka:

Nemoj sexa da se odrices daco svega ti.... tolike zrtve bas nisu potrebne...:lol:

Ako kao primer uzmemo samo poslednja dva dana, znaci juce, znaci danas, mogli bi reci da sam ja isposhtovao ovaj protest maksimalno dosledno. :rumenka: Zapravo stalno sam u fazi ovog protesta :rumenka:, sta cu kad sam takav, bundzija, pravdoljubiv, za jednakost vazda.

:D

Back