Protest Bugara u Bosilegradu

Е, сад си ми наскочио ;)
Блгарска фета и кока-кола закон :rotf:
:hahaha::hahaha:Ја ти кажем немојте имати посла са Бугаре јер они су лојални граџани Републике Србије и живот би дали за Србију али ако Србија није ништа досада учинила за њих политика се мења.

Будите спокојни јер МОЈЕ ГЕЏЕ ЈОШ ЋУТЕ ....... али када буду попиз*ели ЧУВАЈТЕ СЕ ДОБРО - ИМА ДА ВАМ СЕ НАПЛАТИМО ЗА СВЕ.......И ШТО ЈЕСТЕ И ШТО НИЈЕ.........

videcemo sta ce odgovoriti predsednik vlade srbije o ovim stvarima u bosilergradu...u skupstini je dobio direktno pitanje od poslanika SRS---mlad covek ne znam mu ime...ovaj poslanik rece da je ovo treci put da trazi odgovre na ponasanje bugarske nacionalne manjine ...cvetkovic rece da prvi put cuje za to...kaze mozda ministri znaju....cudna je malo ova srpska vlada...

videcemo sta ce odgovoriti predsednik vlade srbije o ovim stvarima u bosilergradu...u skupstini je dobio direktno pitanje od poslanika SRS---mlad covek ne znam mu ime...ovaj poslanik rece da je ovo treci put da trazi odgovre na ponasanje bugarske nacionalne manjine ...cvetkovic rece da prvi put cuje za to...kaze mozda ministri znaju....cudna je malo ova srpska vlada...

Za početak država bi mogla da popravi put prema Bosilegradu...

Zatim bi mogla da plati struju za Skupštinu opštine Bosilegrad, jer im je iskljućena struje, zato što opština nema pra da plati...

To ne bi bilo loše za početak...

Poslednja izmena od moderatora:

Zatim bi mogla da plati struju za Skupštinu opštine Bosilegrad, jer im je iskljućena struje, zato što opština nema pra da plati...

Uostalom, najbolje bi bil da se ta opština isključi iz Srbije... To je vukojebina i slepo crevo...

zar je samo ta opstina vukojebina u srbiji..??

Uostalom, najbolje bi bil da se ta opština isključi iz Srbije... To je vukojebina i slepo crevo...

Знао сам да су брача Татари у праву.

:hahaha::hahaha:Ја ти кажем немојте имати посла са Бугаре јер они су лојални граџани Републике Србије и живот би дали за Србију али ако Србија није ништа досада учинила за њих политика се мења.

Знамо, знамо, српске животе би дали без проблема.. :)
Са Блгарима никад нисмо били у дилеми шта ћемо..

koji to bolji zivot srece ti..?? i dimitrovgrad i boslilegrad samo cekaju sta ce drzava da im da..ne pada im na pamet da nesto preduzmu sami...ko vele lakse je samo traziti...po cemu je recimo ugrozeniji bosilegrad od crne trave..??

Po tome što u crnoj travi žive isključivo srbi, a u bosilegradu isključivo bugari... A bugari imaju na dvesta metara Evropu, koja im je san...

Daco,ta mesta su ista kao i ona sa Bugarske strane....Ni Srbi ne zive nista bolje na jugu,samo nemogu da potenciraju ugrozavanje pravan kao nacionalne manjine,Bugari to rade kao satro zato sto su Bugari pa ih drzava diskriminise,Zukorlicev recept

Slažem se ja sa tim što si reko. Ali ne mogu da im zamerim, pošto su borbi da se nahrane gladna usta, dozvoljena sva sredstva.

Njihova matica je u njihovoj kući... Sa njihovim porodicom, sve ostalo je demagogija...

Бугарској националној мањини је матица Буагрска, те ће и протествовати као мањина у Србији, а не као већина у једној општини..
Онолика права која су загарантована међународним правом могу да имају и имају и ништа преко тога. Туте џабе крече...

Jadna je država u kojoj Srbi najgore žive, a nacionalne manjine protestuju.
A najveće patriote se čuju samo kada treba pljuvati pedere ili nacionalne manjine.
Tu su vrlo glasni, a sve ostalo je u redu.
U Srbiji su jedini problem nacionalne manjine i ******, a sve ostalo je prosto savršeno. :roll:

Poslednja izmena:
Srbija mora da vati, da time što su oni drugr nacije, da imaju samo još jedan motiv više za nezadovoljstvo...

Znam ja to...ali mi se cini da oni to zloupotrebljavaju,ako je tako,onda bi sve nacionalne manjine svuda trebale da dignu glas i da potenciraju na tome....sto to ne rade Srbi u Makedoniji?Ko sto si rekao,koriste situaciju na svaki nacin da se ogrebu,ja bi ih prvi podrzao da recimo Srbi zive bolje....ali,u istim smo vnago,a i secanje na njihovo "bratstvo" nije iscezlo ni posle toliko godina od ww1 i ww2

Back