Протест 24. марта на Тргу републике у 18 часова. Против заборава и окупације!

ЈСО се усрао од разбенеле руље... Није теби мозак чист.

Aha, i ti imas 15 godinica, jer samo taj uzrast moze da smatra JSO specijalnom jedinicom. :hahaha: Mozda mislis i da je Legija veliki vojnik i specijalac, koji ode da likvidira Cumeta sa AK-47 sa prigusivacem, promasi Cumeta, i ne ubije ga jer je pomislio da mi je puska zaglavljena, ne znajuci da kad je subsonicna municija u pitanju, puska mora da se repetira posle svakog ispaljenog metka?:hahaha:

dobro sto rece Kobazz -to je bilo juce a danas je drugacije- , kakve veze ima ko je tada prvi pucao i na koga je krenuo sa ovim skupom danas ?
siguran sam da danas nece biti incidenata jer se Gljivica pokazao kao ozbiljan ministar za razliku od copavog crnogorca -ubice kerova ,tako da je za ocekivati da ce se javni red i mir odrzati ,a verujem da ni sami demonstranti nece ici na incidente posto znaju da nemaju bas puno sanse da dobro prodju

Aha, i ti imas 15 godinica, jer samo taj uzrast moze da smatra JSO specijalnom jedinicom. :hahaha: Mozda mislis i da je Legija veliki vojnik i specijalac, koji ode da likvidira Cumeta sa AK-47 sa prigusivacem, promasi Cumeta, i ne ubije ga jer je pomislio da mi je puska zaglavljena, ne znajuci da kad je subsonicna municija u pitanju, puska mora da se repetira posle svakog ispaljenog metka?:hahaha:

Боже :roll: :roll: :roll:

Jesam, zini da ti kazem koje.Da, panduri su se u**rali jer im je napricano svasta na brifingu 5. oktobra ujutro, otprilike da cemo da ih nabijamo na razanj.Kad su videli da nista od toga nema, prestali su da pucaju.A nisu pucali u masu iz jednog jedinog razloga, jer su znali da bi ih masa rastrgla zive na komade kad bi ispraznili sarzere.Isto kao i one jajare iz JSO.

..da su upucali jednog svi bi se razbezhali..to je psihologija rulje..iliti mase..tako da..nemoj da se pravish hrabrijim nego shto jesi..ili tvrdish da bi goloruk trchao na cevi?

:roll::roll::roll:

Back