Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Родитељи боље да мало више обрате пажњу на властиту децу и њихово владање.
zasto je ruzic podneo ostavku, ako su roditelji krivi, umesto sejaca nasilja preko mas medija, tv blatoida, skaradnih tv itd? pa, tvoji i opet psuju i koriste samo ruzne reci koje ne dolikuju, i ana i krle itd

ostavka je moralni cin, ali sns sekta i moral su nebo i zemlja.

mrzitelju zivotinja, shvati, posao vladajuce stranke je da vlada, a ne da laje na opoziciju i krsi zakon o radu deleci slobodni dan, suspendujuci zakon o radu, suspendujuci ustav, izdajuci kosovo, stavljajuci srbiju u duznicko ropstvo, ehehej, zabrazdili ste, titanik tone, gotovi ste, pacovi vec beze, ali je kap koja preliva casu ruganje ozaloscenima, ono smejanje u lice ozaloscenima tripleta, pa puta tri. TU ste pali, brnaba vas je potopila same, osta samo lavez, arlaukanje ranjene zveri, av-av - da imate obraza, bar bi se postideli, ali ne vi se rugate.... ako-ako, prebrojavanje sledi sutradan, posle kontramitinga vaseg

Poslednja izmena:
masa ga ne podrzava, sendvicara ce biti DUPLO manje od ljudi koji protestuju protiv sns partijskog jednoumlja, ucena, strahovlade, podmicivanja, i bezakonja, ali ruganje im dolazi glava, ruganje je kap koja preliva casu.

sto i dalje nista ne znaci u smislu stvarne vlasti. osim toga logicno je da se vise i jace bune oni koji podrzavaju opoziciju i tako je uvek bilo i bice.

A vlast se regulise na izborima, a ne mitinzima. Dokaz. Opozicija je do sada odrzala koliko skupova i masovnih i manje masovnih mirnih nemirnih, a Vucic i dalje vlada.

Jova Jeremic sa Pinka kaze da je miting od juce bio debakl...Poznato je da Pink govori istinu i samo istinu, ali kada bi se zajjebavali

Nazalost Jeremicka je u pravu. Jucerasnji miting nije postigao nista.

Jova Jeremic sa Pinka kaze da je miting od juce bio debakl...Poznato je da Pink govori istinu i samo istinu, ali kada bi se zajjebavali
to je ona dromf...ca sto ima "umetnicke" :per: aspiracije, bese, samo je malkice ruznjikava? :mrgreen:
Nazalost Jeremicka je u pravu. Jucerasnji miting nije postigao nista.
100 hiljada nista? onda idemo na 150-200, pa cemo videti koliko aljek sa siptarskim autobusima moze da dovuce ucenom dnevnicom, slobodnim danom, BEZAKONJEM, obaska suvim mesom,. nista podrigerka za one koji razmisljaju stomacima, a ne glavom kao beogradjani
(ВИДЕО) Најмасовнији протест икада у Србији, 100.000 људи блокирало Београд

Poslednja izmena:
Не него ћемо да гледамо дебилног Видојковића.
Taj je dobio neke pretnje po zivot i porodicu. Umesalo se neko udruženje pisaca kod nas i u iz Evrope ciji clan, tako nesto valjda, i odmah su mu krajem januara nasli gajbu preko grane negde.

Ja samo pitam zasto neko nije zastitio novinara iz Grocke kome je spaljena kuca. Pa mu je onda taj isti sredio tu kucu? Naravno optužbe su povučene na račun gradonačelnika Grocke, a covek je godinama maltretiran. Ne znam kakva je sad situacija.

IMG-d62652f69c7efc961e030325573b072b-V.jpg

Ne bih se slozio sa tobom.Zemljoradnici dobijaju subvencije.Nisam upoznat sa slucajem azotare.Meni je svejedno ko je na vlasti,ja na posao moram da bih zaradio platu,ko god bio na vlasti.Meni je samo nelogicno kada vidim slike gde se kao poljoprivrednici pojavljuju likovi sa traktorima za ciju vrednost moze stan da se kupi i kukaju nesto.
Pazi stan da se kupi... Znači sramota je želeti imati više? Možda da je ok sve kod nas čovek bi imao za 10 stanova a ne za 1? Znači, samo sirotinja sme da protestuje? Ovi što imaju za 1 stan nek se ne usuđuju? Logika je poprilično gubitnička i jadna

Pazi stan da se kupi... Znači sramota je želeti imati više? Možda da je ok sve kod nas čovek bi imao za 10 stanova a ne za 1? Znači, samo sirotinja sme da protestuje? Ovi što imaju za 1 stan nek se ne usuđuju? Logika je poprilično gubitnička i jadna
Ne bih se slozio sa tobom.Takvi su okaceni na drzavna davanja a kukaju.Takvi konkurisu za sve sto se pojavi.I upravo takvi izlaze na proteste.

Ne bih se slozio sa tobom.Takvi su okaceni na drzavna davanja a kukaju.Takvi konkurisu za sve sto se pojavi.I upravo takvi izlaze na proteste.
Ни ја се са тобом не бих сложио у вези твог неког прошло-прошлог Поста,плусквам перфекат :D
Оно,зашто би земљорадници (већ 2 пут у претходних 6 Месеци)..
штрајковали да им тече то мЕД И МЛЕКО,
по твојим Речима?

I šta je problem? Ko ume da se za sebe bori kapa dole. Ko ćuti i sedi tako mu i bude. Nek se svako bori za svoj interes.

I ovi ljudi na protestu imaju neki svoj interes, možda da žive u boljem društvu? Itd.. Niko im ništa nije dao, pa ni sendvič, da budu tu.

Ни ја се са тобом не бих сложио у вези твог неког прошло-прошлог Поста,плусквам перфекат :D
Оно,зашто би земљорадници (већ 2 пут у претходних 6 Месеци)..
штрајковали да им тече то мЕД И МЛЕКО,
по твојим Речима?
Ja ne tvrdim da im tece.Meni je zasmetalo sto na proteste idu oni koji imaju i koji su okaceni na drzavnu sisu.

I šta je problem? Ko ume da se za sebe bori kapa dole. Ko ćuti i sedi tako mu i bude. Nek se svako bori za svoj interes.

I ovi ljudi na protestu imaju neki svoj interes, možda da žive u boljem društvu? Itd.. Niko im ništa nije dao, pa ni sendvič, da budu tu.
Vidi,ne znam gde zivis(grad ili selo)ali ako imas priliku,porazgovaraj sa zemljoradnicima,onim pravim,a ne onim sto se deklarisu kao takvi.Bice ti puno jasnije zasto sam protiv ovih drugih.

Ништа нема од шетње. Него се скупити испред скупштине пре него што изађу и не дозволити им напоље док не дају оставке. Ове блокаде на више локација су обично заваравање.
Као ономад када су људи упали у скупштину па их Ного и Дамјан одговорили. Нема опозиције! Све је то умрежено аман- заман!

Back