Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Батина је из Раја изашла.
Да су мали Коста и онај Младеновчанин били мало бивени док су били мали,
знали би где су им Смернице.шта се сме-а шта НЕ!
Овако,увезли смо ту Болоњу..дечија Права и сл.
Управо тако. Свеопшта педеризација васпитања и образовања, плишано поступање и недостатак здраве дисциплине доводе до тога.
Деца израстају у себичне, неспособне дебиле којима је све пружено а очекује се ништа. Заправо очекују се све петице и још десет ваншколских активности и тако добијаш фрустриране манијаке жељне туђе крви.

Vucic nece pasti ni ako seta 5 miliona to je i sam rekao.

Dokle setaju mirno on nema sta da brine.
aman.zaman, po kom osnovu - po kom zakonu jedna, vladajuca stranka deli slobodne dane? to je bezakonje, mora da padne, sns bezakonike pred sud

da je vucic svoj kontraski miting organizovao u neradni dan, pa neka mu bude, ali ne, on krsi zakon o radu, i cela ta sns sekta, a pravo na rad je osnovno ljudsko pravo, ne moze stranka ljudima da zabrani rad u petak, i salje ih negde na sluzbeno putovanje - to je bezakonje, put u bgd nije u opisu radnog mesta nikome od OVACA koji se salju, dok im se negira pravo na rad taj dan!

kada se prebrojimo, onda cemo videti

Poslednja izmena:
Nema smisla da bude nemirno ko u Francuskoj a piše protiv nasilja.

onda im je taj slogan smislio sam Vucic, ne znam kako ali on je to smislio. Najveci trovac i manipulator.

aman.zaman, po kom osnovu - po kom zakonu jedna, vladajuca stranka deli slobodne dane? to je bezakonje, mora da padne, sns bezakonike pred sud

da je vucic svoj kontraski miting organizovao u neradni dan, pa neka mu bude, ali ne, on krsi zakon o radu, i cela ta sns sekta, a pravo na rad je osnovno ljudsko pravo, ne moze stranka ljudima da zabrani rad u petak, i salje ih negde na sluzbeno putovanje - to je bezakonje, put u bgd nije u opisu radnog mesta nikome od OVACA koji se salju, dok im se negira pravo na rad taj dan!

kada se prebrojimo, onda cemo videti

To da Vucic krsi zakon i ustav to je davnih dana utvrdjeno.

Ali, on vlada ne smetano... bas ga briga. Masa ga podrzava jer je i njima dao nesto, put, tender, posao itd... jbg nekad nekog ocepi, ali nije budzet beskonacan ne mozes bas svima ugoditi

Jok, nego ces ti da pobedis sa 1 slobodnim danom, dnevnicom i sendvicima, i 2 pola litre flase vode, plus 2200 autobusa ukljucujuci siptarske?

tvoji ce da dovezu ljude, a 0onda ce im se sve obiti o glave, sutradan, kada nasih bude DUPLO VISE, pisemo se za nedelju dana, pacovi vec napustaju brod koji tone, vucic je svestan da ce se sns rasformirati, ali se preracunao sa pravljenjem nove stranke, adut preletanja mu ovaj put nece proci, ako se sns-u zabrani rad, treba i njegovoj novoj stranci, dodacemo i taj zahtev, u subotu!

danas imamo prakticno jedopartijski sistem, kao komunizam, ako stranka deli dnevnice i slobodne dane - to je kriminalno, ta stranka mora biti zabranjena!
Ti kao merikanac bolje vodi računa o demokraciji tamo kod tebe u merici.
Ne možete vi merikanci da postavljate i skidate vlade kako vam ćef padne.
Prošlo je to vreme ...

Prošlo je to vreme ...
samo neka vucic opet pljune narodu u lice da je za sve zapad kriv, njegovi zapadni prijatelji, a koliko juce je sr.. o ruskom malignom

sam se upecao u svoje lazi, izdajnik, a ja sam srbin, kuj ti je taj. murikanac?

To da Vucic krsi zakon i ustav to je davnih dana utvrdjeno.

Ali, on vlada ne smetano... bas ga briga. Masa ga podrzava jer je i njima dao nesto, put, tender, posao itd... jbg nekad nekog ocepi, ali nije budzet beskonacan ne mozes bas svima ugoditi
masa ga ne podrzava, sendvicara ce biti DUPLO manje od ljudi koji protestuju protiv sns partijskog jednoumlja, ucena, strahovlade, podmicivanja, i bezakonja, ali ruganje im dolazi glava, ruganje je kap koja preliva casu.

Nemam ja u suštini ništa protiv da svrgnu Gospodara ALI ne može umesto njega da zajaše Djilas, Jeremić Marinika i slični.
u planu je patriotska opcija, bosko, parovic, aleksic, djordjevic, ... ima dobrih i postenih ljudi u srbiji, ja ne znam sve, eto naveo sam neke koje podrzavam ja licno

nije on nikakav gospodar, vec mis

Poslednja izmena:
Prošlo je to vreme ...
Ти као НЕамериканац си слабо разумео Владавину Закона и Права коју АМЕРИКАНАЦ ТИ наметнуо па си се руководио ставком:
-Ако је он мене поставио као Колонијалног Намесника,онда ја могу радим шта хоћу-.
Управо тако се овај Велеиздајник понаша од тренутка кад су га западни Центри Моћи,инаугурисали.

Знаш,у Тој Америци постоји неки Закони од којих нико(па чак ни бивши пРЕДСЕДНИЦИ) нису изузети.
Ако у Србији ,ЈЕДАН ЧОВЕК,диригује Изградњом баскет Игралишта у Малој Моштаници до Изабира Судија и стављањем под кОНТРОЛУ СВИХ безбедоносних Служби---
онда тај Човек или погрешно капира ту демократију или је толико обневидео од његовог личног Лудила.
И Ви,сви заједно са њим који га подржавате.

Више паметног света у Актуелностима на Хепију него у целој оној уличној банди.
Screenshot_20230520-170618.png

Da li si barem svesna šta je problem?

Више паметног света у Актуелностима на Хепију него у целој оној уличној банди.
samo vi sekto pljujte i rugajte se 100-tinama hiljada begradjana, prebrojavanje sledi, a pink i hepi, pa to je vas nivo, tv blatoidi
Кучкари стоп. И ви сте део те антихумане агенде.
av, av-ovci, stop! kada padne izdajnik, sta cete onda? da iskaljujete bes na zivotinjama?

Back