Vlast ide kod popova i pita ih sta da radi 
Sa kim mi komuniciramo ovde ybt.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mozda ne da ih bukvalno pita, ali da se konsultuje, ide, svaka vlast osim mozda Slobine, i mozda Djindjiceve ali ni to nije sigurno.Vlast ide kod popova i pita ih sta da radi
Mislis?Ne može nikako biti gradjanski rat, kada ne postoje dve strane. Žuti će doći na vlast iz prostog razloga, jer nema ko drugi.
No uopšte nije bitno ko će doći na vlast, nego da se ponovo uspostavi demokratija. Dakle ako diktatura zameni diktaturu
ništa nismo uradili...

Ma slične fore kao Sloba 90ih plus ovom su ostale traume od 5. Oktobra.Cela fora je u ovome: teorija zavere da je neko nahuškao seljake da protestuju, a bez toga nema razloga da protestuju. Dakle neki faktor
hoće da ruši državu, a odmah se implantira koji. I onda se to prodaje naokolo. Jer ovde cveta cveće i teče med i mleko,
pa su protesti zapravo rezultat delovanja stranih službi : P
Tako žele da verujemo.
Fora je da to rade neukusno. Sve je to prožeto kurvarlukom i kriminalom. Tako da kad pogledaš medijsku sliku koju plasiraju,To se vidi najbolje poslednjih 12 godina, retardiranost kontrole mas informacija koga nema ni u najcrnjoj africkoj drzavi gde politiku izvestavanja radi verovatno poznati napredni bot program jer su naslovi i tekstovi prepisani u svim stampanim medijima od A do Š.
Zanimljivo da se i Politika pridruzila od juce. Jos jedan dokaz panike.
Mogu. Jer kad je Milošević srušen bez krvi, tek neće i Vučić. Dakle, voda je počela da preliva čašu. I sad ide što ide.Mozes da stavis glavu na panj za to sto kazes?
Maximum tek dolaziE tugice, ali razumem te, brzi odgovor obično ne znači da si sposoban za nešto domišljatije od matrice koju si instalirao ili ti instalirali
To je tvoj maksimum u polemici?

Koga da konsultuje?Mozda ne da ih bukvalno pita, ali da se konsultuje, ide, svaka vlast osim mozda Slobine, i mozda Djindjiceve ali ni to nije sigurno.
Nemoj histerisati kao onaj retard od Predsednice Vlade.
Rekoh ti ne jednom da pricas sa nekim ko zna kako funkcionisu mediji jer mi je to posao.
A haos pravi tvoj Murat, konsekventnim i sizofrenim izjavama gde u roku od 2 sata promeni 3 narativa i psiholoskih glumatanja.
Rekoh, pocne sa tugom o ubijenoj deci, pa ugradi zaveru da se ovo nije nikad ovako desilo, pa da su strane sluzbe umesane, pa zavrsi sa BDPom i novim lepim vestima za bake i deke i sve radnike.
To moze da radi samo kompletno umobolan tip. To se ne glumi. To je ogledalo njega i njegovih psiho kapaciteta. Kao kad je juce branio Kosovo u Pancevu
Jel ti znas ko je juce izaso na ulice Beograda?Mogu. Jer kad je Milošević srušen bez krvi, tek neće i Vučić. Dakle, voda je počela da preliva čašu. I sad ide što ide.
Maximum tek dolazi
Plakaces za njim i biće opet bolno.
 preti.. ako to je tav vid borbe protiv nasilja
 preti.. ako to je tav vid borbe protiv nasiljaJel ti znas ko je juce izaso na ulice Beograda?
Gradjani Srbije ili Narod Srbije?
Sta si rekla?Niti ga branim niti me zanima, ali naravno da je tuga za ubijenom decom, naravno da ovde vršljaju strane službe i naravno da ovde privreda ide napred jer je ovo prostor kojima resurse i naravno da su strane službe povezane sa inetersima gde će se "koristiti" resurski koje neko ima
Što se tiče medija oni su u većini slučajeva najobičniji paravan za propagandni rat, a često i pokrivalica za egenturnu mrežu, u koju čak spada i RTS, koji bi trebao biti čisto državno propagandno sredstvo
To ti je isto.Jel ti znas ko je juce izaso na ulice Beograda?
Gradjani Srbije ili Narod Srbije?
Koga da konsultuje?
Porfirija? Crkvu koja je podeljenija nego narod Srbije?
Drzavu je jako tesku voditi. Srbiju jos teze. Ali ovaj koji je vodi ne vodi je dobro. Drago mi je da su to svi uvideli i to se videlo juce. Sada je poslednji cin drame kada ima nalog da se povuce sa vlasti od istih onih koji su ga na nju postavili, a on nece. A nece ne zbog straha od posledica, vec nece zbog toga sto mu se osladilo. Kad ti milion dileja vice ti si Bog, tesko je biti Martin Sin iz Apokalipse pa baciti oruzje kao simbol moci i lisiti se svega. I dati nalog da se svi ti koji se deru: Aco volimo te, spale.
On to pokusava metaforicki da odglumi sa novom strankom ali q ce da uspe. Igra se sa najbistrijim uumovima planete koje niko nije prehebo u takvoj igranci.
preti.. ako to je tav vid borbe protiv nasilja
Toliko si nemoćan intelektualno? Brljavi ti propagandna matrica?
 carka u panici ne zna da li je na mitingu AV ili na forumu.
 carka u panici ne zna da li je na mitingu AV ili na forumu.Nije isto , gradjanin se postaje ...oni mučeni jadni što su došli kod AV nisu gradjani nego podanici.To ti je isto.

Pa sto penis ako kazes da vlast ima korist i da je "autovanje"Ako je tačno da su jutros dođli neki ljudi i onima što su blokirali auto-put rekli, ajmo drušvo kući, hvala na trudu, idite malo se opustite neki viken Hvar, Rovinj i slično od te tvoje priče nema ništa
Samo običan spin i pokušaj hvatanja smova na bućku
Konkretnu korist ima vlast od svga jer su se i opet neki "spavači" autovali i došlo je do jasne podele ko je u kojoj priči

Rekao sam već, na te Vučićeve mitinge, idu pod prisilom. Tako je uvek u diktaturama.Nije isto , gradjanin se postaje ...oni mučeni jadni što su došli kod AV nisu gradjani nego podanici.
Satanista ide kod Patrijarha da ga pita za savetKad zene pricaju o politici i religiji onda je definitvno kraj sveta blizu

Sta si rekla?
Nista.
Samo da jauce vetar kroz puste poljane nase i guste slojeve magle u vlazni valja do.
Recitacije. SNS jezik, kvaziintelktualna ironija, nesofisticirani sarkazmi i pesnicka metafora uz koju moze da se digne suknja i gazi po grozdju.
Za bolje i niste. Za kacu kupusa kao poklopac.
Paz nju o cemu prica dok 200.000+ naivnih i omadjijanih ljudi iz stranih agentura potpomognutih zutim lopinama kao drogirani otvaraju usta i vicu: Ne damo vam nasu decu.Rekla sam ja mnogo, zato si ti tu da "objasniš" šta sam rekla
Pa da ponovim : u vremenu smanjenih pristupa resursima dosadašnjim privilegovanim zajednicama oni će se svim sredstvima boriti da zaštite i ono malo što im je ostalo a što im se izmiče
Slobodna trgovina sa Kinom podrazumeva da se centar prenosi sa severa na jug Evrop, naftovod sa Mađarskom da zapadni deo ex yu ne kontroliše energente, elektroenergetski potencijal koji se može a ne bi trebao koristiti ove, borba ko će kontrolisati rudne resurse na KiM, da li čike sa kojma AV ispraća avione ili čike kojima je kačio zastavu na Genex i čiji je "divlji Srbin".. da li će industrija akumulatorskih /baterijskih proizvoda biti ovde, ili će se okoristiti ex yu zapadni paraziti i lešinari ... ihaaa do sutra ima da se piše jer kad se shvati da se od ležaljke i suncobrana i muljanja zapadne robe ne bude moglo živeti šta onda?
Pa sto penis ako kazes da vlast ima korist i da je "autovanje"
Kako sitnice odaju svakog "nezavisnog" uma ovog divnog foruma
Toliko imaju koristi da su juce otkacili i samo sto se medju sobom ne pobiju, najvise zbog onog klasicnog: Tek sam usao juce u SNS a nisam se nakrao a rekli ste da cu imati makar jos jedan mandat.... uaaaa
Kao onaj klinac sto napisao sastav o predsedniku :" Mars DZukelo"Rekao sam već, na te Vučićeve mitinge, idu pod prisilom. Tako je uvek u diktaturama.
Diktatorska mentalna konstrukcija je uvek ista. I uvek padnu na istu foru.
Sad da sebe proglašava Bogom kao Tito ili Kim Il Sung, i da počne
da ispira mozak deci od 1, razreda osnovne, to ne radi.