Протест 17. марта у 12:44 испред Скупштине Србије

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:shock:Ovo je vrhunac podlastva.Ovako zloupotrebljavati nevinu zrtvu moze samo krajnje retardirana osoba.Koja je sledeca Ikona?,mozda one nesrecna trudnice koja je stradala prilikom bacanja kastenih na Nis?Stomak mi se prevrce od ovakvih patriota kao ovaj retard dakica
vala bas :neutral:
jos je tuznije sto se neko primio na ovu ikonu pa je distribuira :roll:
to dete od kad je poginulo konstantno koriste za politicku propagandu :neutral:

a meni bi trebao jedan toster to mi jedino fali u kuhinji pa mozda i ja dodjem da branim Kosovo :D

vidi se odmah da nisi veliki Srbin:lol::lol:
toster???! za to se "štuc" iz sanduka na tavanu ne izvlači:mrgreen:
nego da se mi organizujemo ispred Merkura sledeći put, jeb'o paštete i supe iz kesice iz Merkatora, da mi renoviramo kuhinju i kupatilo u cugu, samo nam treba neka lokacija i dobar kamionče u blizini.

a meni bi trebao jedan toster to mi jedino fali u kuhinji pa mozda i ja dodjem da branim Kosovo :D

Petooktobarski setacu , malo ti je namestaj iz Skupstine ?
Ti i ostala banda iz vremena petog oktobra ste upravo i krali na ovom protestu jer svi drugi su bili ispred Skupstine a kasnije u Hramu ...
A sto se ne vratis na islambosnu forum , bas ti je tamo lepo islo ...

ајде шта сте се ухватили за ту икону !?

данас од 11 - 17 биће поставњен пункт код Руског цара у Кнез Михајловој улици...делиће се леци, плакати и све информације о протесту можете да добијете...

Znaš li ti šta je ikona?
Znaš li kada je nastala ikonografija?
Znaš li ko je započeo izradu ikona?
Znaš li ko sme da bude na ikonama?
Znaš li koja je razlika izmedju ikone i freske?
Znaš li kako se dobija oreol na fresci?
Mogu li lopovi ili ubice da budu na istoj?
Mogu li žrtve političkog ili vojnog delovanja da dobiju fresku u ovoj verskoj oprganizaciji?

Obzirom da smo pročitali obaveštenje - tema se zatvara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back