Pozdrav svima, da li je neko bio na proteinskoj dijeti, i kakav je efekat ostvario, ili mozda poznaje nekog ko je bio?,Ja sam poceo pre 10 tak dana, i smrsao oko 5,6 kg.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja pokušavam da budem bas na strogom rezimu, samo jaja i meso, bez kackavalja i salata, paradajz na svaka 3 dana, i za 10 tak dana 5,6 kg. Mislim da je to super. Koliko iko si dugo na tom rezimu, i da je bilo jo jo efekat?Био сам у два наврата, за време летњег периода јер тада има доста поврћа. Оба пута сам скинуо 15 до 20 кг. Али угљени хидрати мора да се сведу на нулу, качкаваљ ми је био замена за хлеб - никако бели сир.
Месо колико ми се једе, без обзира колико је масно, и обавезно поврће, ја сам таманио парадајз и паприке у уљу и никада нисам био гладан.
Pozdrav svima, da li je neko bio na proteinskoj dijeti, i kakav je efekat ostvario, ili mozda poznaje nekog ko je bio?,Ja sam poceo pre 10 tak dana, i smrsao oko 5,6 kg.
Био сам у два наврата, за време летњег периода јер тада има доста поврћа. Оба пута сам скинуо 15 до 20 кг. Али угљени хидрати мора да се сведу на нулу, качкаваљ ми је био замена за хлеб - никако бели сир.
Месо колико ми се једе, без обзира колико је масно, и обавезно поврће, ја сам таманио парадајз и паприке у уљу и никада нисам био гладан.
Mislim da to nije moguce,ja sam bio bolestan mesec dana mislim da dve nedelje usta nista nisam stavio i nista nisam smrsao5-6 kg za deset dana odlican je rezultat![]()
Mislim da to nije moguce,ja sam bio bolestan mesec dana mislim da dve nedelje usta nista nisam stavio i nista nisam smrsao
Не волиш парадајз? Треба јести поврће како би надокнадио оно чега нема у месу.Ja pokušavam da budem bas na strogom rezimu, samo jaja i meso, bez kackavalja i salata, paradajz na svaka 3 dana, i za 10 tak dana 5,6 kg. Mislim da je to super. Koliko iko si dugo na tom rezimu, i da je bilo jo jo efekat?
Нешто више од 4 месеца, док има поврћа. Качкаваљ или бели сир? Не знам, али лакше је јести качкаваљ без хлеба.Nisi napisao koliko je dugo kod tebe trajao taj letnji period. Cenim 3 meseca?
Ne razumem koja je razlika izmedju kackavalja i nekog belog sira.
Inace je odlicno da si ti jeo meso i povrce jer ove proteinske dijete
nisu na duze staze preporucljive.
Нешто више од 4 месеца, док има поврћа. Качкаваљ или бели сир? Не знам, али лакше је јести качкаваљ без хлеба.
Nije da ne volim, samo pokusavam da izbegavam, i u njemu ima ugljenih hidrata. Planiram 4 nedelje ovaj rezom, pa posle da ubacim mlecne proizvode, naravno bez hleba.Не волиш парадајз? Треба јести поврће како би надокнадио оно чега нема у месу.
У том режиму исхране сам био од почетка појаве поврћа на тезгама па до јесени. То је сигурно 4 месеца и можда који дан више.
Ова дијета није здрава, и мора се прекинути, али после ње сам се опет угојио, али не као пре.
Slobodno jedi paradajz.Nije da ne volim, samo pokusavam da izbegavam, i u njemu ima ugljenih hidrata. Planiram 4 nedelje ovaj rezom, pa posle da ubacim mlecne proizvode, naravno bez hleba.
U sadržaju ugljenih hidrata.Nisi napisao koliko je dugo kod tebe trajao taj letnji period. Cenim 3 meseca?
Ne razumem koja je razlika izmedju kackavalja i nekog belog sira.
Inace je odlicno da si ti jeo meso i povrce jer ove proteinske dijete
nisu na duze staze preporucljive.
Hvala puno. Probacu to.Evo ecepta za sok.
1. pola rakijske čašice soka od bobica zove, sad se beru.
2. pola čašice jabukovog sirćeta, sad se pravi od neprskanih jabuka
3 pola kašičice stevia zaslađivača
4. na vrh noža ili prstohvat himalajske soli.
5. pola litra vode.
To makneš svaki put kad si gladan između 19h pa do sutra u 11h.
Kaže Dr Berg da je važno to što nema insulinskih spajkova tokom tih 16 sati.
Preporučuje čak i da se jede OMAD one meal a day, a neki ljudi čak jedu svaki drugi dan kako bi se rešili insulinske rezistencije.
Ne znam kako je , nisam probao.
Da samo pazi bubrege.Pozdrav svima, da li je neko bio na proteinskoj dijeti, i kakav je efekat ostvario, ili mozda poznaje nekog ko je bio?,Ja sam poceo pre 10 tak dana, i smrsao oko 5,6 kg.