zastodane
Zainteresovan član
- Poruka
- 215
Stvarno se vidi da si prost i sirov.Toliko od mene, a pazite se ljudi opasnih i ne ispitanih superelemenata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno se vidi da si prost i sirov.Toliko od mene, a pazite se ljudi opasnih i ne ispitanih superelemenata
Aj moj ti usput.. pozdravi Tonija od menekazi mu da napise i neki clanak o medu pa da nam postavis sledeci put ovde na krstarici, ipak smo mi Srbija, nemamo to znanje kao tvoji prijatelji amerikanci
![]()
Diskutovati na forumu može svako. Svako ima pravo da kaže ono što misli-zato i postoji forum. Isto kao i u kafani, samo što ovde moraju da se poštuju neka pravila .ja se jedino nadam da ce se naci neki pametan moderator da ga opomene da ipak ovo jeste slobodna zajednica gde svako moze da iznese svoje misljenje ali davati ovakve nestrucne savete nije u redu.
I da se nije moglo skontati shta sam htio da kazem, tu sam pa neka pitaju shta sam htio da kazem tim i tim. Ali pristup ddurabolina i ove njegove drugarice je apsolutno bezobrazan, ne chitaju postove nego vide 3 rijechi pa onda napadaju.Njegova drugarica me 5-6 puta pita jedno te isto ja odgovorim ona opet. Znachi to vishe nije da joj je neshto nejasno, nego postovi nastali samo usled nedostatka argumenata i zelje da mi odgovori da ispadne da je pametnija. Really mature.Diskutovati na forumu može svako. Svako ima pravo da kaže ono što misli-zato i postoji forum. Isto kao i u kafani, samo što ovde moraju da se poštuju neka pravila .@Slam_Dunker je često bio konfuzan,ali moglo se skontati šta je hteo da kaže.Bez obzira na to neka u narednim postovima bude razumljiviji. Sve to zna i sam @ddurabolin al je u nekim postovima bio žešći provokator.
Ni jedan nije cvećka. Stoga vas molim da nastavite postovati bez vređanja, provokacija i sl. Ako nemate ništa reći nemoj te odma posezati za psovkama.
Sve najbolje
Moderator
Pa tako kazi, da se ne prepirem sa likom koji napada nekog a nije ni prochitao njegov post. [@slam_dunker.. druze ja nisam procitao tvoje 3 reci
Filozofija nije moja nego shiroko priznata i dokazana da radi.koji je dosao na Krstaricu da prosipa svoju filozofiju
Potvrda znanja mi ne treba, pogotovo ne na Krstaricinom forumu, pogotovo ne od tebei trazi potvrdu svoga znanja, kojeg pri tom nemas,
Pa to je zato shto se protivish a ne mozesh da se protivish, ne uspijevash da dokazesh nishta. Dok sam ja svaku moju rechenicu objasnio, ako nisam neka kazu shta nije jasno pa cju da objasnim i to. I josh da predlozim struchnu literaturu ako traze ili ako sam osjetim da je potrebno. ( tebi jeste potrebna literatura, mozda nauchish neshtoi skocio na moje protivljenje tebi i tvojim savetima kao da sam te ubo vilom u dupe, to je tvoj problem.
Ajde citiraj moj post gdje sam upotrijebio rijech prekomjerno. (Ne, veliko i prekomjerno nije isto)Svako pametan ce da ukuca u google ili bilo gde drugde vitamin D i da vidi sta ce mu se desiti ako pije vitamine u prekomernim dozama,
Nisu ti potrebni argumenti?tako da prekini da potezes pitanje da ti trazim nekakve linkove i argumente jer meni argumenti nisu potrebni.