Proteini

Aj moj ti usput.. pozdravi Tonija od mene :lol: kazi mu da napise i neki clanak o medu pa da nam postavis sledeci put ovde na krstarici, ipak smo mi Srbija, nemamo to znanje kao tvoji prijatelji amerikanci :ok:

Naravno da nemate ;).

I ti mala pozdrav. Mozda sam ja sirov, Treba 15 puta da napishem jednu stvar pa opet da ne mozesh da me protumachish. Kao da sam Njegosh ybt. Heh.. mozda je to prednost.

:bye::bye:

Poslednja izmena od moderatora:
ja se jedino nadam da ce se naci neki pametan moderator da ga opomene da ipak ovo jeste slobodna zajednica gde svako moze da iznese svoje misljenje ali davati ovakve nestrucne savete nije u redu.
Diskutovati na forumu može svako. Svako ima pravo da kaže ono što misli-zato i postoji forum. Isto kao i u kafani, samo što ovde moraju da se poštuju neka pravila .;) @Slam_Dunker je često bio konfuzan,ali moglo se skontati šta je hteo da kaže.Bez obzira na to neka u narednim postovima bude razumljiviji. Sve to zna i sam @ddurabolin al je u nekim postovima bio žešći provokator.:) Ni jedan nije cvećka. Stoga vas molim da nastavite postovati bez vređanja, provokacija i sl. Ako nemate ništa reći nemoj te odma posezati za psovkama.
Sve najbolje
Moderator

Diskutovati na forumu može svako. Svako ima pravo da kaže ono što misli-zato i postoji forum. Isto kao i u kafani, samo što ovde moraju da se poštuju neka pravila .;) @Slam_Dunker je često bio konfuzan,ali moglo se skontati šta je hteo da kaže.Bez obzira na to neka u narednim postovima bude razumljiviji. Sve to zna i sam @ddurabolin al je u nekim postovima bio žešći provokator.:) Ni jedan nije cvećka. Stoga vas molim da nastavite postovati bez vređanja, provokacija i sl. Ako nemate ništa reći nemoj te odma posezati za psovkama.
Sve najbolje
Moderator
I da se nije moglo skontati shta sam htio da kazem, tu sam pa neka pitaju shta sam htio da kazem tim i tim. Ali pristup ddurabolina i ove njegove drugarice je apsolutno bezobrazan, ne chitaju postove nego vide 3 rijechi pa onda napadaju.Njegova drugarica me 5-6 puta pita jedno te isto ja odgovorim ona opet. Znachi to vishe nije da joj je neshto nejasno, nego postovi nastali samo usled nedostatka argumenata i zelje da mi odgovori da ispadne da je pametnija. Really mature.

Nego ne znam je li ko primijetio, ja navodim izvore, navodim imena, studije, nisam vidjeo da je ijedno od njih dvoje to uradilo ( sem one teme na Zivot i zdravlje :hahaha:).

Toliko. Hvala moderatoru na intervenciji.

Poslednja izmena:
@slam_dunker.. druze ja nisam procitao tvoje 3 reci, nego sam procitao da savetujes coveka da pije vitamin D u ogromnim kolicinama i reagovao na to. A sad sto si ti iskompleksiran te dosao na Krstaricu da prosipa svoju filozofiju i trazi potvrdu svoga znanja, kojeg pri tom nemas, i skocio na moje protivljenje tebi i tvojim savetima, to je tvoj problem.

Svako pametan ce da ukuca u google ili bilo gde drugde vitamin D i da vidi sta ce mu se desiti ako pije vitamine u prekomernim dozama, tako da prekini da potezes pitanje da ti trazim nekakve linkove i argumente jer meni argumenti nisu potrebni.

@slam_dunker.. druze ja nisam procitao tvoje 3 reci
Pa tako kazi, da se ne prepirem sa likom koji napada nekog a nije ni prochitao njegov post. [
koji je dosao na Krstaricu da prosipa svoju filozofiju
Filozofija nije moja nego shiroko priznata i dokazana da radi.
i trazi potvrdu svoga znanja, kojeg pri tom nemas,
Potvrda znanja mi ne treba, pogotovo ne na Krstaricinom forumu, pogotovo ne od tebe
i skocio na moje protivljenje tebi i tvojim savetima kao da sam te ubo vilom u dupe, to je tvoj problem.
Pa to je zato shto se protivish a ne mozesh da se protivish, ne uspijevash da dokazesh nishta. Dok sam ja svaku moju rechenicu objasnio, ako nisam neka kazu shta nije jasno pa cju da objasnim i to. I josh da predlozim struchnu literaturu ako traze ili ako sam osjetim da je potrebno. ( tebi jeste potrebna literatura, mozda nauchish neshto :lol:)

Svako pametan ce da ukuca u google ili bilo gde drugde vitamin D i da vidi sta ce mu se desiti ako pije vitamine u prekomernim dozama,
Ajde citiraj moj post gdje sam upotrijebio rijech prekomjerno. (Ne, veliko i prekomjerno nije isto)
tako da prekini da potezes pitanje da ti trazim nekakve linkove i argumente jer meni argumenti nisu potrebni.
Nisu ti potrebni argumenti?:hahaha::hahaha: E to govori o tvojem znanju i samosvjesti dovoljno.

Back