- Poruka
- 43.131
upravo sam ti to rekao. rezultati su odradjeni domacinski i ko zna da ih cita vidi da tu nema neke panike.

Hvala

Ti si mi živce najbolje smirio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upravo sam ti to rekao. rezultati su odradjeni domacinski i ko zna da ih cita vidi da tu nema neke panike.
Hvala
Ti si mi živce najbolje smirio
naravno. kao prvo, ne smeju ljudi koji imaju zdravstveni problem odmah da se plase i naplasuju. na sta bi to licilo kada bi meni u apoteku usao neko sa ekcemom od praska za sudove a ja mu rekao da to moze biti maligni melanom...
Pa ne bi trebalo da mu kazes ni da je ekcem, nego da ga posaljes kod lekara![]()
Pa ne bi trebalo da mu kazes ni da je ekcem, nego da ga posaljes kod lekara![]()
Savet je dobar ali bar 90% od toga se takođe isprepada(lični primer).
Nije to poenta nego sto sportistima moze da se desi da imaju neki nizi nivo proteina u mokraci zbog fizickog napora. To su povezane stvari.
upravo to sam i radio dok sam radio u apoteci.
Radio? Proslo vreme? Pa sto ne radis vise? Taj posao kada se dobije, casti se, i obezbedio si se za ceo zivot.... Zasto vise ne radis, je l te isterali, ili si nesto zgresio, ili si trenutno menjao nekog bolesnog ili sta?
Bilo bi dobro kad bi se i odradio i odneo nefrologu rezultat Klirensa kreatinina, sklupljanje urina 24h,
ne bi li se odradila i procena funkcije bubrega.
Junior je prošle sedmice išao da izvadi krv i mokracu nalazi su stigli sa uputom kod Nefrologa . Odmah mi je želudac stao !
Da li 16 godišnjak koji se bavi aktivno sportom treba odmah zbog proteina u mokraći kod Nefrologa ?