Prosvetari ipak nastavljaju strajk!?

Aj se sad pokrij usima majke ti.
Cuj gentski potencijal, a koliko je samo genija podarila ova mala zemlja..
Mada ako govoris o sebi ja povlacim rec,sasvim moguce da ti je pobrkan genteski materijal.

Ajde ne lupetaj. Koliko je to genija "podarila naša mala zemlja"? I kakve to veze ima sa ovim što ti ljudi govore?
Izgleda da tvoj intelektualni potencijal nije dovoljan da bi shvatio neke stvari.

Ne zna se jos uvek..
Sindikat "Nezavisnost" danas odlučuje o predlogu Vlade prosvetarima
Međunarodni Radio Srbija - Pre 16 minuta

Glavni odbor Granskog sindikata prosvetnih radnika "Nezavisnost" danas treba da odluči da li taj sindikat prihvata protokol, prema kome je predviđeno da zaposlenima u prosveti budu isplaćene zaostale jubilarne nagrade i otpremnine, kako bi bio prekinut štrajk. Predsednik "Nezavisnosti" Tomislav Živanović rekao je da će, ukoliko se ne donese odluka o potpisivanju protokola, biti reči o načinima daljih protesta ili štrajka. I Upravni odbor Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije danas bi trebalo da donese odluku da li će škole članice tog sindikata nastaviti štrajk, jer je taj sindikat u petak odbio da potpiše Protokol. Vlada i sindikati prosvete su u petak uveče postigli sporazum, prema kome će zaposlenima u prosveti biti isplaćene zaostale jubilarne nagrade i otpremnine, dok će, pored redovnog povećanja zarada, njihov dodatni rast zavisiti od prihoda u budžetu. Protokol su potpisali Sindikat radnika u prosveti Srbije i Sindikat obrazovanja Srbije.
------------
Inace crveni jad od ministra je rekao: POBEDILA JE DRZAVA (drzava, to sam ja(on)):zper:

I to koliko oštete državu ne plaćanjem poreza na privatne časove, još ja treba da ih plaćam za njihov nerad... Ne sećam se da je iko od nas išao na privatne časove, pa smo završili školu normalno. A ovi proizvode tuce glupe dece, koje ne znaju da mućnu svojom glavom...

Možeš da zamisliš koliko oštete državu držanjem privatnih časova profesori: biologije, geografije, istorije, građanskog, likovnog, sociologije, filozofije, logike, fizičkog... Strašna utaja poreza. Kada bi oni redovno plaćali porez na časove pa Dulić bi svagog meseca mogao da izbaci po jedan sajt i reklamu. A "glupu" i "neobrazovanu" decu fabrikuje vlast jer samo takvima može bez problema da se manipuliše.

...taj ne samo da se usudio da sebe i svoje mufljuze nazove drzavom, nego vodi rat protiv sopstvenog naroda. :bljak:

Pa, bojim se da se malo zaleteo. Trazi se i njegova ostavka...

Najnovija vest: "Nezavisnost" nastavlja štrajk", tako je upravo odluceno, skracenjem casovana na 30. minuta (tzv. dogovor-nece potpisati) Ceka se odluka i Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije, mislim da su oni (Unija.....) dosta rigorozniji, stavise, oni su govorili da ce svoje radnike pozvati na ulice, i traze smenu ministra prosvete, sad ne znam sta ce odluciti, posto je i njihov sastanak u toku, inace ovaj sindikatj je po brojnosti najveci, ne znam tacno, ipsravi me ako gresim, ali on je nadlezan za vise od 700 skola u Srbiji?

Najnovija vest: "Nezavisnost" nastavlja štrajk", tako je upravo odluceno, skracenjem casovana na 30. minuta (tzv. dogovor-nece potpisati) Ceka se odluka i Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije, mislim da su oni (Unija.....) dosta rigorozniji, stavise, oni su govorili da ce svoje radnike pozvati na ulice, i traze smenu ministra prosvete, sad ne znam sta ce odluciti, posto je i njihov sastanak u toku, inace ovaj sindikatj je po brojnosti najveci, ne znam tacno, ipsravi me ako gresim, ali on je nadlezan za vise od 700 skola u Srbiji?

Svakako je najveci sindikat.
http://www.unijasprs.org.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=2344&Itemid=78

Trebalo bi sam da podnese ostavku, no, sta je tu je, i za njega ce se naci resenje.
Dobro je sto USPRS ima odlucujucu ulogu, verujem da ce ostati dosledni.

Ne samo prosvetarima, nikome to nije jasno.

Svi zivimo u Teletabilendu gde pare rastu na drvetu, i gde je jedini krivac za lose stanje u drzavi i prazan budzet lopov koji krade tegle sa pekmezom od teta Mare.

drzava je bankrotirala zbog lopovskog rezima koji godisnje otima milijarde evra novca gradjana ove drzave. dakle rezim koji krade i otima ne moze da se pravda da nema novca u budzetu za isplate zarada. neka sidju s vlasti

Ne samo prosvetarima, nikome to nije jasno.

Svi zivimo u Teletabilendu gde pare rastu na drvetu, i gde je jedini krivac za lose stanje u drzavi i prazan budzet lopov koji krade tegle sa pekmezom od teta Mare.

Pa kad je teta Mara budzet Srbije i velike sume u donacijama, a pekmez oooooogromne cifre koje se slivaju na privatne racune nasih politicara na Devicanskim i drugim ostrvima, onda svakako ta pokradena ostava ima svoj znacaj za manjak zimnice u zemlji.

Back