PROSTO NAM JE U GENIMA LJUBAV PREMA....ŠALTERIMA :lol:

Kao prvo, draga, moraćeš da naučiš da ne toročeš toliko :rtfm::zcepanje:
Kao drugo, moraćeš da više puta ideš fizički da proveriš da li je tvoj mejl stigao ili se negde siroma zagubio i da pri tom svaki put popuniš obrazac PZZZP-1/ oznaka obrasca za kojim se traga ako si preduzetnik....ili PZZZP-2 ako si pravno lice i PZZZP-3 ako si fizikalac (fizičko lice)...Predaja je isključivo na šalteru kao i podizanje odgovora nakon 30 dana.:zcepanje:

legenda:
PZZZP ponizno zamoljavam zakonodavca za proveru :worth:

Kao prvo, draga, moraćeš da naučiš da ne toročeš toliko :rtfm::zcepanje:
Kao drugo, moraćeš da više puta ideš fizički da proveriš da li je tvoj mejl stigao ili se negde siroma zagubio i da pri tom svaki put popuniš obrazac PZZZP-1/ oznaka obrasca za kojim se traga ako si preduzetnik....ili PZZZP-2 ako si pravno lice i PZZZP-3 ako si fizikalac (fizičko lice)...Predaja je isključivo na šalteru kao i podizanje odgovora nakon 30 dana.:zcepanje:

legenda:
PZZZP ponizno zamoljavam zakonodavca za proveru :worth:

G-đa ministarka, nemoj mi sad tu muljaš sa PZZZP :lol:, nego izračunaj, AKO, zauzmemo "obećano" nam 50-to mesto, koliko je to radnih dana na šalterima.
Ti si stručnjak za finansije, pa da vidimo koliko nam ostaje slobodnih dana....za 3 godine :rotf:

Hoćemo li imati prava da tužimo državu za dosadašnje "ukradene" nam dane na šalterima, pa zatezne kamate na sve to ?
Na kraju ćemo, ja mislim, dobiti penzije kad nam se dodaju svi ti izgubljeni sati :zcepanje:

Aaaa jok......minuli rad se ne plaća :cistinaocare:
Šo je bilo bilo je draga.....sad idemo napred.....u Jevropu....peMzije nam neće ni trebati bre...:rtfm:..ima da radimo dok ne izumremo :sad2::rotf: al će da uplaćujemo jerbo administracija mora da živi od nešto, a od što će pitam ja tebe...a? .........od onia što zaradu pa moradu da uplatu i tolko moradu da radu dok peMziju svoju ne odradu a veselost iste ne dočekadu :sad2::rotf:

Poslednja izmena:
Auuuu, šta mi napriča za ovo kratko vreme :think:,
ne preostaje mi ništa drugo nego da
suicide.gif

Back