Prostitutka

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Veza? Gomila veza sa tim koje ti nazivaš ružnim budu neke kres šeme gde muškarci iskorišćavaju njih, a one jure za određenom vrstom muškaraca...

Čudno koliko danas ima malo poštovanja i samopoštovanja.

Realno da 90% mushkaraca ne kreshe sve sto ima vaginu ako da 90% zena nikad ne bi skinulo djanu.

Da nema prostitutki mnogi ne bi videli uzivo pussy, osim na slikama
tako da prostituke zasluzuju malo vise postovanja, kao terapeutkinje su

Prostitutke vrse veoma vazan i ozbiljan drustveni posao o funkciju.

Svako drustvo u kome se ove zene proganjaju je na ovai ili onaj nacin - bolesno. :rtfm:

- - - - - - - - - -

Umesto o kvalitetu usluge i cenovniku vi na temi o prostitutkama filozofirate o vezama...:confused: :lol:

E muški forume...:neutral:

Od kvaliteta zavisi cena.

Neke posao obave za 15 minuta, a nekima treba cela noc...

Cene se, kod profesionalki, krecu od 20 eura do 1000 ...

I koji je to procenat muske populacije :kafa: po tvojoj odokativnoj proceni i koje su to grupacije muskaraca mislim?:kafa:

- - - - - - - - - -

Prostitutke vrse veoma vazan i ozbiljan drustveni posao o funkciju.

Svako drustvo u kome se ove zene proganjaju je na ovai ili onaj nacin - bolesno. :rtfm:
.

Blajbi, kad za 30-40 godina izumeju savrsenu VR najstariji zanat na svetu postaje istorija, a i STD nadamo se.:aha2:

Zato moze za kes...plati pa klati...i osmeh vam tri dana posle ne silazi sa lica....:mrgreen:

Ja povracam svaki put kad prodjem kroz park kod Ekonomskog :bljak:, kakav crni osmeh.:sad2:

- - - - - - - - - -

I videli su svetu pizzu :lol: neke mandovke kod plavog mosta :lol:, i sta onda?:lol:

Vecno im ne silazi osmeh sa lica.:deda::rotf:

Nadam se i ranije.

Ali pazi foru Napokone kako se nipodastavaju muskarci i konkretno ovo najvise pogadja momke sa sela, narocito planinskih, jer devojke kao nece sa njima.

A posle se ljutimo na Derera sto poistovecuje sve zene sa prostitutkama i pljuje po braku i zenama na sva zvona.;)

Mislim, kad normalni, zdravi momci koji dobro izlgedaju moraju da zene Albanke to nikako ne ide u prilog tome da je brak veza Romea i Julije, vec mozda nesto drugo.;)

Dobro ne treba ici u krajnost pa brak poistovetiti sa prostitucijom naravno...

Ironija je u tome sto Nina govori da MNOGI muskarci ne bi videli pizzu, solidan procenat muskaraca znaci, sto onda znaci da su zenske pizze samo za probrane.:roll:

Da sam neki debeo i ruzan lik ili uopste lik koji tesko uspeva da nadje devojku iz principa ne bih koristio usluge prostitutki bas zato sto ne vidim sta je to toliko vredno u sexu.:thumbdown:

I same zene-novinari se po kolumnama cude zasto su muskarci toliki pacenici da bi maltene sve uradili zbog sexa, a da mi koji nismo pacenici smo ili gejevi ili impotentni :deda: ili smo nevini.:rumenko:

Ali pazi foru Napokone kako se nipodastavaju muskarci i konkretno ovo najvise pogadja momke sa sela, narocito planinskih, jer devojke kao nece sa njima.

A posle se ljutimo na Derera sto poistovecuje sve zene sa prostitutkama i pljuje po braku i zenama na sva zvona.;)

Mislim, kad normalni, zdravi momci koji dobro izlgedaju moraju da zene Albanke to nikako ne ide u prilog tome da je brak veza Romea i Julije, vec mozda nesto drugo.;)

Dobro ne treba ici u krajnost pa brak poistovetiti sa prostitucijom naravno...

Ironija je u tome sto Nina govori da MNOGI muskarci ne bi videli pizzu, solidan procenat muskaraca znaci, sto onda znaci da su zenske pizze samo za probrane.:roll:

Da sam neki debeo i ruzan lik ili uopste lik koji tesko uspeva da nadje devojku iz principa ne bih koristio usluge prostitutki bas zato sto ne vidim sta je to toliko vredno u sexu.:thumbdown:

I same zene-novinari se po kolumnama cude zasto su muskarci toliki pacenici da bi maltene sve uradili zbog sexa, a da mi koji nismo pacenici smo ili gejevi ili impotentni :deda: ili smo nevini.:rumenko:

pa jeste, zene tu napaljenost koriste a muskarci se ne bune. Tako da tu kao muskarac mogu samo sebe da okrivim ako sam pao na te stvari. Za muskarce sa sela, vecina lekara sa kojima sam razgovarao, kazu da su to najzdraviji ljudi i psihicki i fizicki... Ali eto, na zalost muskarac je meren najvise po tome sta ima nego kakav je. Cast izuzecima, naravno. I istina je to sto se ponekad neko ispali i pokaze da se slaze sa cinjenicom da ima mnogo muskaraca koji.... eto....sta vec.
Po meni jeste resenje sexualna revolucija. Ona nece doci time sto ce se muski rod negativno kritikovati i nalaganjem da treba da se menja. Docice upravo tehnologijom ko najbezbedniji i bezbolniji nacin. Prostitucija nije resenje, na protiv i tu si ostecen jer te neko svodi na nizi nivo zivota, gde treba da platis za ispunjenje nagona. Ipak prostitucija je bolje resenje nego ovo sto imamo danas.

Blajbi, kad za 30-40 godina izumeju savrsenu VR najstariji zanat na svetu postaje istorija, a i STD nadamo se.:aha2:

Vidis, nije tako....

Tako mislite zato sto ne razumete tacno STA je prostitucija....

Dobra prostitutka ne mora biti previse lepa, ali mora biti DOBAR PSIHOLOG....

Otprilike 30% muskaraca koji traze usluge ovih zene NE TRAZE SEKS!

Traze nekoga ko ce ih saslusati, razumeti, utesiti...

To su one sto idu samo na celu noc koja kosta 1000 eura ili dolara..

One za 20$ su samo za seks od 15 minuta.

Back