Prostitutka

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne kapirate ljudi. Ja ne placam za sex. To svaka zena koja je bila samnom zna. Nista! Znaci ni picence, ni limunadu. Ja igram igru originalnog i svojevoljnog sto je jedan dodatan afrodizijak. Naravno iz te grupe ispadaju one najociglednije. Ali kod nekih to prolazi i to moze biti ok osnov da samo progovorimo...ne sex. Da dodje do sexa, to je vec jos dodatnih kriterujuma. Poenta je da mozes, mozda, lakse doci statusom i manje ociglednim placanjem. Sta to znaci? Znaci da ako joj pokazes da si perspektivan imas sanse, plus pokloncici i sl. I ne samo placanje, nego trud oko nje.

- - - - - - - - - -

Onda si ti picu do sada samo kod krave video....:D

Pa druze sta da ti kazem. Mozes imati sexi bez svega toga i da je sasvim ok devojka.

- - - - - - - - - -

Istina je da ako si fudbaler ili kosarkas, cale dao kola, sta vec, ok ima toga..

dobro kad zoves na pice, bez muvanja, onda ako ti zoves valjda ti platis, mislim mimo muvanja... mozda ne uvek ali ima toga s ljudima

- - - - - - - - - -

hhaha algoritam za muvanje : ))

Da da, dobra fora, a ti ces bas da se setis da zoves na pice. Ne nego ono..neka on zove prvi, neka pokaze da je musko da me zeli da je zainteresovan bla bla.

Pa druze sta da ti kazem. Mozes imati sexi bez svega toga i da je sasvim ok devojka.

E dete moje ja sam vec omatorio a u zivotu sam imao mnogo i zena i devojaka i jeftinih qurvi i postenih qurvi....

I jako dobro znam KOJI KEC kod zena pali, pa BILO KAKVA da je........

Ne moze meni niko u ovim godinama KRASTAVCE PRODAVATI......:per:

Nije stvar placanja pica na startu. To ako si malo tele pa ces da upadnes na tu foru i odmah izgubio 50 posto postovanja kod nje... Stvar je u braku. E brak je jedna velika finansija u koju upadas. Mnogi se zene zbog potrebe ne zelje. Tako prostitucija tu ulazi kao drugo resenje. Nemoj da zaglavljujes sa frikom koja zeli da te iscedi i svaki put kada se pobunis stavi dete ispred tebe, nego imas druge opcije.

- - - - - - - - - -

E dete moje ja sam vec omatorio a u zivotu sam imao mnogo i zena i devojaka i jeftinih qurvi i postenih qurvi....

I jako dobro znam KOJI KEC kod zena pali, pa BILO KAKVA da je........

Ne moze meni niko u ovim godinama KRASTAVCE PRODAVATI......:per:

Ok, matori sta da ti kazem, necu sada da merimo kite.. ja za sex nikada nisam placao.

meni bi bilo opusteno da me neko tako voda samo od nekog bas opustenog ok lika i da imam poverenje u njega

ok ajd mene bas i ne jure

- - - - - - - - - -

hahaha ne znam bolje da cutim : ))

- - - - - - - - - -

Nije stvar placanja pica na startu. To ako si malo tele pa ces da upadnes na tu foru i odmah izgubio 50 posto postovanja kod nje... Stvar je u braku. E brak je jedna velika finansija u koju upadas. Mnogi se zene zbog potrebe ne zelje. Tako prostitucija tu ulazi kao drugo resenje. Nemoj da zaglavljujes sa frikom koja zeli da te iscedi i svaki put kada se pobunis stavi dete ispred tebe, nego imas druge opcije.

dok i ti ne postanes frik i opcije se znatno smanje... ili nisi postao nego si sve vreme bio samo nisi znao EEK

meni bi bilo opusteno da me neko tako voda samo od nekog bas opustenog ok lika i da imam poverenje u njega

ok ajd mene bas i ne jure

- - - - - - - - - -

hahaha ne znam bolje da cutim : ))

Pa pazi, i meni bi bilo opusteno da me voda po gradu u ferariju jedno 3 brazilke i da me cascavaju okolo. Pitaju sta volim, sta zelim, da me zabavljaju, zasmejavaju, daju komplimente...Nice. Nemam nista protiv.

Ako nikada za sex nisi placao, onda mora da si neki medicinski fenomen, crnacki poglavica ili Andjeo Gavrilo....

Mi smrtnici uvek placamo.....:sad2:

A sto tako? cemu ta sujeta brate. Ja sam se pomucio da naucim tu lekciju. Izletao sam po lokalima, bio sam napaljenko, startovao ih vise nego racun u kasi.. i naucio.. A to sam uradio iz potrebe. Cak nije toliko i sexualna potreba, vec potreba za zenskim drustvom. Nisam imao cala da mi daje lovu ili kola za izlazak, nisam se druzio sa glavnim facam u gradu...bio sam ono povucen lik, nisam lose izgledao ali jednostavno neka druga interesovanja koja se nisu uklapala u soc prihvatljivo. I to je to.. Samo drugi pristup. Mozda je i bolje da sma imao love tada , krcao, cascavao, vodao hi fi ribice, sta god...

- - - - - - - - - -

Moja glavna poenta je da imas sexualan izbor, nista drugo...Cvrsto verujem da vecina muskaraca nema sexualan izbor i zato upadaju u takve gluposti kao sto su brak i sl. Samo zato sto nisu ispunjavali tu potrebu na vreme. I to ih kosta zivota. Prostitucija , obavi posao, i nastavi da zivis.

A sto tako? cemu ta sujeta brate. Ja sam se pomucio da naucim tu lekciju. Izletao sam po lokalima, bio sam napaljenko, startovao ih vise nego racun u kasi.. i naucio.. A to sam uradio iz potrebe. Cak nije toliko i sexualna potreba, vec potreba za zenskim drustvom. Nisam imao cala da mi daje lovu ili kola za izlazak, nisam se druzio sa glavnim facam u gradu...bio sam ono povucen lik, nisam lose izgledao ali jednostavno neka druga interesovanja koja se nisu uklapala u soc prihvatljivo. I to je to.. Samo drugi pristup. Mozda je i bolje da sma imao love tada , krcao, cascavao, vodao hi fi ribice, sta god...

- - - - - - - - - -

Moja glavna poenta je da imas sexualan izbor, nista drugo...Cvrsto verujem da vecina muskaraca nema sexualan izbor i zato upadaju u takve gluposti kao sto su brak i sl. Samo zato sto nisu ispunjavali tu potrebu na vreme. I to ih kosta zivota. Prostitucija , obavi posao, i nastavi da zivis.

Pojasni nam to malo bolje, mozda pod starost i nesto novo naucimo? :D

znaci probudish qrvu u zeni, direktno indirektno lova

a danas su zene valjda i agresivne, one umeju da kidisu i da plase jadne muskarce???

valjda je do poverenja ako nisu agresivne, sad pare ili kako, neke vole da ih saslusas njihove muke, da im das za pravo, da im kazes da su one OK i lepe i bas su one specijalne i tako
tako enkako

Ja jesam za legalizaciju prostitucije, cak ne ni za legalizaciju nego samo da se izbrise iz zakona o prekrsajima. Ostaviti svakome mogucnost da bira. Recimo vaznije je uvesti obaveznu kontrolu krvi na 6 meseci za sve gradjane.

Mozda bi temu trebalo prosiriti.
Znamo kako stvari stoje ostaje samo pitanje cene.
Kako se utvrdjuje?
Meni se cini da muskarci koji placaju ("veza") "finu devojku" (citaj: ruznu) ne dobiju zadovoljavajuce za ulozeno.
To mu u krajnjem dodje da je zabavljanje neki vid finansijske malverzacije s zenske strane.

Mozda bi temu trebalo prosiriti.
Znamo kako stvari stoje ostaje samo pitanje cene.
Kako se utvrdjuje?
Meni se cini da muskarci koji placaju ("veza") "finu devojku" (citaj: ruznu) ne dobiju zadovoljavajuce za ulozeno.
To mu u krajnjem dodje da je zabavljanje neki vid finansijske malverzacije s zenske strane.

Veza? Gomila veza sa tim koje ti nazivaš ružnim budu neke kres šeme gde muškarci iskorišćavaju njih, a one jure za određenom vrstom muškaraca...

Čudno koliko danas ima malo poštovanja i samopoštovanja.

Back