Prostitutka

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidi MayDay bila jos ovde....:sad2:

Promeni li misljenje smorivoje pa je ozivljavas ili cisto solis rane ovde nekima :lol: ?

Dobra tema bese...

Zaboravili smo da zakljucimo:

Ne postoji ni jedna koja bas nikada u zivotu nije pokusala nesto da dobije na svoje seksualne drazi.....:nono3:

Poslednja izmena od moderatora:
Ja bih legalizovao prostituciju. Imali bi zdravstveno, turizam bi porastao,ta usluzna mesta bi bila prijavljena pa ne bi bilo potrebe trgovinom belim robljem, konkurencija preskupim sponzorusama, onome kome je frka, nema sexualan izbor pravac javna kuca.

Ja bih legalizovao prostituciju. Imali bi zdravstveno, turizam bi porastao,ta usluzna mesta bi bila prijavljena pa ne bi bilo potrebe trgovinom belim robljem, konkurencija preskupim sponzorusama, onome kome je frka, nema sexualan izbor pravac javna kuca.

Kad su vec legalizovali zelenasenje da bi banke mogle da zive, onda sigurno da je u ovom trenutku normalno da oni koji nemaju treba bar to sto rade da rade kontrolisano.
Kao da se ne zna da pola tih zena voli to sto radi i ne krade. Opet se drzava postavlja kao dusebriznik i zastitnik morala, a pri najnemoralnijem zakonom zasticenom okruzenju.

Kad su vec legalizovali zelenasenje da bi banke mogle da zive, onda sigurno da je u ovom trenutku normalno da oni koji nemaju treba bar to sto rade da rade kontrolisano.
Kao da se ne zna da pola tih zena voli to sto radi i ne krade. Opet se drzava postavlja kao dusebriznik i zastitnik morala, a pri najnemoralnijem zakonom zasticenom okruzenju.

Pa tesko je to ovde sprovesti jer je moral baziran na porodici. Ako si politicar i hoces da uzmes glasove, samo pricaj o porodici, buducnosti nase dece i sl i dobio si narod. Legalna prostitucija funkcionise ipak u malo naprednijim zemljama, naprednijim u smislu shvatanja stvari. Ovde je super kada ozenis muskarce, vezes ih za porodicu da rade bilo sta da bi prehranili i to je to. Tako dobijas podlopznu manipulaciji, radnu a jeftinu snagu.

ko pokerash, tema alfa muzjak na zenama

pola tih zena bas i nisu neke srecnice ili je to stereotip

- - - - - - - - - -

verovatno ima statistike pa sad zavisi ko plati mozda, koliko voli da bude sex radnik a koliko ne

- - - - - - - - - -

Pa tesko je to ovde sprovesti jer je moral baziran na porodici. Ako si politicar i hoces da uzmes glasove, samo pricaj o porodici, buducnosti nase dece i sl i dobio si narod. Legalna prostitucija funkcionise ipak u malo naprednijim zemljama, naprednijim u smislu shvatanja stvari. Ovde je super kada ozenis muskarce, vezes ih za porodicu da rade bilo sta da bi prehranili i to je to. Tako dobijas podlopznu manipulaciji, radnu a jeftinu snagu.

valjda kad zene mogu da rade da zarade i nema pritiska onda prostitucija nije interesantna kad ima seksa dzabe

Primer toga je promocija bele kuge. Pricas ljudima kako je to dobro da ima sto vise ljudi u naciji, kako nacija izumire, kako ekonomija raste kada imas vise radne snage. Istina je to ! Ali za koga raste? Raste za preduzetnike, vlasnike kompanija i sl. Jer njima odgovara da ima sto vise radne snage, time je i konkurencija za posao veca, a samim time vrednost rada se smanjuje. Tako da dobijas, gladnu, zeljnu bilo kakvog posla, radnu snagu. Daj sta das samo da prehranim porodicu. Njih ne interesuje kvalitet zivota - pogotovu muskarca, jer muskarac je taj koji obavlja krucijalne delatnosti u zemlji: Teske fizicke poslove... Ovako kada bi imao prostituciju.. boli te uvo, ne moras da se zenis, samim time ne moras da se vezujes finansijski ni za sta, samim time nije ti ni frka ako dobijes otkaz, nije ti frka da se trudis da ispunis neke drustvene norme koje su povucene i tom sexualnom energijom... Neces da se sexamo? Nisam dovoljno vredan i porodicno-poslovno ambiciozan? Oki doki, opusteno ima javna kuca, i tamo su profi...

- - - - - - - - - -

ko pokerash, tema alfa muzjak na zenama

pola tih zena bas i nisu neke srecnice ili je to stereotip

- - - - - - - - - -

verovatno ima statistike pa sad zavisi ko plati mozda, koliko voli da bude sex radnik a koliko ne

- - - - - - - - - -

valjda kad zene mogu da rade da zarade i nema pritiska onda prostitucija nije interesantna kad ima seksa dzabe

Sexa ima jako malo dzabe. Zena , ako iole ima sexualne moci, ona trazi ili sebi ravnog, u finansijskom smislu, ili jos sposobnijeg. Hajde mi pokazi zenu kojoj se dopada momak koji nije zaposlen, nema ambicije, vec jednostavno je sexy. Jako retki slucajevi.

Sexa ima jako malo dzabe. Zena , ako iole ima sexualne moci, ona trazi ili sebi ravnog, u finansijskom smislu, ili jos sposobnijeg. Hajde mi pokazi zenu kojoj se dopada momak koji nije zaposlen, nema ambicije, vec jednostavno je sexy. Jako retki slucajevi.

ma ok je dok ne zavisi od nje finansijski, dotle nije problem, a mozda nekima nije ni onda

ovako nesto ne znam je l sam shvatila

nemam pojma

Poslednja izmena:
sto javna kuca, pa uvek ima boljih seksi opakih riba, ne moras plasiti prostitucijom

Prostitucija je lak nacin da dodjes do sexa. Zensko si pa ti je cudno. Za veliku vecinu muskaraca sex je tezak produkt truda. Cuveno posrecilo mi se.. Toliko je komplikovano da cak to i na neki nacin dogmatizuju. Onaj koji ti kaze da lako dolazi do sexa, spontano i prirodno, taj te laze ili je jedan na 100. Ima sexy opakih riba, ali su one nedostupne.

Prostitucija je lak nacin da dodjes do sexa. Zensko si pa ti je cudno. Za veliku vecinu muskaraca sex je tezak produkt truda. Cuveno posrecilo mi se.. Toliko je komplikovano da cak to i na neki nacin dogmatizuju. Onaj koji ti kaze da lako dolazi do sexa, spontano i prirodno, taj te laze ili je jedan na 100. Ima sexy opakih riba, ali su one nedostupne.

mozda to zavisi od politicke situacije kad to ide lakse kad teze... ne znam sto bi u 21. veku zene bile stidljive... mozda su u nekim ranijim periodima bile slobodnije pa je sad ovakav
ima valjda tu raznih teorija... pa kad valjda obicne zene "daju" onda prostituciji ide lose, i obrnuto
citala sam o tome malo ali ne mogu sad da nadjem

cek znaci prostitutke se kresu, a obicne zene se ne kresu... posto ovima nije tesko. i jedne i druge su zene :think:

moguce da je i ekonomija... zena ce valjda pre da se upusti u avanturu ako zna kako da resava trudnoce mozda npr. ako ima posla lakse ce to resiti
mada ne svaka

Poslednja izmena:
mozda to zavisi od politicke situacije kad to ide lakse kad teze... ne znam sto bi u 21. veku zene bile stidljive... mozda su u nekim ranijim periodima bile slobodnije pa je sad ovakav
ima valjda tu raznih teorija... pa kad valjda obicne zene "daju" onda prostituciji ide lose, i obrnuto
citala sam o tome malo ali ne mogu sad da nadjem

cek znaci prostitutke se kresu, a obicne zene se ne kresu... posto ovima nije tesko. i jedne i druge su zene :think:

moguce da je i ekonomija... zena ce valjda pre da se upusti u avanturu ako zna kako da resava trudnoce mozda npr. ako ima posla lakse ce to resiti
mada ne svaka

Posao nosi stres sa sobom. Nema posao san snova. Kada si pod stresom ni sex nije tako bas kako ga zamisljas. Doduse , ne znam za zene, ali znam za sebe, a verujem i dosta muskaraca, sex moze da bude i vrsta ventila bez obzira da ne resava probelm generalnog stresa u zivotu. Mislim da nemam sta da dokazujem, dovoljno je osvrnuti se i videti kako stvari funkcionisu. Zene su generalno sexualni blok i jedan nacin da priroda resi premnozavanje. Doduse danas je sve to malo izvitopereno pojavom porodice, monogamije, ali tako i mogucnosti da svako kroz brak moze imati sex.

Ma sta god. Pitanje je one kojima to ne smeta da zavrse. Tako da... neka blokira, ABS, lavlja kandza sta god.

- - - - - - - - - -

Sada jos treba da se i bavim zasto su zene teske za sex....svako zivi svoj zivot, kao i prostitutke kojima to nije problem. Doduse ja prvi ne bih otisao u javnu kucu, zato sto ne volim da dajem pare za to. Ali kapiram ljude kojima je to ok. I ne sudim im.

Ma sta god. Pitanje je one kojima to ne smeta da zavrse. Tako da... neka blokira, ABS, lavlja kandza sta god.

- - - - - - - - - -

Sada jos treba da se i bavim zasto su zene teske za sex....svako zivi svoj zivot, kao i prostitutke kojima to nije problem. Doduse ja prvi ne bih otisao u javnu kucu, zato sto ne volim da dajem pare za to. Ali kapiram ljude kojima je to ok. I ne sudim im.

Pa ti UVEK dajes pare za to.

Takozvanim "postenim zenama" jos mnogo vise.

Platos li joj ruzu?

Platis li joj kolac u poslaticarnici?

Veceru?

Vino?

I jos ko zna kakve stvarcice i pokklone dok ti NE DA ONO....

To mnogo skuplje IZADJE sa nesigurnim rezultatom.

A kod prostitutke je MNOGO POSTENIJE: novac-roba i posle "kud koji mili moji!"

a ovde kad ti da ono, sta, moras da je ozenis?? pa i tu verovatno zbrises

Back