May.Day
Domaćin
- Poruka
- 3.843
Izgrlismo i izljubismo se na temi "Prostitutka".
Kakva avangardna romantika.![]()
![]()
sad mi samo reci da imaš tarifu pa da padnem u nesvest
ps nemoj da se ljutiš, samo se šalim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgrlismo i izljubismo se na temi "Prostitutka".
Kakva avangardna romantika.![]()
![]()

![]()
ps nemoj da se ljutiš, samo se šalim![]()
![]()

Pa mislim .... volim ja ta sniženja i tako te povoljnosti ....tako da dealSpecijalna tarifa za forumasice, imate svaki 5. put gratis. Deal?
Otkud da se ljutim, svasta od tebe.![]()

Pa mislim .... volim ja ta sniženja i tako te povoljnosti ....tako da deal![]()
Valjda neće da nas oporezuju sada![]()

zena nikad ne bi platila muskarcu za sex osim ako je napaljenja baba koja juri piletinu
jednostavno im nelogicno da placaju za nesto sto im glavni kapital
O sunce mu poljubim njegovo. Pa zar ne znaš da postoje žene kojima kapital nije među nogama? Ima žena koje bi rado platile da uživaju u dobrom seksu bez da moraju da traže nešto što bi nazivale svojim "momcima". Uživaju u dobrom seksu (onakvom kakav one hoće) i otpošalju muško dalje u svet bez da imaju obavezu da mu titraju jajca, kuvaju, peglaju, neguju itd. I onako će doći sav srećan opet kada se dami prohte da plati za sekszena nikad ne bi platila muskarcu za sex osim ako je napaljenja baba koja juri piletinu
O sunce mu poljubim njegovo. Pa zar ne znaš da postoje žene kojima kapital nije među nogama? Ima žena koje bi rado platile da uživaju u dobrom seksu bez da moraju da traže nešto što bi nazivale svojim "momcima". Uživaju u dobrom seksu (onakvom kakav one hoće) i otpošalju muško dalje u svet bez da imaju obavezu da mu titraju jajca, kuvaju, peglaju, neguju itd. I onako će doći sav srećan opet kada se dami prohte da plati za seks![]()

O sunce mu poljubim njegovo. Pa zar ne znaš da postoje žene kojima kapital nije među nogama? Ima žena koje bi rado platile da uživaju u dobrom seksu bez da moraju da traže nešto što bi nazivale svojim "momcima". Uživaju u dobrom seksu (onakvom kakav one hoće) i otpošalju muško dalje u svet bez da imaju obavezu da mu titraju jajca, kuvaju, peglaju, neguju itd. I onako će doći sav srećan opet kada se dami prohte da plati za seks![]()
Ćek, ček, ti hoćeš da kažeš da se na ovom svetu niko, s'oproštenjem ne hebe jer mu se hebe, već gleda kako da ućari neku korist? E sa ovim se ne slažem, ja to radim samo zbog zadoviljstvaeto vidis da nemas pojma
muske ko i zenske ***** ne rade iz zadovoljstva
sve cist biznis

E sad, još i troškove puta da plaćam .... da nećeš i zdravstveno? Penziono? Možda i dodatnu inostranu dnevnicuJel placas i troskove mog puta? Da vidim jel mi se isplati.![]()

Ćek, ček, ti hoćeš da kažeš da se na ovom svetu niko, s'oproštenjem ne hebe jer mu se hebe, već gleda kako da ućari neku korist? E sa ovim se ne slažem, ja to radim samo zbog zadoviljstva![]()
E sad, još i troškove puta da plaćam .... da nećeš i zdravstveno? Penziono? Možda i dodatnu inostranu dnevnicu![]()

Deder, nisam pričala da bi ja unajmila žigola, već da postoje žene koje to rade. I to svuda u razvijenom svetu (gde žena ima uslova za tako nešto, recimo slobodu razmišljanja svojom glavom). A moj pogled na seks (pošto kažeš "eto ti ga") sam ti delimično opisala u gornjem postu, pre i posle svega čisto i jedino zadovoljstvo duše i telaevo ti ga onda srpski zigolo uzivaj
bivsi decko marije milosevic
vidi se po prici da je iz neke pripizdine brusa il tako nesto
cudo jedno kako takvi ko i starlete obicno iz neke vukoyebine
Deder, nisam pričala da bi ja unajmila žigola, već da postoje žene koje to rade. I to svuda u razvijenom svetu (gde žena ima uslova za tako nešto, recimo slobodu razmišljanja svojom glavom). A moj pogled na seks (pošto kažeš "eto ti ga") sam ti delimično opisala u gornjem postu, pre i posle svega čisto i jedino zadovoljstvo duše i tela.
ma, sta si opisala, nista to nije, nego lepo napisi erotsku pricu i postavi na pdf erotske price

Podrzavam predlog...odavno tamo nema nista da se procita. A May.Day mirise na nekog, ko bi umeo zanimljivu pricicu da napise.![]()
što ste bezobrazni

tako da ništa od priče Juuušto ste bezobrazni
![]()
May trenutno miriše na j'adoretako da ništa od priče
![]()

zena nikad ne bi platila muskarcu za sex osim ako je napaljenja baba koja juri piletinu

vidim nisi ni srpski naucio ko zna gde zivis i gde si trpo q
bravo pameti
i ko se bre folira.. ja jesam pedercina, al ga dobit neces, tako da ne guzi se nacionalizmom.. kao da takve nisu dovoljno naguzili