Prostitutka

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ko napada,placaju u svakom slucaju mekic cocacolica sladza voznja kolima,problem je sto su ove dve kategorije ljubomorne jedna na drugu,prostitutke sto im sponzoruse kvare poso upakovano u ljubav,a sponzorusama sto ove imaju unapred odredjene tarife pa im pada cena mora vise da se potrude za sicu

ko napada,placaju u svakom slucaju mekic cocacolica sladza voznja kolima,problem je sto su ove dve kategorije ljubomorne jedna na drugu,prostitutke sto im sponzoruse kvare poso upakovano u ljubav,a sponzorusama sto ove imaju unapred odredjene tarife pa im pada cena mora vise da se potrude za sicu

Prostitucija je uzajamni odnos.Neko placa neko naplacuje.

Postenije su prostituke od zena koje ulaze u brak iz istog razloga.Pri tom dobijaju status udate zene i jos mnogo sto sta a sustina je ista.

Derer, prostitutke u Beogradu zaradjuju 100 evra za sat vremena koliko sam cuo.

Prostitutke u Beogradu realno ne vrede ni 20€ ...ali na stranu to, koliko god naplaćuju još uvek se iza većine njih nalazi neki makro tako da daju deo zarade i pitzanje je koliko njima ide..

Prostituciju treba legalizovati i dekriminalizovati,izvući iz koliko je to moguće iz kandži organizovanog kriminala.

ma ko ih mrzi?
princip trgovine istina jeste slican, znam na sta si mislio, ali da se ne lazemo, ipak postoji neka vrsta eticke razlike izmedju jedne i druge kategorije.

Pa zar to nije dvolično? Ista roba se nudi za određenu tarifu a jedne su dno i kriminalizovane...a druge uspešne žene("dobro se udala" :D )

Poslednja izmena:
Prostitutke u Beogradu realno ne vrede ni 20€ ...ali na stranu to, koliko god naplaćuju još uvek se iza većine njih nalazi neki makro tako da daju deo zarade i pitzanje je koliko njima ide..

Prostituciju treba legalizovati i dekriminalizovati,izvući iz koliko je to moguće iz kandži organizovanog kriminala.
Ne bih znao koliko vrede. Nisam narucivao njihove usluge. Ja samo vidim Halo Oglase i ako hoces da vidis kolike su cene mozes da pozoves neki broj ili potrazis neki clanak o tome po netu.:lol:

Makro im i nije potreban u vreme danasnje tehnologije. Svako moze da da oglas na netu, ili u oglasima koji su besplatni najcesce, a makroi su imali smisla upravo da bi im nasli neko trziste poput nekih klubova gde dolaze malo probraniji ljudi ili ono najodvratnije, borba za ulicnu teritoriju i rat izmedju mafijasa/makroa, rat za prometna mesta.:lol::lol::lol:
Tada su makroi imali smisla, sada ne.
- - - - - - - - - -

zato je krstic dao ostavku,
sigurno je mmf nalozio da ne mogu kurave u srbiji bit skuplje od evropskog proseka :lol:

Tamo su verovatno mnogo skuplje nego u Srbiji.:lol:

Poslednja izmena:
Pa zar to nije dvolično? Ista roba se nudi za određenu tarifu a jedne su dno i kriminalizovane...a druge uspešne žene("dobro se udala" :D )

pa dobro i?
u biti imamo istu robu za trgovanje i mene u tom smislu izjednacavanje sa prostitutkama uospte ne smeta niti vredja,
pa opet...iako je princip isti, neces svojoj zeni reci da je kamenjarka, zar ne?
fora je u tome da si kao muskarac, na pijaci koja ima odredjenu ponudu (jeftinu, skupu, trajnu i kratkotrajnu) , izabrao kakvu ces trgovinu obaviti zar ne?

Pa prvo je rec o kvalitetu tih devojaka.
One koje se time bave obicno to rade zbog toga sto im trebaju pare za drogu.

Drugo, nesto uplaseno, poluraspalo od droge i cigara, alkohola, ja ne bih mogao da osetim bilo kakav uzitak.
Bar mi tako deluje. Nisam unajmljivao nikad, ali ovo je neko moje misljenje.

Trece, opet bolesti i meni je neprijatno da razmisljam o tim bolestima sve i da je kondom 1.000.000 % siguran.

Seticu se jos neceg. Meni je unajmljivanje prostitutke veoma degradirajuce.

Ne sve, Belle de Jour je trebala lova da zavrsi doktorat. Imaj na umu da drevna grcka klasifikacija prostitutki vazi i danas, od ulicarki do elitnih (hetere, dikterijade, auletride, itd). Koliko samo brakova ima danas, a tehnicki su prostitucija ili odlazak na posao, sljaka za lovu je nista drugo nego vid prostitucije, pogotovo ako te guzi neki iskompleksirani sef ili sefica svakodnevno.

Poslednja izmena:

pa dobro i?
u biti imamo istu robu za trgovanje i mene u tom smislu izjednacavanje sa prostitutkama uospte ne smeta niti vredja,
pa opet...iako je princip isti, neces svojoj zeni reci da je kamenjarka, zar ne?
fora je u tome da si kao muskarac, na pijaci koja ima odredjenu ponudu (jeftinu, skupu, trajnu i kratkotrajnu) , izabrao kakvu ces trgovinu obaviti zar ne?
Vi svi samo pisete o sexu, kao da je to ne znam koliko bitno, a realno brak po meni treba da bude zajednicko odgajanje dece, a sex je nesto podrazumevano, ali ne toliko bitno.
Ne vidim zasto bi se iko zenio zbog sexa! :eek:

Ne bih znao koliko vrede. Nisam narucivao njihove usluge. Ja samo vidim Halo Oglase i ako hoces da vidis kolike su cene mozes da pozoves neki broj ili potrazis neki clanak o tome po netu.:lol:

Makro im i nije potreban u vreme danasnje tehnologije. Svako moze da da oglas na netu, ili u oglasima koji su besplatni najcesce, a makroi su imali smisla upravo da bi im nasli neko trziste poput nekih klubova gde dolaze malo probraniji ljudi ili ono najodvratnije, borba za ulicnu teritoriju i rat izmedju mafijasa/makroa, rat za prometna mesta.:lol::lol::lol:
Tada su makroi imali smisla, sada ne.
- - - - - - - - - -

Tamo su verovatno mnogo skuplje nego u Srbiji.:lol:

Ne ide to baš tako...pa svaki serijski ubica,silovatelj i sl. psihopate bi imali te devojke na izvolte da je to tako. Ajde probaj da ne platiš ili da udariš devojku iz tih oglasa u njenom stanu pa da vidiš sa kim ćeš "pričati" par minuta kasnije...:D

Vi svi samo pisete o sexu, kao da je to ne znam koliko bitno, a realno brak po meni treba da bude zajednicko odgajanje dece, a sex je nesto podrazumevano, ali ne toliko bitno.

zato sto veza realno zapocne sa keksom i bez njega ne lici ni na sta (mozda na bratstvo i jedinstvo) , a keks je takodje i prostor nekih emocionalnih manipulacija itd.
ali naravno da nije sve tako crno:)

Ništa ti nisi razumeo...:lol:
Reč je o konkretnim slučajevima kada zbog novca žena ulazi u brak ili vezu,ulažući samo svoje telo i sve je ok
A kada proda to telo za unapred određenu tarifu onda je...dno.

Brak kao institucija je sekundarna stvar u ovoj priči

Poslednja izmena:
Ne ide to baš tako...pa svaki serijski ubica,silovatelj i sl. psihopate bi imali te devojke na izvolte da je to tako. Ajde probaj da ne platiš ili da udariš devojku iz tih oglasa u njenom stanu pa da vidiš sa kim ćeš "pričati" par minuta kasnije...:D

Koliko ja vidim po onim oglasima obicno su one te koje dolaze kod muskaraca, znaci traze da muskarac ima smestaj ili hotel valjda.
Bezbednost moze da bude problem, ali zato verovatno nose biber sprej ili su u stanju prosto da pozovu policiju, ali ne priznaju da su prostitutke.
Mislim da su ljudi kod nas dosta pitomiji nego sto se to cini.
A i realno ona sama moze da ima pistolj ili noz i time resava te probleme.

Sa druge strane, koliko sam shvatio cak se studentkinje bave tim "poslom". Dzeparac.:D

Ništa ti nisi razumeo...:lol:
Reč je o konkretnim slučajevima kada zbog novca žena ulazi u brak ili vezu,ulažući samo svoje telo i sve je ok
A kada proda to telo za unapred određenu tarifu onda je...dno.

Brak kao institucija je sekundarna stvar u ovoj priči

Banalizovanje situacije. Svi imaju razloge zbog koga nekog primaju u porodicu ili u kucu kakogod.
Kazes da se dobro prodala, a da je on kupio. Pa ja to ne gledam kao transakciju iz prostog razloga sto je za mene porodica nesto veoma bitno, svetinja na neki nacin.
Ako je on pristao da "kupljenu" devojku uvede u svoju kucu i posveti joj sebe i svoj zivot i ako je i ona takva, spremna sebe trajno nekom da na taj nacin onda njihov zivot toliko i vredi, ispade mnogo manje nego zivot prostitutke koja ide sa svakim.

Ali ko sam ja da zalazim u tudje kuce i porodice i govorim ko se kako ozenio/udao. Porodica je ipak svetinja, to smo mi sami.

- - - - - - - - - -

zasto bi se zenio uopste?
decu mozes i sam da odgajas ne treba ti cak ni zena

A kako da napravim decu bez zene?

Back