PROSTITUCIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Manja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izvini Anita, ali kakve veze ima tvoj post sa temom - legalizacija prostitucije - da ili ne?
Tvoj post je komotno za filozofiju

I ako se legalizuje i ako ne, nece pravoga uticaja imati, kao sto su neki u ovoj temi primetili ranije. A moj "filozofski" post je smao moje opazanje kojim argumentisem, zaista nije da sam dostila svoje ultimativno ja, ili sta vec lol. Moram priznati da su ti takvi postovi i na neki nacin mozda malo neukulturni, ipak pusenje pecuraka i tako toga, je u neku ruku optuzba ^^.

I ako se legalizuje i ako ne, nece pravoga uticaja imati, kao sto su neki u ovoj temi primetili ranije. A moj "filozofski" post je smao moje opazanje kojim argumentisem, zaista nije da sam dostila svoje ultimativno ja, ili sta vec lol. Moram priznati da su ti takvi postovi i na neki nacin mozda malo neukulturni, ipak pusenje pecuraka i tako toga, je u neku ruku optuzba ^^.

Izvini, ali pogledaj jos jednom, to je neko drugi napisao (za pecurke)

Mile Kitic > Kraljica trotoara

puklo nebo iznad grada
ja bas tada mili boze
prvu ljubav:heart:
sretoh tu na ulici
mokru do koze:cry:
otkad video je nisam
ko da proslo je 2 veka
nije vise curica sada je zena
nekoga ceka:think:
moja prva ljubav moj prvi predjen most:heart:
moja prva ljubav moja nevinost:heart:
moja prva ljubav sada svetom hara
postala je kraljica trottoara:mrgreen:
da se pravda nije htela
vec 2 dana nije jela:eek:
vreme lose ali ipak drago joj
sto me je srela:D
oci njene nisu sjale
da me gleda nije smela:rumenko:
cigaretu nije htela
uzela je, uzela je samo dim
moja prva ljubav moj prvi predjen most
moja prva ljubav, moja nevinost
moja prva ljubav sada svetom hara
postala je kraljica trotoara

Ne znam, legalizacija i tako neće ništa promeniti. Za mene je više tema za razmišljanje šta je to što ih tera da koriste njihove usluge...

valjda besparica
nemogućnost normalne zarade "poštenim" radom
nisu imale mogućnosti za školovanje, neko nema ni za srednju školu, a iskreno, šta može može da radi sa osnovnom školom
dobro, ima i onih koje tako obezbeđuju novac da bi kupile drogu
oću da kažem,nema jednostranog razloga,ni rešenja......
ne opravdavam

Nisam mislila na devojke/žene koje se prostitucijom bave, nego na one koji njihove usluge koriste. Pitala sam i svog muža (koji mi je rekao da je pre par godina koristio njihove usluge), ali mi odgovor "nisam imao vremena ni za šta, ponajmanje za vezu, a i bio sam u užasnom stanju" nije nešto što mogu da razumem.

ah, da nisam pažljivo pričitala, tvoj post (kad oću da radim 2 stvari istovremeno), izvinjavam se....
uvak me asocira da muškarci usled prezaposlenosti , a još uz to samci su
vojnicina odsluženju redovnog vojnog roka, ili kad se vrate sa ratišta
tako mislim
ali oni najbolje znaju...

onda i deci treba zabraniti alkohol pederima njihovu cetvrt ..sve sto ide uz new age ...mnogo slobode to doba donosi pa zar to niste znali ?? stose zacudjavate ??

svaka legalizacija donosi prihode za drzavu (bar tako ja shvatam) i situaciju s posledicama i protestima kao negativ na to ...ali te stvari se rade nisu ni prekidale ko to zeli on to i trazi legal/ne...svi mislisli sonjasavic okej a ona se predozirala..umetnik pjaf! djindja poginuo jer mozda nije poznavao ljude i raju ...ili je samo okrenuo glavu mafiji ....aa kroz odredjena doneta pravila chovek neka sam sebe oceni ..zabrane ne vrede jer se krse ovako ako bi se legalizovalo te osobe koje bi radile treba da budu zasticene pod BROJ 1 pa onda safe sex i ostalo reklame i advertajzing....ne postoji normalno :lol: ;) i toga ljudi moraju biti svesni

neka mi neko odgovori iskreno kad mu majstori rade kucu :
da li vise volite radne azurne koji odrade posao za dogovoreno ili one sto zabushavaju ,odlazu ..pitanje i kako urade (retko kad od ovih prvi bolje ) pa ispadne skoro vise i mozda nerava mislim ~ eto primera ~koga biste izabrali ?
O ovome moze i tema da se otvori :lol:

Back