TOMAX
Poznat
- Poruka
- 7.761
Pa, sjedini te dve stvari u jednu celinu, i dobićeš kompletnu konfiguraciju svog mozga.
Pihtijasta masa.
Naravno, pre upotrebe dobro promućkati...
Pihtijasta masa.
Naravno, pre upotrebe dobro promućkati...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TOMAX:Pa, sjedini te dve stvari u jednu celinu, i dobićeš kompletnu konfiguraciju svog mozga.
Pihtijasta masa.
Naravno, pre upotrebe dobro promućkati...![]()
Peruzzi:TOMAX:Pa, sjedini te dve stvari u jednu celinu, i dobićeš kompletnu konfiguraciju svog mozga.
Pihtijasta masa.
Naravno, pre upotrebe dobro promućkati...![]()
E da, dobro si me podsetio. Thnx!
p.s. ostajem pri svome da strucna sprema i znanje nemaju nikakve (presudne) veze - sve se moze kad se hoce
E pa ebiga...losa nam drzava.Hellen:...Само што ПО ЗАКОНУ не може
..................од се дотакнем....![]()
Sto se tice konobarice mislim da je stanje sredjeno. Sto se tice dece koja svasta rade - toga ima svuda, samo ne u istoj meri. Uostalom deca se ipak najvise vaspitavaju kuci. A i sta ocekivati od generacije odrasle na pinku? Mi smo jos i dobri, shund u ono vreme i nije bio toliko losh. Sadasnji klinci me brinu. (i ovo treba u posebnu temu)TOMAX:Da li znate šta vam rade u školi: sin, ćerka, brat, sestra, otac, majka...??
...............
TOMAX:Pa, zato jer sam ja isključivo mislio na prave konobarice, sa završenom ugostiteljskom školom.![]()
Dakle, devojke koje privremeno rade po kafićima, kafanama, restoranima, a fakultetski se obrazuju, svakako nisu u toj branši...
a posao konobarice svaka cura može da obavlja...
i oko toga je nastala čitava zbrka...
zahvaljujući Hellen! :x
Grrrr...![]()
TOMAX:Oš ćutati?! Ćut bre grom te spalio!! :x
Ćuti, kad te molem...![]()
Obrazovno vaspitni proces podrazumeva da sve tri karike funkcionišu besprekorno. Prva i najvažnija je porodica. Da li Vam je poznata činjenica da su mnogi roditelji, u trci za golom egzistencijom zaboravili da imaju decu.TOMAX:Hellen, poznato je meni to takozvano "demokratsko" reagovanje!
Predsednik opštine je iz DEMOKRATSKE STRANKE, a 5. Oktobra vijorila se zastava te stranke sa njene kafane, međutim... svako ima pravo na svoje mišljenje, pa i ti.
Tema je vrlo ozbiljna!
Da li znate šta vam rade u školi: sin, ćerka, brat, sestra, otac, majka...??
Zanima me vaše mišljenje - povodom frapantnog saznanja o trenutnom stanju jedne srednjoškolske obrazovne ustanove iz mog mesta.
- Srednjoškolke iz Rume svojim vršnjacima naplaćuju sex, od 100 do ?? din.
- Jedna ex-konobarica i sadašnja vlasnica kafane iz mog mesta (poznata i po...), trenutno se bavi i prosvetnom delatnošću...
upravo tako, u istoj toj školi.
Da li znate kome treba da se obratite ukoliko se nešto slično dešava i u vašoj školi?
Zanima me i vaše mišljenje o sadašnjem ministru prosvete, i da li taj čovek korektno obavlja svoj posao.(??)
Tx
Jel ovo jos aktuelno da skoknem do rume?![]()