Prostitucija kroz natalnu kartu

Nastia

Veoma poznat
Poruka
12.173
Česte su polemike vođene o tome da li je moguće videti sklonost prostituciji kroz astrologiju. Osim toga, vremena se menjaju pa ono što je nekada smatrano požudom, grehom, danas se smatra priodnom i zdravom seksualnošću. Ali svakako da se određene devijacije i dalje smatraju nepoželjnim, a evo kako na njih gleda astrologija.
VE je signifikator seksualnosti, pa tako i njene aflikcije ukazuju na seksualne devijacije, prostituciju i slično. Ono što treba posmatrati su i eventualne aflickcije od strane vladara 8. kuće koja između ostalog opisuje i tuđi novac, a prirodni signifikator 8. kuće je SA, tako da će on često u aflikciji prema VE ukazati na odsustvo harmonije, on oduzima i uskraćuje nežnost i profinjenost VE, čineći je grubljom, proračunatom i sl., ali to je samo jedna od manifestacija. Naravno da neće svaka osoba sa aflikovanom VE otići u prostituciju, ali je činjenica da je izložena lošem emotivnom žiovotu i uskraćena istinske topline i bliskosti...

VE je jedna od stalnih pratilaca SO (našeg jastva i identiteta) i nikada se ne udaljava previše od njega, isto kao i ME, i pravilno integrisan princip seksualnosti i partnerstva je od velikog značaja za našu ličnost. Planetarni period VE prethodi periodu SO i na taj način uslovljava kvalitet života i kroz princip VE možemo utvrditi istinsku sposobnost osobe da izraste u stabilnu i svesnu ličnost (SO)...

Različiti faktori i motivi osobu navode na prostituciju, i uvek treba sagledati celinu, tako da ne možemo na osnovu jednog faktora utvrditi da je neko sklon prostituciji...ali suštinski se možemo orijentisati na signifikacije VE i naravno SO, i njihove aflikcije od strane prirodnih malefika ili vladara malefičnih kuća (slučajnih malefika).

VE je nocna planeta kojoj je bolje ispod horizonta, zajedno sa MO i MA, pripada nocnoj sekti.
Takodje ona dobija na kvalitetu kada je okcidentalna, jer onda se finije i zenstvenije ispoljava.
Orijentalna VE ume da skrene u drugu krajnost, jer se ponasa pomalo divlje, muskobanjasto, grubo, prosto i gubi svoju neznost i finocu.
Orijentalna VE vuče jednu crtu svojeglavosti i teško se pokorava bilo kakvom autoritetu, u tom slučaju i SO kao otac, kao prvobitni autoritet, predstavlja osobu koja će nastojati da toj VE pokaže gde joj je mesto, uključujići i nasilje i sl., jer VE nije mesto ispred kralja (SO), ona prirodno treba da ga sledi i deluje iz senke. Mada ni okcidenalna VE nije idealna, ona je dosta promišljenija (i pokvarenija) od orijentalne, jer orijentalna je ponesena, nema prepreka, ne promišlja i u tom smislu najčešće ima loše partnrske odnose...

U noćnom rođenju, povoljnije je kada su noćne planete iznad horizonta, a dnevne ispod.

U Lilijevoj Hriscanskoj astrologiji, on kaže ovako:

Glavni signifikator deformiteta je Saturn, [pa] kada Saturn aflikuje signifikatora svojim zlim aspektom, on uzrokuje izopačenost; signifikator spaljen od Sunca, izopačuje ten. Kada je Venera sa Saturnom u terminima Saturna ili Saturn podržava Veneru, natus će oženiti stariju ženu ili onu čije su godine veće od njegovih. Saturn i Mars u VII kući obećavaju isto.


Venera u I kući sa Saturnom, naročito u njegovoj kući ili u kući Venere, donose da je žena natusa ili nepoštena, stara ili vrlo siromašna, spletkašica.

Venera u VII kući, natus će se ubrzo oženiti i voleće bludnice.

Venera združena sa Merkurom u IV kući ili u kući Merkura, a Saturn postavljen u X kući, predviđaju da će natus oženiti poganu ženu ili onu koja nema nikakvih kvaliteta. Ako je Venera istovremeno u bilo kom aspektu sa Marsom, ona je [onda] čudno zla i biće sumnjičena za vračanje ili trovanje; u Raku ili Jarcu, upućuje na prostitutke.

Mars sa Venerom ukazuje na ženu koja je puna duha, pokretna, loša domaćica, rasipna i da je natus avanturista ili će to postati.

Saturn koji se aspektom meša sa Venerom, uvećava raskalašnost, nečistotu, neskromnost. Jupiter [uvećava] lepotu, čistotu i skromnost. Merkur varira mnogo puta između dobrog i lošeg, [u zavisnosti] da li je dignifikovan ili unesrećen.

Venera u konjunkciji sa Saturnom i Marsom u VI kući, savetuje da se natus čuva rogova.



Ja sam uvek nalazio, kada su Saturn i Mars u opoziciji iz I ili VII kuće, ili ako je Saturn sam blizu vrha VII kuće, ili kada je Venera u Lavu ili Škorpionu i bez aspekta sa Marsom, ili kada je Mars u Devici, Jarcu ili Biku u VII kući, bilo da je u aspektu sa Venerom ili ne, da će natus imati posebne teškoće da pronađe ženu i na posletku se iznenada ženi; ali pored toga, da je sklon ženama i da je veoma libidozan i ekstremno pohotan u najgorem smislu.
 
Jesi li ti jarac? :)
g_lionking2019_02_17788_490698f9.0.jpeg
 

Back
Top