Lusy Lusy
Domaćin
- Poruka
- 4.087
daj i meni da se navucem,pa da mi bude isto tako uvek isto...chika_doktor:meni je uvijek isto, ja se drogiram![]()
![]()
doco ti si moj idol

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj i meni da se navucem,pa da mi bude isto tako uvek isto...chika_doktor:meni je uvijek isto, ja se drogiram![]()
![]()
Lusy Lusy:daj i meni da se navucem,pa da mi bude isto tako uvek isto...
doco ti si moj idol![]()
divlja:A bre doco gde si ti, covece? :-)
chika_doktor:evo me navlachim omladinu na drogu, sha ima kod tebe? kako ide fotografija? esi naucila sta?![]()
divlja:Nisam nista naucila, cekam tebe da me naucis. :-)
divlja:Necu, divljakuse zive u dzungli i musave su.![]()
Namažeš se Pavlovićevom svako veče posle kupanja.....kao svako dobro dete?!!!chika_doktor:ne boli me, redovno koristim maziva![]()
ludopileglodjekosku:Namažeš se Pavlovićevom svako veče posle kupanja.....kao svako dobro dete?!!!![]()
Ivo Afrikanac:Pa sve mora da se menja da bi prezivelo. Vreme ne trpi staticnost.
Na nama kako se menjamo i kako i koje promene od drugih zahtevamo.
Sta je sa tobom? Citas Hesea ili sta?
Vreme prolazi...vasa veza poprima neke nove oblike...prelazi na visi nivo... ka tome ste i tezili....Da li se lako prepustate novim momentima pod novim okolnostima ili grcevito zelite da momente sa nekih vasih zajednickih pocetaka projektujete u sadasnjost...?
Koliko vam je lako ili tesko da se " odvojite " od nekih vama dragih detalja iz proslosti, bez obzira na to sto znate da su oni evoluirali u nesto mozda jos cvrsce i lepse....?
Vreme prolazi...vasa veza poprima neke nove oblike...prelazi na visi nivo... ka tome ste i tezili....Da li se lako prepustate novim momentima pod novim okolnostima ili grcevito zelite da momente sa nekih vasih zajednickih pocetaka projektujete u sadasnjost...?
Koliko vam je lako ili tesko da se " odvojite " od nekih vama dragih detalja iz proslosti, bez obzira na to sto znate da su oni evoluirali u nesto mozda jos cvrsce i lepse....?
najteze mi je kada nestanu leptirci...jbg...uvek jurim te leptirice i ne ynam da li je to odlika nezrelosti...i da li je moguce da cu ih vecito jurirti...hocu li nekada naci nesto sto ce me toliko ispuniti da ce mi leptirici biti nevazni......