Proslost - STA SAD ???

NPR. Sredili ste svoj zivot, pored sebe imate osobu koju volite i onda jednog dana, neocekivano, naletite na osobu sa kojom ste prvi put imali seksualne odnose i bas u toj situaciji ostanete nasamo sa tom osobom i nekim cudom morate da provedete par sati zajedno. Da li bi ste se "prisetili" starih dana?

proslost je uvek z.je.ana stvar..ovako globalno..a inace dodje vreme kada prerastete prvog partnera i ne morate svaki put da se kr.snete

Definitivno se ne pridaje nikome poseban znacaj ali ne mogu a da ne dam komentar da je zenskoj vecini ovde ipak sve to stvar statistike, a uvek ali UVEK su muskarci optuzeni za lupanje recki. Kapiram da na ovom forumu bar pripadnice "lepseg pola" nisu ono kavim se predstavljaju. Emocije, neznosti,bla bla... Sve je to zvaka... Skroz su iste po pitanju seksa kao i muskarci... a odavno sam shvatio da muskrci ipak imaju vise emocija, paznje i neznost od tzv. "lepseg pola".

Pa nije za dzabe:
"Zenska cud je svakojaka. Hiljadu ce promjeniti vjera, da ucini sto je srcu drago."

Ipak... ne mozes bez njih a ne mozes da ih ......... :dash:
e da me ne mrzi sad bih ti objasnila kolika je glupost sto si reko..al dzabe pitanje i tad dal bi shvatio

mozda bih odoleo..ukoliko imam sa sadasnjom sve ovo sto je u prvom postu navedeno..ponavljam mozda odoleo..mada..da je sad vidim,ako je ostala barem priblizno kao pre.....uf...uf..uf :)

Znaci pokidao bi je?
vidi srećicu kako se obradovao =)

aj malo oftopik, iako to ne volim =)
mnogo su mi zabavni muškarci koji misle da su "pocepali" ili "pokidali" ženu kako su je dobro ******..
i ono, dva dana nije mogla da hoda isl..

NPR. Sredili ste svoj zivot, pored sebe imate osobu koju volite i onda jednog dana, neocekivano, naletite na osobu sa kojom ste prvi put imali seksualne odnose i bas u toj situaciji ostanete nasamo sa tom osobom i nekim cudom morate da provedete par sati zajedno. Da li bi ste se "prisetili" starih dana?

Od te prve bih pobegao ko đavo od krsta.:confused: Ybg... mladoss ludoss!:mrgreen:

Back