Proslost partnera!

Trudim se da ne zalazim preterano u njegovu proslost,ali ako se neka moja licna pitanj o nasoj vezi kose sa njegovom prosloscu onda se stisnem,pitam pa sta bude da bude.A li vise volim da to ostavim po strani,jer ako ja njega pocnem da proispitujem u vezi njegove proslosti onda ce on i mene da pocne da ispituje...a to nekad i nije dobro!

Pipi Langstrumpf:
Vazno je saznati rodbinske veze, da ne ispadne da ste na kraju rod i da li ima ozbiljnih naslednih bolesti u porodici i da joj prethodni decko nije mafijas(za svaki slucaj) i da nije ozenjen i da nemaju neke bolesti prenosive...bitne stvari koje su tu osobu formirale da bude takva kao sto je sad i sa takvim stavovima- sve i svasta,a ne broj "koliko si ih imala do sad?"
zanimljivo ovo za bivseg decka hehe... mislis nju kao odraslu osobu moze da naknadno jos formira to sto je bila sa nekim ko je "mafijash" ili "ozenjen"?

Ja sam svom odmah na pocetku veze rekla sve sto sam smatrala da je vazno i da treba da zna.A on meni malo svoje istorije i par imaginarnih likova,sto mi je kasnije priznao...:lol: Sve je to simpaticno,ali sustina je da on nikada ne moze znati bas sve,kao sto ne mozes ni ti...Tu rupu treba da popuni poverenje.

Pipi Langstrumpf:
Vazno je saznati rodbinske veze, da ne ispadne da ste na kraju rod i da li ima ozbiljnih naslednih bolesti u porodici i da joj prethodni decko nije mafijas(za svaki slucaj) i da nije ozenjen i da nemaju neke bolesti prenosive...bitne stvari koje su tu osobu formirale da bude takva kao sto je sad i sa takvim stavovima- sve i svasta,a ne broj "koliko si ih imala do sad?"

Kako se ovo saznaje iz razgovora?

E, to me sad podsetilo: Jedna moja drugarica kada je bila veoma mlada, upoznala neke momke pa ih pitala:"A jel ste vi kriminalci?" Hahahahahaha! Silno su se zbunili zato sto je bila ozbiljna. Ali su joj kulturno odgovorili da nisu uz objasnjenje zasto nisu, tako da im se moglo verovati...

JA MISLIM DA TO ZAVISI KAKVA SI OSOBA,DALI PITATI ILI NE!?NEKOG BOLI PARTNEROVA PROSLOST MAD AKO JE TA LJUBAV ISKRENA I PRAVA TREBA PROSLOST PRIHVATITI KAKVA GOD DA JE JER TO JE DEO ZIVOTA OSOBE KOJU VOLITE A AKO NEKOG VOLIS TREBA DA VOLIS U CELINI

apatinac:
JA MISLIM DA TO ZAVISI KAKVA SI OSOBA,DALI PITATI ILI NE!?NEKOG BOLI PARTNEROVA PROSLOST MAD AKO JE TA LJUBAV ISKRENA I PRAVA TREBA PROSLOST PRIHVATITI KAKVA GOD DA JE JER TO JE DEO ZIVOTA OSOBE KOJU VOLITE A AKO NEKOG VOLIS TREBA DA VOLIS U CELINI

Volis voleti volim volis sta to znaci? To ima smisla samo kad kazes nekome "Volim te", jer to opisuje jedno osecanje koje se pojavi kao kad kazes "Gladan sam" ili "Toplo mi je".Ja imam osecanja samo za sadasnjost.

Back