- Poruka
- 30.174
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prošlo je 13 godina od kad je Vučić rekao da će uraditi nešto posebno. I jeste, bogatiji je za neku milijardu evra, malo li jeOd kad je Vucic rekao da ce nesto posebno uraditi.
Sta je to?
ne znamo, pitaj one koji su pohapseni za ovih 8 dana.......javno i tajno.Od kad je Vucic rekao da ce nesto posebno uraditi.
Sta je to?
mislim da preterujes..kao sto rekoh pre nekog vremena.. ne kazem da nesto ne rade ali ih napravi jace od albanske, ruske i italijanske mafije zajednoProšlo je 13 godina od kad je Vučić rekao da će uraditi nešto posebno. I jeste, bogatiji je za neku milijardu evra, malo li je![]()
Otkazi u prosveti ko nece da radi,hapšenja pojedinih organizatora smene u tužilaštvu pripremanje zakona o registraciji stranih agenata to je ono glavno a meni najbitnije sto ce od ponedeljka da mi pojeftini mnogo stvari.Od kad je Vucic rekao da ce nesto posebno uraditi.
Sta je to?
To opet nije ni blizu koliko je tek prebogat vaš žuti tajkun i lopov Đilas koji je ukrao 619 bilijardi dolara. Sem toga, to nije NJEGOVO bogatstvo nego gospodin Vučić to razdeljuje sirotinji i potrebitima, za razliku od žutog kriminalca koji deli među svojom žutom bagrom nauštrb naroda.Prošlo je 13 godina od kad je Vučić rekao da će uraditi nešto posebno. I jeste, bogatiji je za neku milijardu evra, malo li je![]()
Ma jok, fini neki svetmislim da preterujes..kao sto rekoh pre nekog vremena.. ne kazem da nesto ne rade ali ih napravi jace od albanske, ruske i italijanske mafije zajedno![]()
Свети АВ ЧудотворацTaj čovjek čini čuda svaki dan, tako da su ljudi u Srbiji već oguglali na velike stvari koje pokreće.
Od kad je Vucic rekao da ce nesto posebno uraditi.
Sta je to?
ima jedan prirodan lek za opstipaciju kad treba da prodje 7 il 8 dana da prirodnim putem iz vlasnika izadje.Od kad je Vucic rekao da ce nesto posebno uraditi.
Sta je to?
Грађани Србије у недељу шаљу поруку против хаоса и блокада (видео)
Порука са ових скупова биће једноставна и јасна
![]()
Илустрација
У недељу ће широм Србије бити одржани скупови на којима ће грађани, на миран и достојанствен начин, показати шта мисле о хаосу и блокадама које већ месецима организује опозиција под маском студентских протеста.
Окупљања су најављена у бројним градовима и општинама, са јасним циљем да се покаже да већинска Србија не подржава насиље, деструкцију и свакодневно ометање нормалног живота.
Порука са ових скупова биће једноставна и јасна – доста је блокада, доста је ометања грађана и институција, Србија хоће мир, стабилност и ред.
Strasno. Kad ga hapsi? Javi ako imas infoTo opet nije ni blizu koliko je tek prebogat vaš žuti tajkun i lopov Đilas koji je ukrao 619 bilijardi dolara. Sem toga, to nije NJEGOVO bogatstvo nego gospodin Vučić to razdeljuje sirotinji i potrebitima, za razliku od žutog kriminalca koji deli među svojom žutom bagrom nauštrb naroda.
Reći će da će za 8 dana objasniti šta je pre 16 dana najavio da će uraditi za 8 dana, možda i knjigu o tome napisati, za 8 dana, posle onih 16 dana.
ma ne pricam o tome, nego da im predajes preveliku paznju ili snagu?Ma jok, fini neki svet![]()
Uskoro.Strasno. Kad ga hapsi? Javi ako imas info
Ma znam da je uskoro... čim najavljuje to vec 10+ godinaUskoro.
Pa nemože preko noći,polako,ovo je prawna držawaMa znam da je uskoro... čim najavljuje to vec 10+ godina