limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 38.201
A mozda zenlja nije lopta,nego polulopta ...istovremeno i ravna i okrugla.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi smo na dnu garant, kad su se delili placevi za državu, zadnji smo stali u red.A mozda zenlja nije lopta,nego polulopta ...istovremeno i ravna i okrugla.![]()
Ne bih se slozila.Mi smo dobili jedan od boljih placeva,dobra klima,umjerena,jest da ne moglo malo i mora da obuhvati,ali hajde,daj sta das.Mi smo na dnu garant, kad suse delili placevi za državu, zadnji smo stali u red.
samo gps da proradi
Svi su u pravu.i sad recite vi meni ko je u pravu..
zemlja definitivno nije ono sta mislimo da jeste jer vidite koliko dokaza ima da bi samo lood covek mislio i dalje da je zemlja lopta jer kako onda oni odozdole na ispadnu u svemir ali ko je u pravuuuu
ravnasi ili supljikavci?
E,mozda postoji i neka antigravitacija.Do pola privlaci,od pola odbija.gledam ovu mapu suplje zemlje i samo mi nije jasno..kako su graditelji tunela probili centar gravitacije koji je 400 milja u kori?
kako se probija centar gravitacije?
Nisam znala.u stvari ne.
antigravitacione letelice su poslednja rec tehnike i zasluzuju posebnu temu
ako nisi znala vanzemaljci se voze u antigravitacionim letelicama i one zaista postoje![]()
Možda nisu bušili nego pravili iz nule. Kao termitnjak. Napravili sebi gnezdo,( svemirsku stanicu ) ubacili elemente planeta da zavaraju nekog itd itdgledam ovu mapu suplje zemlje i samo mi nije jasno..kako su graditelji tunela probili centar gravitacije koji je 400 milja u kori?
Генијално! Дај отказ, отвори Јутјуб канал и уживај!A mozda zenlja nije lopta,nego polulopta ...istovremeno i ravna i okrugla.![]()
Каква гравитација? Па ти не знаш ни елементарне ствари.gledam ovu mapu suplje zemlje i samo mi nije jasno..kako su graditelji tunela probili centar gravitacije koji je 400 milja u kori?
Ни то не знаш? О свашта! Па што отвараш тему кад појма немаш?! Ајнштајн је имао два брата, звали су се Цвајштајн и Драјштајн и они су оставили тајну науку о којој очито појма немаш. Е, ај образуј се мало, оволико незнање баш нема смисла.jbt ajnstajn.![]()
Не лупетај, па не би човјек пред камерама причао глупости!inace neko treba da mu kaze da se helijumom balon privlaci gravitacijom ali zbog ekstremno male mase on je jaci od gravitacije i ide gore.