Prosirena teorija ravne zemlje

ali pazi, imamo dve glavne teorije zavera.
prva naravno da je zemlja ravna i druga da je zemlja lopta koja je suplja i u unutrasnjosti zemlje zive vanzemaljci, ulaz je negde na juznom polu i tu su nacisti pobegli kad su izgubili rat jer su se druzili sa vanzemaljcima..
da budem iskren, meni ova suluda teorija ima vise smisla od ravne zemlje :D

naarvno kao za ravnu zemlju postoji mapa koja pokazuje i tajne prolaze od piramida i drugih mesta do suplje zemlje

DeEG100VAAECD_O.jpg

i naravno postoj i tajni nasin snimak u kome se jasno vidi ulaz u suplju zemlju ali je naravno zabranjen i sklonjen ali zahvaljujuci pro bono borcima za pravdu fotografija je ugledala svetlost dana.

maxresdefault.jpg

i sad recite vi meni ko je u pravu..
zemlja definitivno nije ono sta mislimo da jeste jer vidite koliko dokaza ima da bi samo lood covek mislio i dalje da je zemlja lopta jer kako onda oni odozdole na ispadnu u svemir ali ko je u pravuuuu :aaa:

ravnasi ili supljikavci?

i sad recite vi meni ko je u pravu..
zemlja definitivno nije ono sta mislimo da jeste jer vidite koliko dokaza ima da bi samo lood covek mislio i dalje da je zemlja lopta jer kako onda oni odozdole na ispadnu u svemir ali ko je u pravuuuu :aaa:

ravnasi ili supljikavci?
Svi su u pravu.😀
Zemlja je i ravna i okrugla i suplja.🙂
Uostalom,Zil Vern je sve to vjerno opisao.

Ни то не знаш? О свашта! Па што отвараш тему кад појма немаш?! Ајнштајн је имао два брата, звали су се Цвајштајн и Драјштајн и они су оставили тајну науку о којој очито појма немаш. Е, ај образуј се мало, оволико незнање баш нема смисла. :rotf:

Back