Just_a_man
Primećen član
- Poruka
- 1.000
Premjestio na posao i novac 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na trecem mjestu smo, nije lose, mada treba to jos da raste.
Samo, ne zaboravi da je u CG sve skuplje nego u Srbiji.
kako ti lupetas
Milion Rumuna je samo pobeglo za Italiju gde ih polovina od te sume prosi,a druga polovina radi ispod svake cene.Priblizna cifra je zapalila za Spaniju,i Francusku.Jedan deo je zapalio za Severozapadnu Nemacku,uzas kako ruse cene rada.Rade za kikiriki a spavaju po dvadeset u sobi 3x3 k`o sardine.Ljudi su dno,uopste nepostuju sebe.
Bice Rumuniji bolje, ali treba da prodju dekade.Mada imaju sanse da u dogledno vreme presisaju Srbiju
Te reforme se zovu bezi iz Rumunije.Zato i nema nezaposlenih kad su svi radno sposobni![]()
Ovo je takva glupost nije u bosni prosecna plata 800 maraka
A nije ni u srbiji 30 000 dinara
Ajd hleba ti onda uzmemo poljsku gde se ljudi iz Velike Britanije polako vracaju jer ima dosta posla kod kuce. Polske Banke su stabilne zato jos uvek se pravu kuce.
Ako kazes jos sto puta ja ti kazem pre EUa je isto bilo dosta Rumuna posebno Roma u EU koji su prosili i krali.
Jos 2000 puta kazi da nije kako ja kazem pa idi pitaj Nokiju ili drugu stranu firmu kako im ide da oni imaju dovoljno radnika.
Firme imaju probleme da nadje radnike i to ti je fakat.
I jos trihiljade puta ponovi kako nije tacno, nista nece se promeniti.
Rumunija je u dobrom ekonomskom stanju.
Sad cu bas da pitam NokiJu znamo se jos iz osnovne.
Kakve su to gluposti u vezu Rumuna?Znas li uopste po kom principu funkcionise trziste rada za novopridoslice?Prvih sedam godina neko ko dolazi iz drzava koje su tek prikljucene EU nema pravo da trazi posao u zemljama starosedeocima.Moze jedino doci preko kontigenta,organizovano.Takav slucaj je bio i sa Poljacima.Nemci su masovno otvarali firme u Poljskoj i dovodili za dz Poljake na legalan nacin.Nije se EU sirilia na istok da bi podigla privredu Rumunije i ostale gologuzije,vec da dobije jeftinu radnu snagu.
Mozesli mi objasniti parametre za "Rumunija je u dobrom ekonomskom stanju"?
Sto se tice Hrvatske ,Srbije,BiH kad oni koji su pobegli iz tih drzava zbog ekonomskog momenta budu poceli da se vracaju u staru otadzbinu tad pricajte ekonomske bajke.
Portugalci,Italijani koji su do 90ih bili kao i Jugovici u Nemackoj su se uglavnom svi vratili u zemlje iz kojih dolaze.To sa hrvatima i Srbima nije slucaj.Pitam se zasto se Hrvati nevracaju ako je u Hrvatskoj med i mleko
Hej bre Velika Britanija je pustila da radu poljaci u njihovoj ekonomiji.
Velika Britanija odakle se i vracaju
Ko kaze da je Srbiji i Hrvatskoj dobro. Niko. Pa sad.
Idem u skolu koja je speializovana na EU zakone tako da znam hvala.
ako ne bi imao pojma nebi ni pricao.![]()
Jos ides u skolu u taj BechTo mora da je neka dopisna tipa "Selo gori, a baba se ceslja" sudeci po tome sta i kako pises.