Santa Fe
Iskusan
- Poruka
- 6.161
Molim 300 grama sa sirom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da nema svrhe raspravljati o njihovim dubinama i sirinama posto sve imaju deckice sa ogromnim kitama (minimum 23cm) tako da je to sve razvaljeno. Mene zanima kojoj je najteza posto su uglavnom u godinama kad im se nagomilavaju masne naslage na usminama. Ja mislim da im je prosek tezine p.icke oko pola kilograma.
252830 tv2
nemoguce da ti imas manje od mene a duze ti noge :nono:
negde ste se zeznule u rachunanju ???![]()
a koliko si visok?
Meni nebi smetalo... ja volim mrsave ako dobre imaju sise
Njami.....Molim 300 grama sa sirom
![]()
![]()
ja sam pre bila mnooogo mrsava.....to je verovatno bilo zbog nedostatka nekoga a i nisam se hranila bas kako treba.........
Pa hrani se... ko ti brani...![]()
A gde ste vi videli to čudo da se meri živa piččka?
Mislim da nema svrhe raspravljati o njihovim dubinama i sirinama posto sve imaju deckice sa ogromnim kitama (minimum 23cm) tako da je to sve razvaljeno. Mene zanima kojoj je najteza posto su uglavnom u godinama kad im se nagomilavaju masne naslage na usminama. Ja mislim da im je prosek tezine p.icke oko pola kilograma.
eee ne volim ja mrsave muskarce![]()
$to siroma?
pa eto ne volim.....takav mi horoskop
da nisi mozda mrsav?
to ces tesko da nadjes...osim ako nije ugurala carape...![]()
ako je zena visoka oko 160 teska oko 50kg i crnka bubreg joj je prosecne tezine oko 250gr.ako joj je duzina leve noge 1,20 dobijamo velicinu od 208,3333...uvelicavajuci sa zemljinom tezom za 3,5% po okretu finalna tezina iznosi oko 322 gr...al bez interakcije![]()