@Tzar
@argumentovano
@bezimeni1
Eво ваши наркодилери како пролазе и колико ''много'' зарађују и ''уживају'' у том благостању и овај чак није ни просечан, већ је и догурао мало више, а опет је нула.
27 година живота је догурао, колико је он могао да заради у току своје кратке каријере ? Да ли ви размишљате о последицама по оне који су у његовом окружењу, жена, отац, мајка, брат, сестра. Мислите да његова жена може да ради неки посао, када он уђе у период кризе, када се крије или нешто слично ? Не може да ради, она ја закључана кући. Наравно да не размишљате, ви само гледате фиктивне крими хероја из филмова и мислите да сви тако живе.
Oвај ваш је са још пар ортака, радио отмицу за 5 сома, значи његов део је био хиљаду, две.
И нека је за тих 4-5 година стажа у криминалу направио и 100 хиљада евра, а није направио толико ... ајде да израчунамо колико је то у просеку по години стажа до пензије. И уопште нећемо улазити у питање колико од тих пара је морао да уложи у мере безбедности, трошкове које ми немамо, јер мирно спавамо.
100.000 евра / 45 година стажа = 2222 евра годишња плата, што значи да је просечна месечна плата овог дилера за свој пуни радни век је 185 евра. Ваш зец је истрчао своју кратку трку за 185 евра, а обичан радник корњача побеђује и данас ради за 600-800 евра.
Обичан радник ако жели може почетни капитал да уложи у додатно образовање и да напредује, да ради неки боље плаћени посао или лакши у било ком смислу.
Nikola Stanković Pivce (27) ubijen je u Kaluđerici.
"Nikola je roditeljima navukao bedu na vrat, pre četiri godine smo
svi mogli da izginemo kad je bačena bomba na njegovu kuću...
Oni su me stigli i rekli mi: 'Daj 5.000 evra ili ćemo te oteti'",
https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a2016360/novi-detalji-ubistva-nikole-stankovica-pivca.html