- Poruka
- 402.120
Ispada da mi imamo najmanji IQ u Evropi, sa cime se ne slažem , osim ako uzorke za testiranje nisu uzimali iz Ćacilenda
Šta mislite o ovom ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Apsolutno je tacno da smo mi najgluplji u Evropi, i prosek od 89 je previse.Pogledajte prilog 1818987
Ispada da mi imamo najmanji IQ u Evropi, sa cime se ne slažem , osim ako uzorke za testiranje nisu uzimali iz Ćacilenda
Šta mislite o ovom ?

Mislim da nam uračunavaju Albance i Bošnje.Pogledajte prilog 1818987
Šta mislite o ovom ?
Ma da, pametniji smo od brita, austrijanaca i nemacaUstvari, sad vidim da je u uvodnom postu postavljeno da su rezultati od World Population Review, što nije tačno jer je prava mapa ona koju sam ja postavio , a evo opet sa njihovim logom
Pogledajte prilog 1819003
Dakle,ona karta iz uvodnog posta je dezinformacija da se naudi Srbiji i Srbima.
Само ћути, видиш да су и теби "Босанци" поправили просјек бар за два процента.Bosna 93, ko će u to da poveruje![]()

Не знам колико се ово важи, сви ови су заостали "пречани".

Opet smo na prvom mjestu
Možda nismo najljepši, al smo zato najgluplji.
Prosecan Srbin nije ni Nikola Tesla, a ni Milutin Milankovic.
Možda nisi ti, ja jesam.Prosecan Srbin nije ni Nikola Tesla, a ni Milutin Milankovic.

Ja već godinama kada me u inostranstvu pitaju odakle sam - lažem makedonija ili hrvatskaMožda nisi ti, ja jesam.
Nemoj da se vređamo.![]()

Zar je to drugo laž? Šta sad više nisi iz Dubrovnika?Ja već godinama kada me u inostranstvu pitaju odakle sam - lažem makedonija ili hrvatska![]()

Ajd hrvatska, nego gde nađe makedonija?Ja već godinama kada me u inostranstvu pitaju odakle sam - lažem makedonija ili hrvatska![]()