prosečan dan na moru ...

i bre oranz ... tetko jedna :D
ne gledas slikice ... pa DzorDZi nam je kao sajla
a i taj ritam srecom traje samo ... oko 10 dana ... misiiiim .... sreca za njega :manikir:

@ a da ... zaboravila sam ... ako bar jednom ne izvrnem nogu na odmoru ... kao da nisam ni bila
pod obavezno :ok:

i bre oranz ... tetko jedna :D
ne gledas slikice ... pa DzorDZi nam je kao sajla
a i taj ritam srecom traje samo ... oko 10 dana ... misiiiim .... sreca za njega :manikir:

@ a da ... zaboravila sam ... ako bar jednom ne izvrnem nogu na odmoru ... kao da nisam ni bila
pod obavezno :ok:
Tako...dechkic pilic...pa mouuuyeeee se u te godine:manikir:a ti draga morash da vezbash nogice oko izvrtanje...najbolje ako je obavijesh oko nechije makar jednom dnevno,pa makar i oko muzevljeve:lol:samo da se zna...ponosna sam na svoje morske egzibicije:malav:

Strancima u Tunisu prosecan dan: u 7h odu na all inclusive dorucak, + kafa, pa bazen, pa u 10h all inclusive zakasneli dorucak, odmah posle aperitiv, onda malo plaza bez kreme sa zastitnim faktorom, pa u 12.30h all inclusive rucak sa desertom, zaliven alkoholom, pa u 15.00 zakasneli rucak + alkohol, onda kafa pa plaza, na plazi cenjkanje sa Tunižanima koji prodaju tepihe i marame i kikiriki u seceru, onda all inclusive uzina u 17h + alkohol, u medjuvremenu neka drustvena igra u organizaciji animatora, pa 19h vecera, 21h zakasnela vecera, sa desertom + alkohol, oko 23.30h pizza u poslednjim minutima, posto do 6h ujutru nema nista da se jede. Vrate se sa letovanja 2 x deblji i bez pola jetre

Strancima u Tunisu prosecan dan: u 7h odu na all inclusive dorucak, + kafa, pa bazen, pa u 10h all inclusive zakasneli dorucak, odmah posle aperitiv, onda malo plaza bez kreme sa zastitnim faktorom, pa u 12.30h all inclusive rucak sa desertom, zaliven alkoholom, pa u 15.00 zakasneli rucak + alkohol, onda kafa pa plaza, na plazi cenjkanje sa Tunižanima koji prodaju tepihe i marame i kikiriki u seceru, onda all inclusive uzina u 17h + alkohol, u medjuvremenu neka drustvena igra u organizaciji animatora, pa 19h vecera, 21h zakasnela vecera, sa desertom + alkohol, oko 23.30h pizza u poslednjim minutima, posto do 6h ujutru nema nista da se jede. Vrate se sa letovanja 2 x deblji i bez pola jetre

Možda u Tunisu jer je dosadno. Barem je meni bilo dosadno, bila sam u rizortu u p.m.
U Turskoj sam isto imala all incl, ali vrlo sam ga malo koristila. Kafu (svoju) sam pila na terasi, samo sam doručkovala i večerala normalno, za ručak voće i voćnu tortu. Niti sam koristila bazen i užine na njemu, niti uveče tu sedela i ispijala pivo i ostalo. Meni all incl. ni ne treba jer neću da se tovim. Muka mi je od priča naših ljudi kako su se prežderavali u Tunisu i Turskoj, meni je to nebitno.

Back