gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490
Saldo - DzorDZi
has 3 x
sex 4 x
plaza 2 x
Dobar recepis
za vratiti se vitak i preplanuo sa mora 
has 3 x
sex 4 x
plaza 2 x
Dobar recepis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo na dnevnom planu...mashala, kolko keksa...jbg a gde je snaga ya hasanje i plivanje...ti mora da si neka atletska machkaSaldo - DzorDZi
has 3 x
sex 4 x
plaza 2 x
Dobar recepisza vratiti se vitak i preplanuo sa mora
![]()
ustajanje,sex,has,plaza,sex,has,leganje,sex,plaza,has,sex,spavanje
Tako...dechkic pilic...pa mouuuyeeee se u te godinei bre oranz ... tetko jedna
ne gledas slikice ... pa DzorDZi nam je kao sajla
a i taj ritam srecom traje samo ... oko 10 dana ... misiiiim .... sreca za njega
@ a da ... zaboravila sam ... ako bar jednom ne izvrnem nogu na odmoru ... kao da nisam ni bila
pod obavezno![]()
Jel to behu oni casovi kama sutre koju ste uspesno sproveli dok sam se ja bavila moderisanjem:a ti draga morash da vezbash nogice oko izvrtanje...najbolje ako je obavijesh oko nechije makar jednom dnevno,pa makar i oko muzevljevesamo da se zna...ponosna sam na svoje morske egzibicije
![]()
try meMalo lagiš, Džordži...![]()
try me![]()
pa kad nisi bila na chasovima... vishe volish das pravish vayna kao moderatorka...sad bi znala da Kamasutra ima poseban uticaj na nervni sistemJel to behu oni casovi kama sutre koju ste uspesno sproveli dok sam se ja bavila moderisanjem![]()
Samo da znas da sam zapamtila
Послато са ST26i
pa kad nisi bila na chasovima... vishe volish das pravish vayna kao moderatorka...sad bi znala da Kamasutra ima poseban uticaj na nervni sistem![]()
pa jes, nisam...ebokamasutru...od nje mi i treba odmorTi da si neka sledbenica otvorila bi temu Kamasutra na odmoru , pa ne stizu svi sve da prate
Послато са ST26i
Strancima u Tunisu prosecan dan: u 7h odu na all inclusive dorucak, + kafa, pa bazen, pa u 10h all inclusive zakasneli dorucak, odmah posle aperitiv, onda malo plaza bez kreme sa zastitnim faktorom, pa u 12.30h all inclusive rucak sa desertom, zaliven alkoholom, pa u 15.00 zakasneli rucak + alkohol, onda kafa pa plaza, na plazi cenjkanje sa Tunižanima koji prodaju tepihe i marame i kikiriki u seceru, onda all inclusive uzina u 17h + alkohol, u medjuvremenu neka drustvena igra u organizaciji animatora, pa 19h vecera, 21h zakasnela vecera, sa desertom + alkohol, oko 23.30h pizza u poslednjim minutima, posto do 6h ujutru nema nista da se jede. Vrate se sa letovanja 2 x deblji i bez pola jetre