Проруски противници Вучића, како доживљавате званични став Москве?

1758110410972.png

Samo ove pariJote koji mrze Ukrajinu i Ukrajince više od svega, da podsetim.
1999. godine za vreme bombardovanja, cela naša civilna vazduhoplovna flota je bila sklonjena u Ukrajinu i Rumuniju, na njihove aerodrome.
Vaša majčica Rusija prstom nije mrdnula da pomogne Srbiji, naprotiv, revnosno su digli ruku za sankcije Srbiji u UN 1992. godine, prodavali oružje i municiju Hrvatskoj pre Oluje, odlikovali Tuđmana dva meseca posle Oluje, prvi u svetu priznali Hrvatsku.
Malo kasnije je i Putin odlikovao Mesića za antifašističku borbu.

@Dе Sisti
Kako vi antirusi mislite bez Rusa da se borite za oslobođenje Kosmeta i nezavisnost Srpske?
Србија је гарант дејтонске БиХ. Дакле, гарант постојања државе БиХ по дејтонској уставној структури. Та структура није консоцијација, тј. Република Српска НИЈЕ УДРУЖИЛА своју независност и/или субјективитет у некакву федералну државу, већ је Устав БиХ дефинисао да се иста састоји из ентитета.
У чему је разлика између два концепта?
Као брак и људско тело.
Брак је федерација/конфедерације две мушког и женског (ок, негде се дефиниција ту шири на истополне, негде на многоженство, то је сад небитно).
Тело је целина која се састоји из главе, ногу итд. Ту се удови и органи нису удружили у тело, него се тело састоји из њих. ;)
Капираш?

Србији је вршење суверенитета над КиМ суспендовано резолуцијом СБ УН 1244, а исти јој и није гарантован у коначном политичком решењу које помиње 1244.

Дакле, сад ти је јасно да је Русија отворено подржала Вучића у насиљу над студентима и грађанима.
Нико из Европе није га подржао у томе.
Ето, и то сам ти разјаснио.

Србија је гарант дејтонске БиХ. Дакле, гарант постојања државе БиХ по дејтонској уставној структури. Та структура није консоцијација, тј. Република Српска НИЈЕ УДРУЖИЛА своју независност и/или субјективитет у некакву федералну државу, већ је Устав БиХ дефинисао да се иста састоји из ентитета.
У чему је разлика између два концепта?
Као брак и људско тело.
Брак је федерација/конфедерације две мушког и женског (ок, негде се дефиниција ту шири на истополне, негде на многоженство, то је сад небитно).
Тело је целина која се састоји из главе, ногу итд. Ту се удови и органи нису удружили у тело, него се тело састоји из њих. ;)
Капираш?

Србији је вршење суверенитета над КиМ суспендовано резолуцијом СБ УН 1244, а исти јој и није гарантован у коначном политичком решењу које помиње 1244.

Znači, ovaj čovek je odmah naslutio tvoj odgovor! :D

pa nikako

za izdajnike je kosmet zavrsena stvar

Znači, ovaj čovek je odmah naslutio tvoj odgovor! :D
Алексије, ја сам сматрао да си ти нешто паметнији човек.
Но, ко ради, тај и греши.

Kaко ти замишљаш рад на независности РС? Доведеш три Орешника и два Кинжала?

Bito gori od SNS-a uopće nije teško.
Želja mi je samo jednom vidjeti kvalitetnije političare od Plenkyja i Vučka, nakon toga bi mogao i umrijeti.
Prvi je platonova ideja, a drugi senka u pecini, nebo i zemlja. Plenki je Apolon, krece se ponosito, uspravniji je od Mila crnogorskog, lezerno srce kavu, na ravnopravnoj nozi toroce sa svetskim zvanicnicima, skoro bi se moglo kazati da je rec o novom Brozu, od rekvizita mu eventualno tompus fali. S druge strane, u odnosu na ovu nasu zdepastu smesu, i Napoleon Dajmamajt izgleda prepun samopouzdanja.

Plenki je Apolon, krece se ponosito, uspravniji je od Mila crnogorskog, lezerno srce kavu, na ravnopravnoj nozi toroce sa svetskim zvanicnicima, skoro bi se moglo kazati da je rec o novom Brozu, od rekvizita mu eventualno tompus fali. S druge strane, u odnosu na ovu nasu zdepastu smesu, i Napoleon Dajmamajt izgleda prepun samopouzdanja.
Ovo boldano je dio kada mi se lice iz širokog osmijeha počelo transformirati u zgroženu grimasu.

Vagner, Rusi izbijaju na Dunav... :confused:

Плус су повукли свој контигент са КиМ 2004. године
Najbliža baza negde na Krimu, mi okruženi NATO.
I onda dolaze pojedinci i tipa "mislis da oni ne sme da prelete avionima?"
Vazno da Putin sme da sleti u EU gde želi...oh wait

Nisam ja stručnjak za vojna pitanja i oružje.
Ali znam šta nam je nacionalni interes i ko nam je saveznik u tome.

Плус су повукли свој контигент са КиМ 2004. године
I zato si za zapad koji ni u snu nije uradio nešto tako strašno, nego nas je samo bombardovao u Krajini i u Srbiji i izgurao otcepljenje KiM i Hrvatske. Principijelno nema šta.
Jednako principijelno kao kad prozivaš Bosance da glasaju za Vučića, a daleko veći broj Šumadinaca glasa za Vučića.
Kao kad prozivaš Ruse zbog podrške Vučiću dok Ursula usvaja strategiju za kopanje litijuma čime mu daje još veću podršku.

Znači, daj malo principijelnosti.

Back